Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Artık önemli olanın marka olmadığını anladım. Önemli olan markanın sizi ne kadar "tın"ladığı. Adidas'ın Fenerbahçe'ye (ilk kez fb yerine baş harfi büyük ve tam olarak yazıyorum sanırım, ama helal olsun) yaptığı son sarı ağırlıklı formayı yakından inceleme fırsatı buldum. Adidas'tan çok Fenerbahçe'ye helal olsun. İnanılmaz bir kalite, süper bir fit kesim ve çizgiler... Bir Türk takımının muadillerini bu kulvarda bu kadar geride bırakmasına, işini ciddiye almasına, taraftarına bu kadar kaliteli bir ürünü giydirme anlayışına şapka çıkartıyorum.

Benim için Trabzonspor forması Kappa'dan sonra halı sahada giyilecek bir spor kıyafeti oldu. Açıkcası Çağlar'ın Denizli maçında -dünyanın küfürünü yiyerek- bana attığı forma (Lescon) daha çok hoşuma gidiyor. Her sene sırf teberru olsun diye en az 2 adet forma alan bir tüketici olarak kendimi bu konuda konuşma hakkı olan biri olarak görüyorum. Formalar kötü. Bu konuda artık Nike'ı da suçlamıyorum. Kulüp "dandik" istiyorsa adamlar zorla kaliteli ürün mü yapacaklar? Nike'a yine çok şükür... Bundan sonra AdiBas giyersek şaşırmam. Hani en iyi sponsorluk teklifi onlardan gelir falan...

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Oysa nasıl da satılacak yahu.

Sırf uzun kollu forma için kısa kollu formalardan almayanlar var.
      Evet Kazım ben de varım bunların içinde. Bekleyeceğim bir süre daha.

Yorum

• renklerindenmi bilinmez ama türkiye ligindeki en güzel formaya sahibiz çubuklu forma ve beyaz şort harika duruyor

Yorum

• İlk olarak avniaker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          renklerindenmi bilinmez ama türkiye ligindeki en güzel formaya sahibiz çubuklu forma ve beyaz şort harika duruyor
          Aynen Katılıyorum. Şu Ana Kadar Bizim Formamızdan Güzel Bir Forma Rastlamadım.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

dikkatli bakınca, sanki şortlardaki mavi çizgiyle oynanmış gibi geliyor bana!!!
            Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

Basketbol takımımızın formaları da bordo mavi olsa.

Şu renkleri tutturmak bu kadar zor mu?
              abi bende sırf şu senin yazdığını söylemek için gelmiştim başlığa,
              bu renkler benim takımımın renkleri değil ve bu renk formalarla mücadele etmek kulup yöneticileri adına çok büyük bir ayıp diye düşünüyorum ve bir an önce bu ayıp temizlenmeli,renklerimiz BORDO-MAVİ olmalı.

renkleri saymazsan çok güzel forma,futbol takımımızda da isterdim kalın çubukluyu...
              YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

Basketbol takımımızın formaları da bordo mavi olsa.

Şu renkleri tutturmak bu kadar zor mu?
                basketbol takimimizin formalari bi rezalet trabzonsporu hic ama hic andirmiyor

Yorum

Daha düz olanını bir standarta oturtmadan yan çizgili formaya karşıyım.

Forma renklerimizi, modellerimizi belli bir standarta oturtalım hele, daha sonra taraftar forması olarak üretilebilir çok talep gelirse. İnsanların çubuklu formayı çok sevmelerinin bir nedeni de forma üzerinde o iki rengi bir arada görebilmek.

Çubuklu formamız gibi govdesi bordo kolları mavi ve gövdesi mavi kolları bordo formalar, klasik formalarımız arasında yerini almalı mutlaka.

Benimde en hosuma giden forma bu hatta cubukludan bile daha cok begeniyorum, peki bu yönde bi calisma varmi ?
                  keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Alibeyoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    basketbol takimimizin formalari bi rezalet trabzonsporu hic ama hic andirmiyor
                    FC Barcelona'nın basket takımı gibi
                    t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      dikkatli bakınca, sanki şortlardaki mavi çizgiyle oynanmış gibi geliyor bana!!!
                      Bana da öyle geldi... Lacivert degilde bizim mavi olmus gibi görünüyor. Daha acik duruyor.

Yorum

• bence bu forma gibi olmalı
                        3. renkte gri olarak
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                        Elazığ'lı.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Gri forma baştan beri erken bir projeydi. Forma konusu ne alemde sağlıklı bir bilgi alamadım henüz.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Gerçekten Hoş.
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X