Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu sezonki en güzel ürünlerimizden.

Ben kullanıyorum, gayet memnunum.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Sesli harf koymayı unutmamışlar Allah'tan

Yorum

• Afs abi Velez Sarfield forma tanıtımını nasıl buldun

Yorum

• İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

sana bu ismi koyan anne-babayı kınıyorum,ispanyol spikerlerede acıyorum nasıl telaffuz edecekler diye
          alfabe de ne kadar sessiz harf varsa inadına kullanmışlar sanki.

bu arada
          ütüsüzlüğü hariç,süper forma font dahil...
          sırf sana cvp yazmak için girdim =) çarayinski diye okunuyo kardeşim ayrıca sesli sessiz harften kastınız ne bilmiyorum ama bizim türkçeye göre ingilizcedeki i var zaten adamın isminde..kolay gelsin =)

Yorum

• tişört reklamlardan dolayı panayır yeri gibi olmuş ama benm dikkat çekmek istediğim nokta türkbayrağı arması

bizim tişiörtleri de nike yapıyor ama armalarımız ceket düğmesi kadar milli takımın arması ise kocaman

bende kocaman armalı tişörtlr giymek istiyorum
            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Bu nasıl bir anlayıştır. Bazılarında font bile yok. Yok biz akıllanmayız bunu anladım. Bugünki A2 maçından.

Yorum

• Font Olmayanlar yedek mi acaba? TsClub formaları var onlarda ayrıca.
                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• arkasında font olmayanlar sanırım tişört en azından arkasında numara olanların giydiği şeyden değil

fontsuz olanların kollarının ucu bordo
                  ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu nasıl bir anlayıştır. Bazılarında font bile yok. Yok biz akıllanmayız bunu anladım. Bugünki A2 maçından.

yahu herşeyde başka birşey aramayı bırakalım!
                    Apacık ortada, yedekler TS Club tişörtleri giyinmiş, olay bu!
                    Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• Formasının kolunu kendisi kesip kısaltan oyuncumuz dışında garip bir durum yok ortada. Ülker logosunun altındaki beyaz zemini dünyada kullanan tek biz kaldık.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Milli takimimizin yeni formalari nezaman cikacak, bilgisi olan varmi?
                        .

Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu nasıl bir anlayıştır. Bazılarında font bile yok. Yok biz akıllanmayız bunu anladım. Bugünki A2 maçından.

Hocam numara yazılmayanlar antrenman malzemesi... Forma değil...
                          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Formasının kolunu kendisi kesip kısaltan oyuncumuz dışında garip bir durum yok ortada. Ülker logosunun altındaki beyaz zemini dünyada kullanan tek biz kaldık.

Geçen sene A Takımın giydiği Avea'lı formadaki Avea logosunu kapatmak için kullanıldığını düşünüyorum.

Masrafa girilmemiş üzeri kapatılmış. Bana öyle geliyor...

Yorum

• Nike firmasının avrupa şampiyonası sırasında taksim meydanında milli forma satışı yapan bir tırı vardı...

O tırı bir zahmet olimpiyat stadına önümüzdeki hafta bir yollasınlar içinede niken tüm Trabzonspor ürünlerini koysunlar...
                              Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Pardon arkadaşlar dikkat etmemişim. Teşekkürler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X