Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• türk telekom yazisi hic olmamis
    orjinalini koysunlar logonun
    bu ne yaa
    [T][S]

Yorum

• öyle olmasa gs ninde aynı karakter aynı büyüklükte aynı renk ile olmazdı. tıpkı avea gibi. ayrıca 1 hafda önce türk telekom yetkilileri ile resim çektirdiler orada da aynısı vardı. itirazları olsa orada belirtirdiler. sponsor yaılarını sponsorlar belirler anlaşmalar o şekilde yapılır.
      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Herthanin 09/10 sezonun formalari

Away

Home
        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          öyle olmasa gs ninde aynı karakter aynı büyüklükte aynı renk ile olmazdı. tıpkı avea gibi. ayrıca 1 hafda önce türk telekom yetkilileri ile resim çektirdiler orada da aynısı vardı. itirazları olsa orada belirtirdiler. sponsor yaılarını sponsorlar belirler anlaşmalar o şekilde yapılır.
          avea reklamında bazı formalarda rengi değişik oluyodu peki o nasıl oluyodu...

Yorum

• Beyaz şortlu çubuklu forma süper olmuş. Ne yalan söyliyim en çok ta Egemen e yakışmış formalar...
            sürmene

Yorum

• Lansman benim fikrimi değiştirmedi maalesef. Lansman daha iyi yapılsaydı yine de değişeceğini sanmıyorum aslında. Çünkü mavi, turuncu forma ve şortlar tam bir hayal kırıklığı yarattı bende. Bir sene ne umutlarla bekledik üç yeni forma çıktı ama değişim göremedim ben. Keşke şu turuncu ve mavi formalardan bir tanesinin yerine villa modeli dediğimiz Arsenal'in giydiği model seçilseymiş ya da Nike gönderseymiş(Nike kafasına göre mi gönderiyor yoksa kulüp mü seçiyor belli değil). Hatta o modelin bordo-mavisinden alan bir üye buraya fotoğrafını koymuştu, o model bunlardan çok daha güzeldi. Onun yerine iki tane aynı formadan(t-shirt desek yeridir) kullanıcaz işte bu saçma. Tek tesellim, çubuklu forma seven birisi olarak bu sene çubuklu formaya kavuşmuş olmamız oldu.

Ayrıca 5 forma çok fazla olmuş. İnsanların kafasına Trabzonspor denilince akla bir forma gelsin istiyoruz, bunu söyledik. Bu forma modeli çubuklu ve villa tarzı denilen model olabilir(bence ikiside klasiğimiz olmalı). Her sezon bu tarz formaları seçmezsek ve her yıl 5'er formayla ve 10 kombinasyonla mücadele ediceksek bunu başaramayız.

Daha önce şöyle söylemiştim:
              3 formamız olsa yeterli, çubuklu, villa ve alternatif renkte bir tane. Şimdi bu tabloya bakınca çok haklı olduğumu düşünüyorum. Logo konusundan da çok rahatsız oluyorum ama yazmaya bile gerek yok bence resmi sitemizde bile yanlış kullanıldıktan sonra boşa kürek çekiyoruz.
              Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Cubuklu forma ve yeni T-Shirtler harika gercekten. Digerlerini ise pek begenmedim.
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Cubuklu, parcali ve mavi formalar güzel... turuncu forma koleksyondan cikarilmali cünkü hic ve hic bordo mavi renkleri kullanilmamis... kisin eklenecek olan gri forma ve cubuklu forma bize yeter!

bundan sonra Trabzonspor ile klasiklenmesi gereken 3 formasi olmasi gerekiyor. Bir standartimiz olmasi sart. Biri Cubuklu! biri de aston villa formasi! ikisinin de her yil cizgilerini degistirirsin veya bu resimdeki gibi negatif yaparsin! ücüncü formada süpriz renk olmasi güzel olur bu kis grinin olacagi gibi... gelecek sezon mavi, turuncu ve beyaz formalarin yerine aston villa nin negatif formasini eklersek 3 müthis formamis olur(gri, aston villa negatif, cubuklu nun yeni modeli):
                  aston villa negatif

Cubuklu forma(tabi yeni modeli):

birde misali olmayan gri forma!

Yorum

• Keske Ferhat'in giydigi T-Shirtte kullanilan fontu ve font rengini formamizdada kullansaydik. Müthis gözüküyor.
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• cok basit reklam olmus...

böyle diz cökme olayi falan eskide kaldi... arkayada TsClup reklami, ohhhh! iki dakikada at kenara...

burda afs abi basta olmak üzere hepimiz cok dil döktük... ya ver topu iki sut ceksin, biraz ciddi baksin elini kolunu sallasin, sonra arka planini degistir, renklerini parlat formanin... al sana babalar gibi reklam...

napalim yavas yavas... herzaman nike olsun istedim, herzamanda nike kalsin istiyorum...

Yorum

• Yeni çubuklu formamızda en hoşuma gitmeyen özellik , gövde kumaşının omuzlara hatta sırta kadar düz bi çizgi olarak kesilmesi. ben ise yakadan boyun kısmından koltuk altına doğru uzanan oval kesim tercih ederdim. düz kesim vücuduma uymuyor. çok rahatsız edici oluyor forma sırt kısmında bol ön kısımda dar oluyor. mecburen bi büyük beden almak zorunda kalınca da boyu çok uzun oluyor. renkler güzel kumaş güzel ama forma konusunda görsellik dışında eksikliklerimiz var.
                        Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak KemaL_Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kemal_Ts yukarıdaki mesajımda bahsettiğim formayı bulmuşsun. Aynı fikirdeyiz. Üçüncü forma da trende göre sürekli değişir böylece taraftar acaba ne çıkacak diye merakla bekler, heyecanını kaybetmemiş olur. Yani isteklerimiz çok basit görüldüğü gibi. Bunda yapılamayacak ne var Allah aşkına? Yaparsak forma daha çok satar diye mi korkuyorlar ne
                          Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• böyle sunum olmaz olsun. futbolcuların yüzleri çok şeyi anlatıyor.

Yorum

• Yani formalara sözüm yok ama ha bu lansman nedir yahu? Baştan savma olduğu o kadar belli ki...

Geçen sezonki Hüseyin-Ceyhun-Cale-Tayfun 4'lüsünün olduğu lansman daha güzeldi. En azından uzaklara bakıyorlardı, bir karizmaları vardı.

En son Mehmet Fırat tarafından düzenlendi; 25.06.2009, 22:36.

Yorum

• Cok ama cok yazık Forma tanıtımımız bu olmamalıydı...
                                TRABZONSPOR

TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X