güzel seyler cıkacagına inanıyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGri forma ve gelecek sezonun formaları ile ilgili İstanbul'da görüşmemiz olacak, gelişmeleri paylaşırım.
Forma şeklindeki bayrak önerimizi değerlendiriyorlar. Tepkiler olumlu gelişmeleri takip ediyoruz, sabırla.
Testi kırılmadan söyleyeceğimizi söylemiş olduk.
Allah'ın izni ile Fenerbahçe maçını alırsak, esprili tişört üretme düşüncesi var slogan aranıyor, önerisi olan var mı?
Hattını Bil Hattını 3-0))
Eski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah'ın izni ile Fenerbahçe maçını alırsak, esprili tişört üretme düşüncesi var slogan aranıyor, önerisi olan var mı?
paintle bu kadar oluyor maksat fikir olsun daha iyisini sen yaparsın abi
Yorum
-
İlk olarak TSForever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
paintle bu kadar oluyor maksat fikir olsun daha iyisini sen yaparsın abi
Yorum
-
İlk olarak TSForever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
paintle bu kadar oluyor maksat fikir olsun daha iyisini sen yaparsın abiZuğaşi BerepeÇoban Express™
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah'ın izni ile Fenerbahçe maçını alırsak, esprili tişört üretme düşüncesi var slogan aranıyor, önerisi olan var mı?
(Kelepçe Resmi )
Ne Git Dedim Nede Kal
Fenere Kelepçe Vurulamaz
SkorTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir Tişört'ün üzerine
(Kelepçe Resmi )
Ne Git Dedim Nede Kal
Fenere Kelepçe Vurulamaz
Skor
En alta da Kazım Kazım resmi koyulabilir.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir Tişört'ün üzerine
(Kelepçe Resmi )
Ne Git Dedim Nede KalYazılabilir.
Fenere Kelepçe Vurulamaz
Skorİnek Şaban fikri de güzel ama o herzaman kullanılabilir. Ama şu günlerde kelepçe esprisi harika olurdu.
Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
arka yüzündeki öss yerine trabzonspor yada ts yazılıp baloncuklara da 1-2-3-4 diye yazılabilir...sadece fikir...En son metinbay61 tarafından düzenlendi; 15.12.2009, 11:30.Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
Kulübümüzün lisanslı ürünler markası Ts Club için yeni bir logo dizayn edildi.
Her gün gelişme kaydeden ve taraftarlarımıza ülkenin birçok noktasında hizmet veren lisanslı ürünler markamız Ts Club?ın yeni logosu çağdaş görüntüsüyle birlikte büyük beğeni topladı.
Yeni logonun tasarımı bana ait fakat bana sorulmadan rengi ve et kalınlığı değiştirilmiş. Altta paylaştığım hali kulübün defalarca değiştirip, tamam böyle olsun dediği hali. Logoyu tasarımcısına sormadan müdahele ederek değiştiren ajans kimse ( ismini ne hikmetse bir türlü öğrenemiyorum ) Trabzonspor logosunu ısrarla yanlış kullanıyor. Benim tercihim buz mavisi idi. Buz mavisinde hem Trabzonspor logosu hem de TS Club logosu daha net okunuyordu. Gerçek bordo ve gerçek mavi ile tabii.
Benim çalıştığım hali buydu, yukarıdaki hale dönüştürmüşler, asıl favorim olanı ise daha sonra belki paylaşırım.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kulübümüzün lisanslı ürünler markası Ts Club için yeni bir logo dizayn edildi.
Her gün gelişme kaydeden ve taraftarlarımıza ülkenin birçok noktasında hizmet veren lisanslı ürünler markamız Ts Club?ın yeni logosu çağdaş görüntüsüyle birlikte büyük beğeni topladı.
Yeni logonun tasarımı bana ait fakat bana sorulmadan rengi ve et kalınlığı değiştirilmiş. Altta paylaştığım hali kulübün defalarca değiştirip, tamam böyle olsun dediği hali. Logoyu tasarımcısına sormadan müdahele ederek değiştiren ajans kimse ( ismini ne hikmetse bir türlü öğrenemiyorum ) Trabzonspor logosunu ısrarla yanlış kullanıyor. Benim tercihim buz mavisi idi. Buz mavisinde hem Trabzonspor logosu hem de TS Club logosu daha net okunuyordu. Gerçek bordo ve gerçek mavi ile tabii.
Benim çalıştığım hali buydu, yukarıdaki hale dönüştürmüşler, asıl favorim olanı ise daha sonra belki paylaşırım.
Favori tasarımınıda çok merak ediyorum.
Rica etsem paylaşırmısınız afs abi."Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
Benim favorim, fakat bir türlü kabul görmeyen çalışma buydu:
Benim logoyu bozan ajans Trabzonspor logosunu niye ısrarla yanlış kullanıyorlar onu çözemiyorum.
Ah kafam ah! Beni uyarmışlardı yapma diye.En son a f s tarafından düzenlendi; 15.12.2009, 17:13.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum