Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

abi gabriç sol ayağını nası döndürmüş öle ya. konuyla alakasız ama şaşırdım .

Yorum

• Genelde sırta reklam alınmasına tepkiler okuyorum..Peki size bi soru?
      Formasının sırtında sağına,soluna,ortasına,kenarına köşesine heryerine reklam alarak maddi anlamda çok daha iyi imkanlara ulaşabilen ve bu kaynaklarını yerinde kullanarak başarılar sağlayıp belki 3-5 sezon sonra kazançlarından dolayı sırtındaki,orasındaki burasındaki reklamdan vazgeçebilecek noktada bi klüp mü istersiniz yoksa reklamsız,küçükcük bir şehirden gelen kaynaklarla kendi yağında kavrulmaya çalışan ve yerinde sayan bi klüp mü istersiniz?
      Sanırım cevabı herkes biliyor..

Unutmayın "En zor olan ilk milyon doları kazanmaktır.."

Yorum

• gri forma devre arasından sonra çıkacak biliyorum..

Yorum

• ecnebi malını savunduğumuz kadar türk malını alsak.
          bütün lig türk malı giyerdi.
          [ille d' 7]

Yorum

• çubuklu beklerken çıkan parçalı formalarla aynı dönemde çıkar
            Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak hakankulacoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Merhaba Ali Fuat Bey ve sevgili arkadaşlar

Forum'daki forma tartışmalarının okuyorum ara sıra. Aramızda ne çok tekstilci ve tasarımcı olduğunu hayretle tespit etmiş durumdayım. Çok da sert tartışmalar yaşanıyor. Herkes en iyisini istiyor elbete.
              Uzun süredir sizinle bu konuyu görüşemedik. Muhtemelen bizim yöneticilerin eksiğinden belki de firmadan
              kaynaklanan bir kalite eksikliği var formalarda. Benim saptamalarımla ürettiğim sorular şunlar:

Forma kumaşları nerede üretiliyor?
              Bunları kim seçiyor?
              Bu formaların materyali orijinal Nike kumaşı mı? (burada orijinald erken Nike fabrikasını kastetmiyorum. Nerede yaptırıp Barcelona veya Aston villa gibi kulüplern formasında kullanıyorsa)
              Değilse, Nike neden Nike-Fit veya Dri-Fit olmayan bu kumaşlara bu damgaları vuruyor?
              Bize yaptığı formalar Nike imajına zarar vermiyor mu? Kulüp istese bile Nike'ın bu düşük kumaş kalitesinde forma yapmaya razı olması makul görnünmüyor.
              Örnek olarak verdiğiniz Notts Coun. forması da aynı kumaştan mı?
              Neden orijinal Nike kumaşı ve formasını TS alamıyor ya da almıyor?
              Formaların tümü ücretsiz mi sağlanıyor ya da üstüne kulüp bir de reklam parası alıyor mu? (Bu çok artışıldı forumda ama kesin bir fikir sahibi olamadık)
              Bu sene Aston Villa'ya yapılan ve sizin de forumda sunduğunuz kolu tek çizgili forma bizde neden yok? Kulüp mü istemiyor, Nike mı veremiyor? Çok mu pahalı?

Bunların yanıtlarını gerçekten merak ediyorum.
              Zira bir süre sonra, Avrupa Ligi'ne kalıp ilk maçlardan kayıpsız çıkınca bu konuda da bir yazı yazacağım.
              Hatalı veya eksik yazmak istemem.

Teşekkürler
              Dün aklıma takılmıştı evde ürünlerin üzerinde kontrol etmeden yazmayayım dedim. Nike, ürünün kumaşı NikeFIT veya NikeFIT DRY olmadan üzerine o etiketleri basmaz, kimsenin basmasına izin vermez.

Akşam mavi ve turuncu formayı, idman tişörtünü, idman şortunu, lacivert tişörtü inceledim kumaş kaliteleri güzel, Nike FIT ve Nike FIT DRY kumaşlardan yapılmış. Kimse hem ürüne nakış, hem yaka etiketine, hem ürün etiketine olmadığı halde aynı anda Nike FIT yazamaz.

Çakma Nike ürünlerinde Nike FIT yazılarının nakış değil, baskı şeklinde kopyalandığını görmüştüm, fakat elimizde lisanslı ve % 100 Nike ürülerine korsan muamelesi yapmayalım.

