Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Basketbol takımızdan görüntüler. Eksikliği fark ettiniz mi?
    Armalarımız nerede?
    Bu tür konulardan sponsorlar değil kulübümüz sorumlu.
    Ve maalesef taraftarın gösterdiği hassasiyet gösterilmiyor.
    Normal basit bir uygulama, yapılmayınca böyle oluyor.
    Basit gibi görünebilir fakat marka olmak ve kurumsallaşma konusunda ihmal edilmemesi gereken çok ciddi bir konu.

Konuyla ilgili kulübümüze mail atacağım, bakalım ne cevap gelecek ve ne yapılacak?

AFS abi basketbol takımı için de forma tasarımı yapamaz mısın ?

Yorum

• Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Bu kampanyalı fiyat sadece internet satış sitemizde mi geçerli, yoksa tüm TS Club'larda mı?
      Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• a f s abi teşekkür ederim bilgi için,
        dediğin gibi isimler üste yazılıyormuş...
        YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• indirimden faydalanarak parçalı forma sipariş ettim bi tane ama kalıpları tam olarak blmiyorum. en küçük M beden olduğu için ondan sipariş verdim 1,75 boyundaki bana büyük olur mu acaba, fikri olan var mıdır?
          En son telkombe tarafından düzenlendi; 29.08.2009, 14:05.

Yorum

• 29.90 TL olunca alacağım. BİTİRMEYİN ! Ellerinde kalsın. Bu gidişle 20 liraya bile düşer, o zaman bitiririz

80 liraya alanların günahı neydi
            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak telkombe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              indirimden faydalanarak parçalı forma sipariş ettim bi tane ama kalıpları tam olarak blmiyorum. en küçük M beden olduğu için ondan sipariş verdim 1,75 boyundaki bana büyük olur mu acaba, fikri olan var mıdır?
              cuk oturur

Yorum

• Dikkatimi çekti çocuk sünnet oluyormuş gibi yatmış... Kirvesi Gabric
                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

Doğru kumaş seçimi hem renklerimizi doğru ve güzel gösterecektir hem de forma ıslanınca renk değişikliği gibi sorunlar ortadan kalkacaktır. Forma tasarımında forma, şort, çoraplar bir bütün olmalı ve tüm formalar aynı kurumsal çizgi içinde tasarlanmalı ( öyle yapılıyor şimdi )

Abi en büyük eksikliğimiz formalardaki defo hatası sayılabilecek arma ve reklam işçiliği Ayrıca formayı şortu Nike'dan ayrı ayrı ürünler olarak almak yerine Nike'dan komple bir bütünlükte tasarımlar beklemek de en doğrusu. Şortuna konçuna kadar takım halinde.

Bizim forma terden resmen inter formasına dönmüş Böylece şort çok sırıtmış.
                  Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Basketbol takımının antrönörlerinin üstünde puma,adidas,vede nike ürünleri var basketçilerde hangi takımlı olduklarını gösteren ibare yok...

Bu ne amatörlük bu ne rezillik..

Bizim mahalle takımının bile amblemi logosu var...

Yok abi bu adamlar bizi tımarhaneye yollatacaklar...
                    Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

Gelecek sezon armalarımız Barcelona Liverpool gibi takımların armalarının uygulandığı teknoloji ile uygulanacak. Kopma eskime derdi bitiyor.

Ali Fuat abi geçen yılda benzer şeyler söylenmişlerdi görüyoruz ki bi değişiklik olmadı ne kadar inanalım ?
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şu indirimi zamanında yapsalardı ne olurdu? yaz bitmiş Gurbetçiler evlerine dönmüş. Tır Karadeniz ve Ege Turunu bitirmiş. Şimdi mi yapılır bu indirim?
                        Evet, şimdi yapılır.

Gurbetçiler buradayken ve tır Türkiy turuna çıkarken iyi bir fiyata satılabilirdi formalar ve bu da denendi. Şimdi de hem herkes forma alabilsin hem de elde kalanlar tükensin dye indirme tabi tuttular formaları.

Daha önce de böyle olmutu ve gayet de tuttu bu yöntem. Söylenmek istenen şudur: "Yeni forma almak istiyorsan ver 75 lira; yok efendim benim formaya verecek o kadar param yok ( onu alırsam bu ay cigara param kalmaz) diyorsan al işte 39tl ye forma."...
                        avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• Bu Sene Yeni Formamı Alamadım..

İnşallah Yakın Gelecekte Alırım.. Formasız Maç İzlemek İstemem..
                          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• umarım bu haftada şu melanet bordo şort ile değilde beyaz şort ile çıkarlar

Yorum

• İlk olarak warrior tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              umarım bu haftada şu melanet bordo şort ile değilde beyaz şort ile çıkarlar
                              Bu sezon beyaz şortu yalnızca beyaz forma altına giyeceğiz.

Yarın da muhtemelen çubuklu forma altına bordo şort ve çoraplarla çıkacağız, evimizde kullanacağımız diğer kombinasyonumuz da tamamen mavi forma, şort ve çorap.

http://www.tff.org/Resources/TFF/Doc...m-Formalar.pdf

Yorum

• Ben bu formadan alacağım da hangi beden alayım karar veremedim.. Boyum 1.82 kilo 90..
                                Fikir verebilecek olan var mı? L veya XL..Hangisi tam oturur?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X