bugün mecidiyeköy deki ts club mağazamıza gittim uzun kollu çubuklu forma almak için
bırakın çubukluyu diğer formaların bile uzun kollusu yok kış mevsiminde (sitemim işletmeciye değil ürün göndermeyenlere)
en guzel formamız beyaz hem kuması hem görüntüsü hemde beden olarak en güzeli diğerlernin birinin kolları cok geniş, cubuklu basit duruyo herneyse ilerleyen zamnanlarda afs abinin tasarımlarını kulalnırsalar cok iyi olcak
kendileri beceremiyo
bugün mecidiyeköy deki ts club mağazamıza gittim uzun kollu çubuklu forma almak için
bırakın çubukluyu diğer formaların bile uzun kollusu yok kış mevsiminde (sitemim işletmeciye değil ürün göndermeyenlere)
al benden o kadar
trabzonspor'lu olmak gerçekten farklı, gerçekten farksız olmaktır.
geçen gün sakarya nike mağazasına girdim juventusun barcelonanın formasını gördüm bizimkiyle arasında dünya kadar kalite farkı var şekil olarakta daha iyi tamam onlar daha büyük kulüpler olabilir ama bu kadar fark olmazki gücüme gitti inanın diğer bi konuda koskoca nike firmasında yabancı bütün takımların forması varken trabzonsporun hiç bir şeyi yoktu
Bence Trabzonspor'un en iyi forması 2006*2007 deki puma forması'dır.Hazırlanacak formalara örnek olmalı.
Saygılarımla
malzemesi biraz daha kaliteli olsaydı gerçekten en muhteşem formamız budur . hem tasarım hem renk hem reklam hem arma uygulamaları olarak. fontumuz da güzeldi bi tek fazla naylon hissi veriyordu
Yorum