Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dun de soylemistim gri forma ilk bakista iyi durmuyor ama goz alistikca cok iyi oluyor. bir tane gri formadan alacagim. antreman tshirtlerini de begendim.

Yorum

• yeni formalar gayet güzel.birde logomuz dikişli olsa...

Yorum

• Formalar çok güzel olmuş özellikle fontlara ve antrenman ürünlerine bayıldım,
        Eleştirenlere de düz bakmamalarını öneririm , farklılıklar ince detaylarda.

Ayrıca ek olaraqk çubuklu forma geçen senekinin aynısıymış diyenlere de lafım; aynı olacak tabi fakat fark ince detaylarda gizli kabaca bakarsan çubuklu işte aynı dersin tabi de. Lakin, çubuklu da nasıl değişik olabilir ne yani 45' eğik açıyla yapılsaydı çubuklar farklı olması için.
        Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
        Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
        .................Yenişehirli Avni

Yorum

• cubuklu formayı cok begendım herseyıyle cok guzel grı formada fena deıl dıgerlerı ıcın yorum yapmayacagım
          genel olarak hosuma gıttı renklerı cubuklunun modelı fontları bırde daha yakından gorsek yakın cekınmden daha ıyı olur kafama takılan
          TRABZONCELL

Yorum

• Trabzonceelde gene bez parcasi var deli olacam birde sortdaki arma cok mu ufak bilemiyorum idman formlari cok guzellllll
            birde detaylari gorebilmemiz icin yakin cekim olmasi lazim arma font fontdaki ts abmlemi gibii.......ama en onemlisi trabzoncell deki bez parcasi biran once deigstirilsin ya bunlar paistirma deil mi font gibi yapsinlar cok mu zor anlamiyorum

Yorum

• Formalarımızı beğenenlere sesleniyorum bu kadar uyduruk bir şekilde armamız formaya uygulanıyor ve bu formaya çok güzel deniliyor.Bu naıl iş kimse dikkat mi etmiyor bu armaya!!!

Yorum

• ben formaların yaka kısmına trabzonspor yazıyormu onu çok merak ediyorum
                fontlar da hoşuma gitti
                bir gün mutlaka

Yorum

• Formalar ve diğer ürünler gerçekten çok güzel. 2 seneliğin amatörlüğünü üzerinden atmış gibi görünüyor. Gri forma gerçekten çok şık. Daha değişik olabilirmiydi evet ama bu da hiç kötü değil hatta bence formaların en güzeli. Derhal 1 tane alacağım.
                  Formadaki yapıştırma armalar düzeltilmedikçe forma almayacağım demiştim. Artık istediğim kadar alabilirim. Çubuklu formadaki nike amblemi ile türk bayrağının yakınlığı formadaki çubuk sayısından kaynaklanıyor bence. 7 çubuk olduğu için Nike amblemini soldaki çubuğa yerleştirse çok dışta kalacaktı. O yüzden 7 çubuklu formalarda standart olarak Nike amblemi iki çubuğun ortasında oluyor. Türk bayrağı olan bir formada takdir edersiniz ki o bayrak da ortada olmalı.Sağa ya da sola kaydırılsa şık durmazdı. Bunu eminim düşünmüşlerdir ama yapacak bişe yok. Nike beni ilk defa tatmin etti. Avrupa takımlarına yaptığı formadan pek fark göremiyorum artık. Özellikle gri forma satış rekorları kıracak diye düşünüyorum.
                  Diğer ürünler de çok şık Özellikle beyaz-krem karışımı olan antrenman ürününe bayıldım. keşke forma gibi arkasında ülker yazısı olmasaydı da dışarda t-shirt gibi giyebilseydik.
                  Tanıtım gerçekten çok güzel olmuş. Gerçekten yol aldığımızı gösteriyor bunlar. Hatalardan ders çıkarmışız. Muhalefetler illa çıkar. Ancak Barcelonanın ürünlerini alın, onun tanıtımı gibi bir tanıtım olsun onlar yine eleştirecek birşeyler bulur.
                  Emeği geçen herkese teşekkürler...

Yorum

• bumudur yıllardır beklenilen gri forma?? amatör demiycem çünkü ilk önce renkler berbat grinin tonu ve onla birlikte bordo çok kötü olmuş elazığspor gibi..

griyle siyah güzel olurdu juventusun yaptığı gibi yada mavide olabilirdi bordo hiç olmamış.Düz gri bile çok daha iyi olurdu.

bu font rengide barcelonaya benzemeye çalışırken yapılan bir şaka gibi,hiç yakışmamış.
                    En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 27.06.2010, 11:21.

Yorum

• Favorilerim

1-)Alanzinho T-Shirt
                      2-)Onur T-Shirt
                      3-)Bordo Forma
                      4-)Parçalı Forma
                      5-)Çubuklu Forma

Gri Formaya Yorum Yapmak Gereksiz (Benim İçin)
                      Beyaz Forma Uygulamasına Zaten Karşıyım.

