Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bir adet gri şimdiden kesinleşti, formaya daha başka vuruldum askıda görünce
    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Gökçe abi teşekkürler fiyatlar için bende onu eklemek için girmiştim zaten başlığa
      Birr çubuklu yakışır artık bu sezon
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bir adet gri şimdiden kesinleşti, formaya daha başka vuruldum askıda görünce
        aynen, askida ayri bir güzel görünüyor nedense
        bende alicagim kesinlikle

Yorum

• İlk olarak carlotta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          selam..
          bence gayet güzel formalar baştan söyliim, beğendim.. tabii yine bi takım eksikler de yok diil.. geçen sene kupayı kazanırken ve son maçlarda çubuklunun altına beyaz şort giyildiğinde daha göz alıcı idi..
          bunun başlıca sebebi özellikle 70'ler de böyle giyilmiş olması ve bordo mavi renklere çok yakışması diyebilirim. bence tanıtımda da bu şekilde sunulsa idi daha güzel olurdu..
          Gri forma çok zorlama olmuş bence ama renkler uyumlu.. bu arada katalogda ki bu model gri olan kısımları mavi olarak çok istenmişti, gri haliyle bu seneye kısmetmiş..
          çubuklu formanın arkasına barçadan özenti sarı renk numaralar hiç olmamış, açık mavi üzerinde sarı renk sakil durmuş.. kesinlikle bordo olmalı yazılar ve nolar.. sizinde fikrinizi almak için yaptığım çalışmayı ekliyorum.. hem bordo yazılı hem de beyaz şortlu halini.. çubuklu formanın altına beyaz tozluk giyildiğinde bariz bir mavi renk uyuşmazlığı olacak, bu da olumsuz durumlardan bir diğeri..
          beyaz formanın neden bu kadar yüksek fiyatlı olmasına şaşıranlar var.. çünkü nike ın kataloğundaki en kaliteli ürün beyaz forma.. diğerleri trabzonspor'a özel uygulandığı için kumaş kalitesi daha düşük.. bunu yaka etiketlerinden de anlayabilirsiniz.. afs beyaz formanın mavisinin açık olacağını söylemişti yanılmıyosam, ama katalogdaki haliyle birebir aynı.. formaları görmedim ama en kaliteli kumaşa sahip olan yina beyaz forma olacak böylece..
          kollardaki reklamların beyaz zemine üstüne uygulanması ve çubukludaki numaraların altındaki düz zemin tamamen tffnin forma talimatlarına uyması için yapılan mecburi durumlar.. bence bu foruma yazan herkes bu talimatları bi kez okusa boşuna gereksiz eleştiriler de azalmış olur.. tabii şorttaki sol tarafta logo ve numaraların üstüste olması da..
          tff takımlara en fazla 5 formaya kadar müsaade ediyo ama mutlaka 5 forma da yapacaksınız demiyo.. 5 forma çok fazla bence.. bu arada yine yanlış bilinen bir konuyu da belirteyim.. Tff nin beyaz forma mecburiyeti diye birşey söz konusu diil, bu takımların tercihi sadece.. Gsaray'ın bu seneki formaları arasında beyaz forma olmayacak mesela..
          Abim bunun yarısı Giray yarısı Umut olmuş

Beyaz forma zorunlu olmalı, TFF'nin kural kitapçığında okuduğumu hatırlıyorum.

5 forma olayına katılıyorum 3 ideal taş çatlasa 4.

Yorum

• Antreman t-shirtlerinin fiyatları açıklanmadı mı daha ?
            Bordo Mavi Bordo Mavi Bordo Mavi Bordo Mavi

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abim bunun yarısı Giray yarısı Umut olmuş

Beyaz forma zorunlu olmalı, TFF'nin kural kitapçığında okuduğumu hatırlıyorum.

5 forma olayına katılıyorum 3 ideal taş çatlasa 4.

Evet ya beyaz forma zorunlu. İki takımın forma renkleri de benzer çıkarsa bi taraf beyaz giyiyor mesela.
              50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• Bebek ve cocuk Formalari

Arkadaslar bu sene Nike dan Bebek ve kücück cocuk Formalari olacak mi, ya da esofman türü birseyler haberli olan var mi?

Almanya da Kulüpler ve bazi milli takimlarin oluyor orijinal Bebek Forma Takimlari, cok güzel oluyor.

Yorum

• İlk olarak kimyager tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  BUGÜN hemen gittim forma almaya.çoğundan bende olduğu için gri almaya karar verdim.ama isteyerek değil sırf trabzonsporumuza yardım olsun diye.çok hoşuma gitmedi açıkçası.kasada kredi kartım çalışmadığı için alamadım ama en kısa sürede alacağım kısmetse.
                  gri formadan birinin üzerinde gördüm bugün, hoşuma gitti sanki

Yorum

• Tevez takımını taşımayı sürdürüyor.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• AFS ağabey bize de buna benzer tanıtımlar yapılacak mı ?
                      RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• forma fiyatları bence gayet uygun

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu arada fotolarda gördüğümüz vitrine konulmuş formalar , insan biraz özenir. düzgün asar. etiketleri içeri koyar. yok abiyok bizim ts clublarda hiç görsellik yok özen itina yok
                          bence disarida olmasi daha iyi, herkes formayi parmaklamadan fiyatina bakabilir
                          Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

biri Giray'a coraplarin nasil giyildigini gösterseydi eyi olurdi
                            Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• ekte en son çıkan tff sportif ekipman ve reklam talimatlarını yolluyorum.. öyle kulaktan dolma bilgilerle diil, gerçekleri bilerek konuşmak lazım.. tffnin beyaz forma mecburiyeti olmadığını eğer talimatları okursanız görebilirsiniz.. eski yeni karşılaştırması da ekte..

Yorum

• Arkadaslar ban göre formalar gayet güzel olmus.
                                Ya siée bit sorum vardi XXL bedel var mi bu yil?
                                "Trabzon Bir Sevda, Trabzonspor Bir Destandir"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X