Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Belki çok gereksiz soru olacak ama hiç bir firma ile anlaşmayıp bunları kulüp fason tasarlatıp üretirse kar marjında kayda değer artış olur mu yoksa değmez mi?
    Bizim markacı milletimize satamazsın Ağabey o formaları ...
    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Bugüne kadar beyaz formalar hep en pahalı segmentte oluyordu ve kumaş olarak da en kaliteli oluyordu. Yanılıyor muyum?
      Tamamını beğendim. Özellikle idman bölümünü. Hayırlısı olsun..

Yorum

Belki çok gereksiz soru olacak ama hiç bir firma ile anlaşmayıp bunları kulüp fason tasarlatıp üretirse kar marjında kayda değer artış olur mu yoksa değmez mi?
        Eger klup taraftar forması cıkarmazsa fason kullanıp her kesim taraftara ürün cıkartabılırız.is burada ts club a dusuyor aslında ama ts club bı sweat e 65 lira isteyince ınsanlar da ıster ıstemez 100 lira verır nıke gıyerım dıyor

Yorum

• İlk olarak Alibeyoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          gecen seneki formalarin aynisi turuncunun yerine gri almis
          formalarimiz adidas olsun bence daha iyi olur
          Ne olmasını bekliyodun Bordo-Mavi yerine sarı, lacivert ...vs mi?
          Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• numaraların altında nike işareti mi yoksa TRabzonspor arması mı var ??
            Zuğaşi Berepe
            Çoban Express

Yorum

• a f s
              lütfen fiyatlari söyle
              =)
              [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak melihkuzey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                antrenman ürünleri çok güzel olmuş. ama formalar kötü. yakalar dışında değişen bir şey yok. konçlar güzel. gri forma çok absürd olmuş. beyaz forma geçen seneden kalma. utanmadan yeni diye millete kakalamaya çalışıyorlar. bence gelecek sene adidas'a geçmeliyiz. nike forma konusunda çok kötü. dünya kupsında da görüyoruz. adidas'ın hem kesimi hem de dizaynı nike'a fark atıyor.
                Melih fena halde yanılıyorsun. Formaların hepsi yeni ve hepsi Nike Fit Dry.

Beyaz forma yeni çıktı nasıl geçen seneden kalmış olsun.

Her şey yenilendi.

Formaları yakından görmeden karar verme. Forma sponsorumuz Nike beğenmeyen niye hemen Adidas'ı öneriyor? Dünya kupasındaki takımlar içinde Nike sadeliği ve kalitesiyle daha ön planda.

Bazı şeylerin oturması kurumsal formalarımızın olmasından bahsediyoruz bazı doğrularda ısrar ederek buna varabiliriz. Barcelona her sezon klasik formasını giyiyor taraftarı aha gene aynı renkler bi yaka değişmiş diye olaya yaklaşmıyor.

Abartmayı seviyoruz.

Yeni başlıyoruz...
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Formaları senden alalım baya uygun olmuş

Çubuklu, Gri ve Beyaz forma 89

Bordo ve Parçalı 75

Bence böyle olur
                  kredi kartına tek çekim yada peşin geçerlidir bende

eğer malları aynı ise bordo ile beyaz arasında o kadar fark olmaz. geçen seneye gitmesin aklınız..

Yorum

Maliyetler açısından şöyle bir örenk verebilirim..

Şu an 65 Tl'den satılan ringelli polo yakaların çok benzerlerini, daha iyi dikim ve kumaş kalitesine sahip olanları Beşiktaş'a üretiyoruz.. .

İpinden, kumaşına, baskısından, paketine her şey dahil 15 Tl'ye Beşiktaş'a satıyoruz.. 10 tl bize maliyeti var.. Beşiktaş 45'e satıyor ve model başı ortalama 500 adet sipariş veriyor..

Ama formaların ve idman ürünlerinin sponsorlar tarafından hazırlanması en mantıklı ve doğru yol.. BEn örneği sadece, TS Club ürünleri için verdim..
                    En son mkmsas tarafından düzenlendi; 26.06.2010, 20:17.

Yorum

Erdal Abi,formaların klübe maliyeti arkadaşların söylediği gibi 20-30 lira civarı ise hiç değmez çünkü %200 e yakın bir fiyat artırımıyla satılıyor ve Nike yapmayıp kendimiz yapsak o kaliteyi yakalayıp yakalayamacağımız büyük soru işareti en azından benim için.

Yorum

Değmez, beceremeyiz. Öyle bir yol doğru olsaydı büyük kulüpler öyle yapardı. Hiç elimize yüzümüze bulaştırmayalım, aman aman.

Dediğin yolla birileri zengin olur birileri mağdur olur.

Lokanta işletiyorsan ekmeği fırından almak en doğrusu.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Çubukludan alacağım kesin olarak,idman formalarıda çok güzel olmuş kapri filanda vardı umarım.Genel anlamda ben beğendim ürünleri.
                          Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• Ali Fuat abi kullanılan yazı fontlarında rakamların altında nike işareti mi var ?
                            Zuğaşi Berepe
                            Çoban Express

Yorum

• Anlaşılmıştır...Ayrıca Ali Fuat hocamın çekincesine de katılmamak imkansız ne yazık ki...Tekrar hayırlı olsun...Alacağız artık gücümüz yettiğince...

Gürcan abi sen de şu telefonunu açıver...
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Ya beyler bunlarin nesi yeni forma ya? Allah rizasi icin beyler ya hani Tonya linin dedigi gibi "Gor musunuz? Kormeymisinuz? Bunlar gecen senenin ayni cuval formalari. Inanmiyorum ya. Inanamiyorum vallahi. Nike i protesto ediyorum burdan ben. Boyle rezil formalar olmaz ya. COcuk muyuz biz be. Yeter artik arkadaslar sesimizi duyuralim. Boyle rezil formalar Trabzonspor a yakismaz. Trabzonspor buyuktur boyle siradan formalar bize yakismaz beyler. Artik gozlerinizi acin ve gercekleri gorun adamlar bizimle dalga geciyorlar. Ya keske su Nike batsa da bizde kurtulsak ya. Boyle bir firma olmaz olsun. Insallah batarlar. Yaptiklari formalari bit pazarinda satsan kimse almaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X