eski formalar hediye şeklinde belirli etkinliklerde verilebilir.bence sorun olmamalı.
bjk macunda yenı formaları gıyenlerı ınceledım.yakaların arkaları kotu gorunuyo.evde forma yapmısında yakasını unutmusun gıbı.ayrıca formanın etegındekı golgelı kısım sankı kola fıskırmısda ustune gelmıs kuruyunca leke olmus gıbı duruyo.
ayrıca pumanın bursa ıle aynı formayı yapması bıze olan özensızlıgının belgesıdır.kec senedır boyle bır sey gormedım.sezon ortası geldı hıcbır yerde dogru durust yenı formalar yok.
bursa da forma sıkıntısı da yok... bize yaptıklarından daha fazla miktarda forma yapmışlardır...Bursa store da yığınla forma var,her maça gidenin üzerinde yeni forma görüyorum ben...
Ayrıca hadi piyasaya çıkmıyo da bu takımın kendisi niye çubuklu forma giymiyo be kardeşim...11 tane forma da mı çıkaramıyo bu puma
Puma için forma modeli önerisi böylece bordo ile maviyi bir arada görebiliyoruz 40.yıl forması olarak satışa sürülebilir( ahh kappa ahh, en iyisi sendin ama )
En son a f s tarafından düzenlendi; 18.06.2007, 14:42.
İşin Garibi Yönetimden Cemal Sağlamın Trabzonspor Dergisi Eylül Sayısına verdiği demeçte
Lotto daha iyi para veriyordu
ama pumanın marka imajı sağlamdı
Sattığımız formalarla Lotto fiyatına yetişiyor diye bir açıklaması var
ama ortada forma olmadığı için sanırım hesapları tutmayacak
Ha bu arada hala cubuklu formananın farklı tasarımları üzerine çalışılıyormuş
Arka alan Bordo kollardaki cizgilerde yatay değil düz olacakmış mış mış
Açıkçası pumanın formalarını devamlı eleştirdim ancak dün trabzon tsclup da puma formalar sergilendi. İnsanın üzerinede askıda durduğundan çok daha güzel duruyor. Ben gaza geldim ve beyaz formadan aldım açıkcası.
HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON
ya dün akşam dikkat ettim bordoeux klasik bir forması var önde v harfine benzeyen bir şekil ben kendimi bildim bileli bordoeux hep aynı forma dizaynını giyer ve akşam ki formaları puma idi yine sporting lizbon onlarında klasik forması yatay çizgili formalar ve yine puma yapmış yine en son olimpiakos formaları onların ki tam bizim istedigimiz gibi çizgili arkası da çizgili yani anlamadım Puma Türkiye kendi kafasına göre mi iş yapıyor kardeşim senin avrupa da ki ana şirketin müşteri hangi dizayn isterse ona göre forma yapıyor biz de ise yalvar yakar çubuklu forma yapıyorlar biz buna para veriyoruz ve istedigimiz gibi olmasını isteriz yönetime bundan başka yapamayız genel dizany bu diyorlarmış ee senin diger ülkelerde ki bayiilerin yapıyor hem de dizany aynı kailte aynı ama üretici müşteri neyi isterse onu yapıyor kısacası paramızla istedigimizi alamıyoruz
diyolarki zaman yoktu yada çok sık marka değiştiği için dizaynda değişiyo.
bir karar alınıp bir iki tane forma dizaynı belirlenecek.hangi yönetim gelirse gelsin değişmeyecek.hangi marka ile anlaşılırsa anlaşılsın değişmeyecek.
çubuklu ve bi farklı dizayn. lizbon yan çizgili hoş.turkıyede de yok denenbılır veya farklı bır model.ama her sene aynı tarz forma yapılmalı.2+2 yada 2+3
yanı ıkı sabıt ıkı degısken model yapılabılır.
benım dusuncem
1-çubuklu
2-bordo duz - 3-mavı duz(ama uzerınde ufak tefek şekiler olan)
4-beyaz yerıne degısık bır model olabılır.yan cızgılı yada parcalı
5-istenirse yine duz model yapılabılır.
"bir karar alınıp bir iki tane forma dizaynı belirlenecek.hangi yönetim gelirse gelsin değişmeyecek.hangi marka ile anlaşılırsa anlaşılsın değişmeyecek."
fikri çok doğru ama kesinlikle profesyonellerce yapılmalı. Bu düşünceyi en iyi uygulayan Barcelona onlardan örnek alınabilir. Kurumsal kimliğimizin çıkarılması lazım.
Kappanın tarzı güzeldi, hersene yardımcı renk bulması, taraftar forması, kumaş kalitesi, renklerimiz doğru yansıtması takıma ve taraftara verdiği enerji.
Formalardaki kombinasyonda değerlendirilmiyor. Mavi forma bordo şort hoşuma gidiyor. Kappalı dönemde br kaç maç giyilmişti bu şekilde. Bordomuz kimsede yok gs bile bizi kıskanıp kırmızısını bize benzetti.
Ürünlerin bu kadar geç çıkması çok kötü. Çocuklar için ve günlük giyilebilecek kaliteli ürünler çıkarılmalı. Çıkacak ürünler illa bordomavi olmak zorunda degil. Bordo maviyi gösterecek renklere TS armasını yerleştirince gayet şık duruyor.
En son a f s tarafından düzenlendi; 18.06.2007, 14:42.
Yorum