Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya arkadaslar celtıc bızden buyuk bır klup ve daha cok taraftarı var ayrıca hersene ş.lıgınde oynuyorlar tum dun ya ızlıyo...senın butcen celtıcle bırmı de ozel forma ıstıyorsun..tabı bende ısterdım ama hersey ıstemekle olmuyo..nıke nın onlara verdıgı mıktarla bıze verdıgı aynımı sankı
    İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
    Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• Peki seneye ne olacak? Gene aynı çubuklu aynı parçalı devam mı edecek? Gene klüp yönetimi kitapçıktan mı seçecek? Gri forma her şeyiyle TS'ye ait bir fotma mı olacak??

Yorum

• Sayın yöneticilerden ricam; anasayfada bu sıcak gündem gereği, ''yeni sezon nike formalarımızın beğenilip, beğenilmediği konusunda bir anket yapılsın.

Taraftar gerçek cevabı versin.

Nike ın standartları varsa, bizimde büyüklüğümüzünde bir prensibi olmalı.
        BORDOMAVİ.NET-KUŞADASI

Yorum

• bana göre sadece türk telekom reklami küt duruyor ama ne yapalim idare edecez artik
          Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• şu formalar nike'in bize ürettiği formalardan daha fazla şatış yapmazsa bende birşey bilmiyorum..bir şu çubuklu formamıza bakın birde nike'ın ürettiği çubuklu formaya bakın..

Yorum

• geçen sene bu zamanlar formalar konusunu yine bu forumdan takip ediyordum,forum üyelerinin tasarladığı formalar gerçekten ilgi çekici ve oldukça yaratıcıydılar,formalar çıktıktan sonra yine aynı yorumlar olmuştu geneli formaları beğenmemişti,bende açıkcası hayal kırıklığına uğramıştım,o zamanlar bu formalar da trabzonsporla çok yeni anlaşılmış olması bahanesi kullanılarak savunulmuş ve siz asıl seneye bu formaları görün denilerek taraftaarlar avutulmuştu,yine herkes bu beklentilerin neticesinde bu seneki formaları 4 gözle bekler olduk ve sonuç kısaca yine HÜSRAN oldu,arık sorumlu her kimse ister nike olsun ister yönetim olsun,koskoca trabzonsporumuza bu kalitede formalar yakışmıyor,eminim yine klub mail bombardımanına tutulmuştur formalar konusunda yakın bir zamanda klübten bir açıklama da bekliyorum ben açıkcası..
              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                forma arkasındaki takım isimi yapıştırmamı nakışmı ??

nakış ve bı tek cubuklu formada var
                ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• arkadaşlar haklı olduğunuz noktalar var ama bu seneki formalar bugün belli olmadı , 2 aydır ne çıkacağı belliydi ve Ali Fuat Abi binlerce kez bu konu hakkında bilgi verdi....Ayrıca kimse Adidası falan örnek vermesin Türkiyede, hele de Sivassporun formaları çok kötüydü geçen senelerde...

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir Celtic'in formasına bak bir de bizim arada ne kadar fark var

İnternette görmüştüm geçen günlerde.

Yapılan bir araştırmada Celtic takımının çubuklu forması, dünyada en çok tanınan formaymış.
                    Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Formaları beğenmedim. Geçen yıl zaman dar dediler, gelecek yıl çok daha iyisi olacak dediler, en seçkin ürünler Trabzonspor'da olacak dediler şimdi de gelecek sene için aynı beklenti içerisindeyiz. Kimse kızmasın ancak ciddiye alındığımızı düşünmüyorum. Bir hamsi pullu formadan bahsediliyordu sadece bizim için üretilecek onunda akıbetini merak etmekteyim.

Peki ne yapacağım gidip paşa paşa alışverişimi yapacağım kulüpten. Gücüm ne kadar yeterse alacağım/aldıracağım ancak sadece destek amaçlı bir "ticaret" olacak. Bir hevesle alınan bir forma olmayacak.
                      En son Hotaman tarafından düzenlendi; 24.06.2009, 18:11.

Yorum

• bütün formaların yakasında trabzonspor yazıyordur inşallah
                        Eski kullanıcı adı: olikos61
                        Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                        Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir Celtic'in formasına bak bir de bizim arada ne kadar fark var
                          Gordon Strachan gelseydi bunlara müsade etmezdi. ççç
                          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• su formayı nerde bulabılırım acaba ...
                            İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                            Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kollarina bi dikkat..armana dikkat...
                              ama onlar hertha berlin...dünya külüb
                              5 kere sampiyonlar ligi yrndi
                              13 ueFA
                              20 almanya ligi

onlara özel dizayin

biizm kulube nıke fırması formayı sadece ustunde nıke ısretıylen godnerıyo gerı kalan arma turk telekom ulker yazıları arsınde bır fabrıkada yapılıyo bunuda solıyım
                              ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Arkadaşlar ben çubuklu formamızı aldım inceledim.

Beklediğimden de kötü çıktı bunu söyleyebilirim.Turuncu forma burdagördüğümüz Belediye forması.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X