Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çubuklu hoşuma gitti. En kısa sürede almam/aldırmam lazım
    t @Selim_Turan

Yorum

• Ya güzel formada sanki kol bölgesi ile gövde bölgesinin birleştiği yer profosyonel birleştrilmemiş gibime geldi.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Turuncu forma keşke çıkmasaydı.

Resmi sitede formalarımız çok güzel gözüküyor.

Artık tanıtımı bekliyorum..

Yorum

• Buyrun beyler çubuklu forma

Hayırlı uğurşu olsun

resim alıntı

haber61.net

Yorum

• İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            formalar güzelmis.milletin dedigi kadar kötü degilmis.
            iho istifa.

Yorum

• Beyaz forma da daha bir güzel geldi gözüme şimdi.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ya güzel formada sanki kol bölgesi ile gövde bölgesinin birleştiği yer profosyonel birleştrilmemiş gibime geldi.
                Evet Emirhan bana da öyle geliyor ki kesimleri yine geçen seneki gibi bol..
                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• formalar banada güzel geldi tam anlamıyla görmeden olumsuz eleştirmek bence yanlış!
                  formalar konusunda bu başlıkta insanları bilgilendiren ve yönetime bazı konularda yardımcı olan afs abi başta olmak üzere emeğe geçen herkese teşekkürler
                  şimdik eleştiriyi bırakıp takıma sıcak para için forma alma almak lazım
                  kendim yakalı parçalı forma alacağım 2-3 hafta sonra trabzondan
                  Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• Adidas'a ait formada beyaz renk formanın tam ortasında yer alırken, Nike'ta ise görüldüğü üzere renkler tam kesişen yerde yer almakta. Bu bakımdan Nike göz yoruyor ve simetri kötü...

Estetik ise zaten yok. Yine basit, yine basit...
                    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                    Malik bin Dinar

Yorum

• arkadaşlar eskişehirle antalya ile bizi karşılaştırmayın.onlar bu formayı giymek üstüne para ödüyor biz ise para alıyoruz.

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Evet Emirhan bana da öyle geliyor ki kesimleri yine geçen seneki gibi bol..
                        Bol olabilir canım onda sorun yok
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• çubuklu forma çok güzelmiş ya hemen alıcam! bence cok guzel yakası falan!

keşke aston villa modeli kalkmasaydı 2 tane süper formamız olurdu şimdi 2. formamız ne olacak? turuncuyu at kenara beyaz güel degil. Mavi inşallah güzeldir! İnşallah arkasındaki yazı stilleride degişmiştir formanın

Yorum

• Ben beğendim en kısa zamanda almayı planlıyorum
                            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                            Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Adidas'a ait formada beyaz renk formanın tam ortasında yer alırken, Nike'ta ise görüldüğü üzere renkler tam kesişen yerde yer almakta. Bu bakımdan Nike göz yoruyor ve simetri kötü...

Estetik ise zaten yok. Yine basit, yine basit...
                              Nike, farklılık yaratan bir marka. Çizgiler aynı olmak zorunda değil. Nike'ın çizgileri sıradışı, Adidas ise bir o kadar ağırbaşlı. Zıtlıklar uyum yaratır.
                              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X