Kumaş konusunda kafaları karıştırmamak lazım diye düşünüyorum.

Çok daha temel meseleler var çözülmesi gereken.

Dün Tunga enfes bir tespit yaptı: " Başkan kombine ile uğraşacağına, bir kez formalar ile uğraşsın " dedi. " Formalardan elde edeceğimiz gelir, biletlerden kazanacağımızdan çok daha fazla zira"

TS Club bu kriz ortamında satışlarını %100 artırabiliyorsa, işini doğru yaptığı zaman olabilecekleri düşünün. Geçen yaz TS Clublara gittiğimizde bu kadar çeşit TS Club ve Nike ürünü ile karşılaşmamıştık.

Yapılacak çok iş var. Yönetimlerin, yönetim içindeki görevlerin inanılmaz hızlarla değiştiği bir kulüp Trabzonspor, umarım bu son yılların en önemli kurumsal projesi her şeye ve herkese rağmen başarı ile uygulanabilir.
              En son a f s tarafından düzenlendi; 14.08.2009, 10:07.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Şu konuda tüm görüşlere kapalıyım artık;

En kaliteli kumaşı olan tartışmasız beyazdı..
                Renkleri bordo ve mavi olan formalarımızdan ise kesinlikle parçalı forma.. Aldıktan sonra daha iyi anladım.. Kumaş kalitesi tartışılmaz..
                Detaylardaki problem ise hepsinde mevcut.. O aşılabilir şeyler kulüp isterse eğer..

Ancak çubukludaki kumaş kalitesizliğini aklım hâlâ almıyor.. Ayrıca çubukluda NikeFit yazısı baskı dikiş değil..

Nike'ı eleştirmeye Tsclub çalışanlarını eleştirmeye son sürat devam edicem geçen sene tek kelime laf etmemiştim.. Hakkımı bu seneye saklı tuttum..

Yeni sezon formamı da aldığıma göre fazlasıyla söz hakkım var..
                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Ali Fuat@ Kazım Koyuncu ile alakalı ürün istiyoruz.Kime söylersen söyle.Bu potansiyeli görmeyen yönetici bozmalarınada benden ayrı bir selam söyle.

Hatta bununla alakalı bir iki çalışma yapsanda görsek.
                  En son LazAnisT tarafından düzenlendi; 14.08.2009, 11:50.

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ali Fuat Kazım Koyuncu ile alakalı ürün istiyoruz.Kime söylersen söyle.Bu potansiyeli görmeyen yönetici bozmalarınada benden ayrı bir selam söyle.

abi ne yaptın öle
                    kavgaya çağırır gibi
                    YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      abi ne yaptın öle
                      kavgaya çağırır gibi
                      Çokmu sert olduAllahtan Ali Fuatlan tanışıyoruz he

Yorum

Ali Fuat@ Kazım Koyuncu ile alakalı ürün istiyoruz.Kime söylersen söyle.Bu potansiyeli görmeyen yönetici bozmalarınada benden ayrı bir selam söyle.

süleyman abi köşe yazarı olman lazımdı daha dikkate alırlardı sanırım.
                        öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                        MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                        BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

Ali Fuat@ Kazım Koyuncu ile alakalı ürün istiyoruz.Kime söylersen söyle.Bu potansiyeli görmeyen yönetici bozmalarınada benden ayrı bir selam söyle.

Güzel düşünce Süleyman. Tişörtlerle ilgili o kadar çok konu var ki kafamda bunu da o listeye ekliyorum hemen.

Potansiyel demişken sana telefonda bir fıkra anlatacağım sanırım sorunun cevabı olur.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Kazım Koyuncu ile ilgili ürünler çıkarsa tek başıma ayakta tutarım bu sektörü

Yorum

• Ali Fuat abi antrenman ürünlerimizdeki Nike FIT yazısı nakış işleme fakat çubuklu formamızdaki Nike FIT yazısı baskı ile yapılmış. Bende ilk gördüğümde şaşırmıştım.
                              Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Ali fuat abi sitedeki şu Piranalı ve hamsili olan t-shirt mükemmel ama siyahdan başka bi rengi de çıkacakmı acaba ? Beyaz vs.
                                Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X