Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    abi bunları aynen böyle çakma çıkarsınlar alırım valla olay budur...
    Çakma değil orijinali çıkacak TS Club tarafından.
    Burada görmediğiniz tasarımları da kulümüzle paylaşıyorum tıpkı bunlar gibi. Kulüp gördüğünüz tasarımları benden istedi, hemen numune yapıtırılıp seri üretime geçilecek.
    Daha ne olsun?
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Burada görmediğiniz tasarımları da kulümüzle paylaşıyorum tıpkı bunlar gibi. Kulüp gördüğünüz tasarımları benden istedi, hemen numune yapıtırılıp seri üretime geçilecek.
      Daha ne olsun?

Ucuz olsun abi
      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
      Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ucuz olsun abi
        "Kaliteli olsun, ucuz olsun, kulüp kazansın" ın çok hassas bir sınırı var.
        Hele memnun edeceğin kitle Trabzonspor taraftarı ise.

Yorum

"Kaliteli olsun, ucuz olsun, kulüp kazansın" ın çok hassas bir sınırı var.
          Hele memnun edeceğin kitle Trabzonspor taraftarı ise.
          Abi öyle deme.

Şimdi bi T-shirt tarzı bir şeye 26lira istiyor. Düşünüyorum bu parayı buna verdiğimi anneme desem bana kızar der ben o paraya 2 tane hatta 3 tane alırım der ve nitekim alabilirde.

Ben bu sene 2 tane forma aldım 185lira (isim yazdırma) falan tuttu ama anneme 100lira tuttu dedim

Bence külüb fiyatlarımız yüksek geliyor bana. Yüksek gelmese neler neler alırım ama durum böyle işte.
          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
          Ali Kemal Denizci

Yorum

• Katılıyorum kaliteli ve hesaplı ürünler yapılabilir. Veya her bütçeye uygun seçenekler konulabilir.

Yorum

Daha ne olsun?
              Ali Fuat Abi,

Öncelikle çalışmalarından dolayı tebrik ederim.

Kulüp senin burada paylaştıklarını şimdiye kadar çıkarmaması çok üzücü.

Ayrıca Birebir aynısı çıkartıyım derken Afs yazısı orada olmasın
              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
              Real Madrid
              Manchester United
              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ali Fuat Abi,

Öncelikle çalışmalarından dolayı tebrik ederim.

Kulüp senin burada paylaştıklarını şimdiye kadar çıkarmaması çok üzücü.

Ayrıca Birebir aynısı çıkartıyım derken Afs yazısı orada olmasın
                Yaparlarsa satışları artıracağını söyleyebilirim

Yorum

• Dualarımız kabul oldu.

İki yeni Ts Club Mağazası açılacak

Kulübümüzün lisanslı ürünler markası Ts Club'ın Ankara ve İstanbul’da iki yeni şubesi açılacak.

Taraftarlarımızdan gelen yoğun talebi değerlendiren kulübümüz tarafından yapılan çalışmalar neticesinde Ankara Kızılay Soysal Alışveriş Merkezi’nde ve İstanbul Beylikdüzü Beylicium İş Merkezi’nde iki yeni şubesi açılması için gerekli çalışmalar başlatıldı. Mağazaların açılışlarının 20 gün içerisinde yapılacağı bildirildi.

Ayrıca kulübümüz Ticari Ürünler Ticaret A.Ş. Genel Koordinatörlüğü tarafından Antalya ve Zonguldak’ta da yeni şubeler açılması için gerekli çalışmalar başlatıldı.

www.trabzonspor.com
                  Yaşamak Direnmektir!

Yorum

Yaparlarsa satışları artıracağını söyleyebilirim
                    kesinlikle öyle
                    abartma demeyin nike a çok kızıyoruym a f s nike dan önde benim gözümde
                    hemen alırım,babama biraz daha fazla yardım eder parasal konuları halleder daha da alırım
                    YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• -Kürşat- kardeş Ts Club yetkilileri sonunda sesimizi duydu.

Ts Club, Sonunda Ankara'da
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        -Kürşat- kardeş Ts Club yetkilileri sonunda sesimizi duydu.

Ts Club, Sonunda Ankara'da
                        valla çok iyi oldu,müjde de senden geldi sağolasın
                        artık görev bize düşüyor,çevreyi örgütleyip hem biz hem onlar derhal alış verişe,
                        ayakta tutmamız lazım bu Ts Clup'u...
                        YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Arkadaşın attığı forma tanıtımları hakkaten mükemmel.. Aynı forma tanıtımını farklı takımlarda farklı ayrıtnılar kullanarak muhtemelen az maliyetle halletmişler alkışlamak lazım.. Mesela Gerrard'ın tanıtımında Beatles(emin değilim) şarkı söylemesi ve Gerrard'ın gülümsemesi vb. güzel ayrıntılar.. Ne kadar hayal olsa da keşke nike da bize sempatik futbolcularımızı kullanarak böyle tanıtımlar yapabilse. Adam gibi forma çıkarsın da tanıtımı eksik kalsın diyebilirsiniz
                          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Daha ne olsun?
                              İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

maaş bitti yine anlaşılan bunların hepsi alınacak kadar güzel.

İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Siyah tişörtler harika. İnşallah bunlarıda online siteye koyarlar. Kesinlikle kaç lira olursa olsun alırım
                              bayanın üzerindeki de çok güzelmiş. hediyelik tam
                              DRAGO GABRIC

Yorum

• Cok güzl gelismeler bunlar, formadan cok T-Shirtler cok daha fazla satis olicagina eminim.

Ne zaman T-Shirtler cikar Ali Fuat abi formalarla bir cikarmi???

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X