Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Böyle birşeyi yapmak istesek bile yine federasyon çıkıyor karşımıza yani.

Neyse teşekkürler abi sorumu cevapladığın için.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Niye İstanbul'da böyle bir tanıtım yapılmadı diye bir soru akla gelebilir. Cevabı zor değil, dünya kupasına gitmiyoruz, futbol federasyonu son dönemde neyi düzgün yaptı da bunu eksik yapmış olsun? Ve en önemlisi adaletsiz oluşturulmuş milli takımda belli futbolcuların reklamının yapılmasını içime sindiremiyorum. Mesela kaleci formasını bir kez de Onur tanıtsa fena olmaz mıydı? Neyse kafanızı takmaya gerek olmayan bir konu daha.

Bu arada var mı BMN gibisi?
      Forma tanıtımı budur.

**
      Abi mütevaziliğinden diyorsun ama birinin unuttun

Var mı BMN ve Ali Fuat Saruhan gibi daha ?
      Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Ünal estağfurullah diyeyim hemen. Gördüğünüz güzellikler varsa Trabzonspor'un güzellikleri. Bu tür haberleri bizlere ve işin sorumlularına fikir versin diye paylaşıyorum.

Trabzonumuzun doğal ve tarihi güzellikleri ile birleştirilebilecek şeyler yapılabilir forma tanıtımında.

Âlime sormuşlar:
        “Efendim en iyi neyi bilirsiniz?”

Âlim kişi cevap vermiş:
”Haddimi Bilirim!”

“Had” kelimesi durmamız gereken sınırları içerir. Haddini bilmek; kendi değer ve yeteneğini olduğundan üstün görmemek demektir. Kendini bilmek, tanımak, aradığını kendinde bulmak; haddini de bilmektir. Herhangi bir konuda, kendi bilgisini, konumunu ve sınırlarını bilip, ona göre tavır koyma, görüş belirtme durumudur.

Emerson şöyle der: “Başkalarının yanlışlıkları ve kötülükleri ile uğraşarak ruhunu karartma. Düzeltilmesi gereken biricik insan sensin.”

Hermes’in dediği gibi: “Bilmek, İstemek, Girişmek, Susmak gerek.”

Mitolojideki İkarus’un durumuna düşmek istemeyenler, sınırlarını bilip, tevazu içerisinde hareket ederler. Sağlam bireysel ahlaki temelleri edinmiş erdem sahibi birey, “Bilge/Kamil İnsan” olma yolunda mesafe alabilmek için cesaretle çaba gösterecek ve benliğini yüceltecektir.

Haddini bilmek; boyun eğmek, sindirilmek, sınırların zorlanmaması değildir. Sanıldığının aksine olumlu bir anlam taşır. Haddini bilmek, insanın yapabileceği ya da yapamayacağı işlerin bilgisini simgeler.
        En son a f s tarafından düzenlendi; 01.05.2010, 19:51.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bugün M.köy TS Clup'ta arkadaş ile konuştum.

Yeni çıkacak ürünleri gördüğünü ve gerek kalite gerek dizayn olarak üst düzey olduğunu iletti.

Beklemedeyiz..
          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
          Real Madrid
          Manchester United
          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Ali Fuat Abi, bildiğim kadarıyla özel tasarımı kulüp isteğine göre yapıyor. Bu formalar da diğerlerine göre masraflı olyor. 09-10 sezonunda bu fikat 70 euro civarındaydı. Bizim yetkililer de bu parayı bizim taraftarlar vermez diye özel tasarım forma istememiştir.

Peki bizim yetkililerin sadece 1 forma için özel tasarım isteme olasılığı olamaz mı? Ne de olsa formayı sezonda bir kere alıyoruz ve ben gibi düşünenler 70 euro'ya bir forma alabilir.
            www.twitter.com/SDanismaz
            Gugudali..
            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• portekizin enine çizgili forması milli takımımızın 2002deki adidas formamıza çok benziyor. kollarında 3 çizgi olsa tam olacak
              Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Ankaragücü maçındaki formalarda yeni armalarımız vardı.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• eğer kupa tişörtleri yapıldıysa, çarşamba günü koliler halinde tscluplarda hazır bekletilmeli. eğer olurda yenersek hemen raflara seri şekilde yerleştirlmeli ve satışa başlanmalı. hatta o gün tscluplar gece mesaisi yapmalı. takımımızı gece yarısı karşılamaya bu tişörtlerle gidilmeli.

bunları düşünecek kimse var mı bizde ?

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    eğer kupa tişörtleri yapıldıysa, çarşamba günü koliler halinde tscluplarda hazır bekletilmeli. eğer olurda yenersek hemen raflara seri şekilde yerleştirlmeli ve satışa başlanmalı. hatta o gün tscluplar gece mesaisi yapmalı. takımımızı gece yarısı karşılamaya bu tişörtlerle gidilmeli.

bunları düşünecek kimse var mı bizde ?

millette de ne para var ya. hemen alırlar. insanlar evine ekmek zor götürüyo.

bence kupayı alırsak klüp bu tişörtleri bedava dagıtmalı.
                    Ben Trabzonspor'u güce tapanların bir türlü alaşağı edemeyip, sürekli çamur attıkları bir kahramana benzetiyorum.

Yorum

• İlk olarak jaymz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

işte olay budur. kupa galibiyet ve tur primleri var bunların gerçekten çok cüzi bi miktarı tutar bu iş. büyük maliyet gerektirmez klüp için

Yorum

• İlk olarak jaymz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

max 4 marlboro parası olur tişörtler. almazlarsa onların bileceği iş kardeşim. bence satışa çıkarılmalı. o gece havaalanına gidecem yenersek. ve bu tişört üzerimde olmalı. benim gibi düşünen adam az olsada vardır. ama vardır.

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          işte olay budur. kupa galibiyet ve tur primleri var bunların gerçekten çok cüzi bi miktarı tutar bu iş. büyük maliyet gerektirmez klüp için
                          olay bu mudur, bırakın Allah aşkına yaaa..Başarı olmadığı zaman gidip bişe almıyosunuz tscluplardan başarı bekliyosunuz. başarı geldidemi kulup bedava versin diyorsunuz. bu mantıkla bir yere gidemeyiz. en fazla 25 lira olur tişörtler en fazlaaa...ha bundan pahalı yaptı o zaman dicekleriniz diyebilirsinizz

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            olay bu mudur, bırakın Allah aşkına yaaa..Başarı olmadığı zaman gidip bişe almıyosunuz tscluplardan başarı bekliyosunuz. başarı geldidemi kulup bedava versin diyorsunuz. bu mantıkla bir yere gidemeyiz. en fazla 25 lira olur tişörtler en fazlaaa...ha bundan pahalı yaptı o zaman dicekleriniz diyebilirsinizz
                            Ufuk öyle söyleme emin olmadan.

Kendi gözlerimle gördüm Emirhan'ın forma koleksiyonunu.
                            Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• şahsım adına söylüyorum beğenmediğim eleştirdiğim sevmediğim formalardan bile çifter çifter almışımdır sağa sola eşe dosta dağıtmışımdır senelik ts club alışverişlerimi listelesem korkuyorum paranın büyüklüğünü görürde vazgeçerim diye.

şurda maksimum maliyeti 3-5 lira olcak bi tişörtten bahsediyoruz. klüp bu kupayı kazandığında , kupanın başından beri galibiyet tur finalist ve şampiyon olma primlerinden şuncacık maliyetli tişörtler yapıp bastırıp dağıtırsa , benim değil kendinin reklamını yapacaktır. bunun klübe ne zararı dokunacak anlayamadım

Yorum

• İlk olarak ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ufuk öyle söyleme emin olmadan.

Kendi gözlerimle gördüm Emirhan'ın forma koleksiyonunu.
                                ben siz derken üstüne alınması gerekenlere siz diyorum, alınması gerekenler alınırlar. emirhanın forma koleksiyonu olabilir, kurum adına teşekkür ediyorum. demek lafım ona değil. alınması gerekenler alınsın. bende her sene tscluba para akıtanlardanımm.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X