ya arkadaslar celtıc bızden buyuk bır klup ve daha cok taraftarı var ayrıca hersene ş.lıgınde oynuyorlar tum dun ya ızlıyo...senın butcen celtıcle bırmı de ozel forma ıstıyorsun..tabı bende ısterdım ama hersey ıstemekle olmuyo..nıke nın onlara verdıgı mıktarla bıze verdıgı aynımı sankı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
geçen sene bu zamanlar formalar konusunu yine bu forumdan takip ediyordum,forum üyelerinin tasarladığı formalar gerçekten ilgi çekici ve oldukça yaratıcıydılar,formalar çıktıktan sonra yine aynı yorumlar olmuştu geneli formaları beğenmemişti,bende açıkcası hayal kırıklığına uğramıştım,o zamanlar bu formalar da trabzonsporla çok yeni anlaşılmış olması bahanesi kullanılarak savunulmuş ve siz asıl seneye bu formaları görün denilerek taraftaarlar avutulmuştu,yine herkes bu beklentilerin neticesinde bu seneki formaları 4 gözle bekler olduk ve sonuç kısaca yine HÜSRAN oldu,arık sorumlu her kimse ister nike olsun ister yönetim olsun,koskoca trabzonsporumuza bu kalitede formalar yakışmıyor,eminim yine klub mail bombardımanına tutulmuştur formalar konusunda yakın bir zamanda klübten bir açıklama da bekliyorum ben açıkcası..///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforma arkasındaki takım isimi yapıştırmamı nakışmı ??
nakış ve bı tek cubuklu formada var''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş
eski nick:Emres61
Yorum
-
İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir Celtic'in formasına bak bir de bizim arada ne kadar fark var
İnternette görmüştüm geçen günlerde.
Yapılan bir araştırmada Celtic takımının çubuklu forması, dünyada en çok tanınan formaymış.Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum
-
Formaları beğenmedim. Geçen yıl zaman dar dediler, gelecek yıl çok daha iyisi olacak dediler, en seçkin ürünler Trabzonspor'da olacak dediler şimdi de gelecek sene için aynı beklenti içerisindeyiz. Kimse kızmasın ancak ciddiye alındığımızı düşünmüyorum. Bir hamsi pullu formadan bahsediliyordu sadece bizim için üretilecek onunda akıbetini merak etmekteyim.
Peki ne yapacağım gidip paşa paşa alışverişimi yapacağım kulüpten. Gücüm ne kadar yeterse alacağım/aldıracağım ancak sadece destek amaçlı bir "ticaret" olacak. Bir hevesle alınan bir forma olmayacak.En son Hotaman tarafından düzenlendi; 24.06.2009, 18:11.
Yorum
-
İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir Celtic'in formasına bak bir de bizim arada ne kadar fark varteκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
kollarina bi dikkat..armana dikkat...
ama onlar hertha berlin...dünya külüb
5 kere sampiyonlar ligi yrndi
13 ueFA
20 almanya ligi
onlara özel dizayin
biizm kulube nıke fırması formayı sadece ustunde nıke ısretıylen godnerıyo gerı kalan arma turk telekom ulker yazıları arsınde bır fabrıkada yapılıyo bunuda solıyım''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş
eski nick:Emres61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum