İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleççç Kaçmamış abi
ben bayernle trabzonun gri formalarına kötü dedim...
trabzonun çubuklu forması gayet iyi.
çok güldün az nefes al...Trabzonspor
Yorum
-
Maçlarımızda bildiğiniz gibi taraftarımız fazla forma giymiyor. Her sene değişik formalar çıkınca da bir bütünlük sağlanamıyor. Taraftarın tek tip formayla tribünlere gelip, gerçek 12.adam izlenimi vermesi için formaların uzun yıllar aynı kalmasından yanayım. Küçük düzenlemeler yapılabilir ama televizyondan bakınca bordo mavi çizgileri görmek istiyorum tribünlerde.
Yorum
-
İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak .B2' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hayırlı Olsun..
Eminim canlısını görünce daha da çok beğeneceğiz ...RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGri forma çok dandik olmuşççç
Yorum
-
İlk olarak Emre Bekar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok komik yaa)sırf eleştirmek için eleştirirsen böyle komik duruma düşersin....
Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületigin, "lan" ını sana iade ediyorum iki misli ile. sen yanlış anlamışsın iyi oku, iyi...
ben ikiside kötü derken, bayern munich ve Trabzonspor'un gri formalarının ikiside kötü dedim...
ikinci olarakta iyi dediğim forma Trabzonspor 'un çubuklu forması...
anladın mı şimdi! yazık sana...
Yorum
-
İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaçmış kaçmış...
ben bayernle trabzonun gri formalarına kötü dedim...
trabzonun çubuklu forması gayet iyi.
çok güldün az nefes al...Trabzonspor
Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum