Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Londra'da yapmışlar ha
    Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Görüşmeyi nihayet yapabildik.

Önce bir gün, sonra yarım gün planan görüşme, uçağa yetişecekleri için alelacele gerçekleşti. Konuşacaklarımızın çoğunu konuşamadık, soracaklarımızın çoğunu soramadım. Yine de önemli bilgiler elde ettim.

Nike ile yapılan görüşmeler olumlu geçmiş. Zaten Nike sürekli olarak Şenol hoca ve futbolcular ile görüşüp fikirlerini alıyormuş. Forma satışında 75 bini geçmişiz. Forma satışında Türkiye'de Galatasaray, Fenerbahçe'den sonra üçüncü durumdaymışız.

Son maçlarda gördüğümüz armaları da yakından görme şansım oldu. Armalarımız mavi ve çubuklu formada beyaz kontürlü, bordo formada turuncu kontür ve yıldızı ile yer alacak. Renkler de düzeltilmiş. Daha önce anlaşıldığı söylenen İrlanda firmasının yaptığı teknik ile yapılacak armalarımız.

Seneye yine 5 modelimiz var gri forma konusunda çok iddialılar. Modellerimizin hangileri olduğunu öğrenemedim fakat beyaz forma yine var ( yeni sezon Brezilya forması gibi ) Çubuklu, gri, beyaz, diğer iki model nasıl öğrenemedim. Bana söyledikleri gri formanın modelinin oluşmasında benim fikir ve önerilerim direk etkili olmuş.

Formaların modellerinin eskizlerini ve kumaş kalitelerini görmüşler, yeni formalar herkesin beğenisini kazanacak gibi görünüyor.

Nike dünya çapında modellerinde yenilenme ve sadeleşme yoluna gitmiş. Artık kumaş kalitesi daha ön planda tutmayı hedefliyorlarmış. Taraftarların beklentileri doğrultusunda kumaş kalitesi zaten öncelikli mesele idi.

Yeni sezonda şort modelleri ve kumaşlarıda yenileniyor. Yeni formalarda Nike FIT kumaşın en kaliteli ürünlerini göreceğiz ve Nike bizi gerçekten şaşırtacak hamleler yapacakmış.

İstanbul'un iki yakasına birer tane konsept mağaza açma düşüncesi var. Barcelona'nın sizinle ve kulübümüzle paylaşmış olduğum ürünlerinin Trabzonspor versiyonları üretilecek.

Yaz için hazırladığım kolleksiyonu çok beğendiler, değerlendireceklermiş fakat öyle acele çıktılar ki pek çok şey yarım kaldı.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Çok teşekkürler, afs. Bunlar çok güzel gelişmelerin olacağına dair ipuçları.

Yorum

• Ali Fuat abi bunlar güzel haberler.Umarım bu haberlerin sonunu getirebilirler.Bu arada armanın etrafına beyaz köntür yerine yaldız rengi köntör kullanılsa daha iyi olmaz mı ?

Yorum

• İnşallah önümüzdeki sezon bütün ürünler dedikleri gibi güzel ve kaliteli olur. Forma satışındaki konumumuz beni şaşırttı desem yalan olmaz. Ayrıca gri formayı merakla bekliyoruz..
            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Ali Fuat Abi bilgiler için teşekkürler...Gri formayı merakla bekliyorum umarım beklediğimize değecek güzellikte bir forma olur
              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
              As Roma
              Francesco Totti "10"
              Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ali Fuat abi bunlar güzel haberler.Umarım bu haberlerin sonunu getirebilirler.Bu arada armanın etrafına beyaz köntür yerine yaldız rengi köntör kullanılsa daha iyi olmaz mı ?
                Armanın malzemesi kadife hissi verecek bir malzeme. Griyi de denemişler onu da gördüm, fakat beyaz olması daha iyi olmuş.

Yorum

• Bizleri bilgilendirdiğin için teşekkürler Ali Fuat abi.

İnşallah yanılırım ama yine katalogtan giyeeceğiz diye düşünüyorum.

Ayrıca bu 5 forma ne oluyor. Dünyada üçten fazla forma çıkartan klüp yok. Bu kadar forma çıkartarak kendi kimliğimizi nasıl oluşturacağız anlamıyorum.
                  Bir tane çizgili, bir tane aston villa tarzı olur diğer formada içinde bordomavi renkleri barındıran üçüncü bir renkle çıkartılır.

Yorum

• Bılgıler ıcın cok ama cok sagol abı.Insallah agızlarından dokulen kelımeler kadar yıne basıt urunlerı sunmazlar bıze.
                    Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• Forma satışları gayet iyi olmuş. Lisanslı ürün kullanma konusunda bilinçleniyoruz sanırım ?
                      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Verdiğin bilgiler için teşekkürler Ali Fuat abi,

Yeni sezon ürünlerini merakla bekliyorum...
                        Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                        #20 COLMAN

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Armanın malzemesi kadife hissi verecek bir malzeme. Griyi de denemişler onu da gördüm, fakat beyaz olması daha iyi olmuş.
                          Puma'nın ilk senesinde altın rengi kullanmışlardı, bence de gayet güzel görünüyordu keşke onu kullansalar.

Yorum

• ali fuat abi bu gri forma brezilya nın hangi formasına benziyor olacak

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Seneye yine 5 modelimiz var gri forma konusunda çok iddialılar. Modellerimizin hangileri olduğunu öğrenemedim fakat beyaz forma yine var ( yeni sezon Brezilya forması gibi ) Çubuklu, gri, beyaz, diğer iki model nasıl öğrenemedim. Bana söyledikleri gri formanın modelinin oluşmasında benim fikir ve önerilerim direk etkili olmuş.

.
                              Yanlış anlamadıysam alttaki modelin Beyazı olacak.

Beyaz formanın yaka ve omuzundaki çizgiler Bordo olabilir mi ?

Ve yahut yaka bordo çizgiler mavi yada tam tersi..

Yorum

• Beyaz forma model ve kumaş bu ( Brezilya ), yakalar mavi..

Gri forma modelini aston villa tarzı modeli ve bizim düşüncelerimizden yola çıkarak şekillendirdiklerini gerçekten güzel bir model olduğunu söylediler.
                                En son a f s tarafından düzenlendi; 12.03.2010, 16:24.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X