Yorum

• forma fiyatları tahminim;
                        beyaz:80 lira
                        çubuklu:75 lira
                        parçalı:60-70 lira
                        bordo:55-65 lira
                        gri:55 lira dır ben aynı böyle olacağğını düşünüyorum tölerans olarak 5 tl oynar
                        Fırtına esecek

Yorum

• Biz değişik bir şey göremeyeceğiz.Hep aynı formaları üretip önümüze sürüyorlar.Son olarak beyazı gri yaptılar al sana yeni sezon.Vay be.....!!!!Sarı ne onu da anlamıyorum.Eşofmanlar FB ürünü gibi. Değişik bir forma istiyorum ben yaBunların güzel olup olmaması önemli değil artık.Hep aynı

Yorum

• Formalarımız çok güzel.Emeği geçenlere teşekkürler.
                            Parçalının yeni hali bence çok daha güzel.
                            Beyaz formadaki mavi çizgi güzel olmuş.
                            Gri forma abartıldığı kadar kötü değil.Ama daha iyisi tabiki olabilirdi.
                            Çubuklu da güzel bordoda.
                            Dokununca çok daha doğru yorumlayacağız orası başka..
                            Ay-yıldız çok şık durmuş.( belkide formaların güzel gözükmesinin en büyük nedeni)

Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                            FIRTINAİHTİLALEFSANE
                            we the north

Yorum

• Bu formalari begenen arkadaslara soyleyebilecek gercekten hicbirseyim yok. Evet ne yazik ki bu formalarin hicbirini begenmiyorum, bu formalari alacagim ve bunun tek nedeni Trabzonspor taraftari olmam. Benim nefret ettigim Nike gibi futbol ile hicbir alakasi olmayan bir yankee nin formalarini giymemiz.

Burdan tekrar butun Trabzonspor taraftarlarina sesleniyroum. Gelin bu yahudi firmasini boykot edelim. Herkesi Trabzonspor yonetim kurulunu arayarak Nike in sozlesmesinin iptalini istemeye davet ediyorum.

Trabzonspor un gelecegi icin Yahudi Nike i boykot edelim, Trabzonspor un gelecegini kurtaralim.

Yorum

• formalarda bazı olayları görmek istememekte ısrarcı olmanın nedenini çözemiyorum,

Bize özel olması için ne olması gerekir bunları tartışan yok,

Formalar aynı formalar değişen bir şey yok demek ne demek bunu da anlamış değilim, bazı formalar klasiktir, ince ayrıntılar değişir forma aynı şekilde kalır, Parçalı forma buna en güzel örnektir işte,

Biz dünyanın sayılı kulüplerinden değiliz, her yerde duyulsakta bilinsekte önem arzetmiyoruz şu an sponsorlar için, çünkü sana sponsor olan firma öncelikle kendi menfaatini düşünür, reklamının çok olmasını ister, ne kadar çok reklamı olursa o kadar çok sana özenir,

Bakın THY barça ya sponsor oldu ama tüm hayalleri yıkıldı çünkü Barça ile finale gidip iyi reklam yapmak derdindeydi,

Nike bize iyi bir lansman yapmadı sözüne katılırım bir noktada, çünkü ben photoshop ile oynanarak hazırlanan etkileyici forma resimleri beklerdim, olmadı sağlık olsun geçen seneye göre çok daha iyiydi seneye daha iyi olacaktır.

sen önce idman ürünlerinin satışını çoğalt, forma satışını 100.000 rakamına çıkart, kulüp Avrupa da başarı elde etmeye başlasın bakın o zaman ne kadar daha değişecek. Ayrıca forma konusunda nike firmasına bu kadar yüklenmenin mantığı sadece cahillik bilgisizliktir, Dünyanın en büyük takımı olarak kabul edilen Barcelona dahi katalogdan ürün seçerken nike neden Trabzonspor'a özel tasarımlar çıkartma gereği duysun ki, bizim kulüp yöneticileri kataloğu alırlar ve oradan seçerler, seçimlerin sonucunda da işte bu formalar bize yapılıyor.

Gri forma çok farklı olmuş çok fazla kullanılmayacak zaten, seneye çok daha güzeli olacaktır, şu kesindir ki NİKE Adias, Kappa, Puma bunlardan çok çok daha kalitelidir, herşeyden önemlisi Nike ile anlaştıktan sonra gerçek BORDO-MAVİ forma görmeye başladık, kappa ve puma dönemlerindeki kırmızı lacivert formalar aklıma geldikçe hala sinirleniyorum

artık insanlar öğrenmeye başlamıştır ama yine belirtmekte fayda var, Türk Bayrağı Kupa kazandığımız için formalara koyuldu (bunu yazma nedenimde çıkıp yıllardır söylüyoruz anca akıl ettiler bayrak koymayı diyenlerin belki gelip bunu okumasıdır.
                                En son hamucera tarafından düzenlendi; 27.06.2010, 12:01.
                                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X