Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kizacaksiniz ama bordo veya mavi zemin üzerine daha güzel olurdu gibime geliyor.

Ancak bu haliylede güzel.
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• AFS Abinin yaptigi Formalara hayranim acaba nike ile iletisim kura bilirmiyiz zaten o noktali mesela parisede yaptilar...
      “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Bence güzel olmus...
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Bu sezon çubuklu formada geliyor.fakat 95-96 adidas yaptıgı çubuklu formayı unutamam
          Kendi öz değerlerimize sahip çıkalım ki;yeni nesil sampiyonluk görsün.

Yorum

• 10 gün sonra formaların çıkacağı söyleniyor.Umarım benim yüzümü kızartırlar söylediklerimden dolayı.

Yorum

• güzel olmus ama yazı stili cok basit durmus adamlar resmen dümdüz yazmışlar.en azından yazı rengi altın sarısı olsa daha iyi olurdu...

Yorum

• Bari Comic Sans MS ile yazsalardı yazıyı.

Yorum

• İlk olarak trapesus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ali Kemal Bey gayet güzel tasarımlar yaptığınız halde neden bütün iğrençliklere güzel deyip bu taraftarı kandırdığınızı öğrenebilir miyim acaba.

Şu yazının neresi güzel olmuş söyleyebilir misiniz. Resmen işporta malı gibi olmuş. İğrenç olmuş. Ayrıca can siperane şekilde savunduğunuz Nike'ın formaları da tam anlamıyla berbat. Nike firmasının bize olan sözlerini tutmadığını ve bize Batman Petrolspor muamelesi yaptığını kim söyleyecek şu forumda.

Namuslu insanların görevi (özellikle sizin gibi eğitimli insanların) yanlış bir uygulama karşısında dik durabilmeleri ve buna tepki göstermeleridir. Ama maalesef bu forumda sizin beynini yıkadığınız insanlar yüzünden bu gerçekleşmiyor. İnsanları damardan uyuşturucu nakşeder gibi sabır masalıyla uyuşturuyorsunuz.

Bu forumda başkanlara, futbolculara, teknik adamlara hakaretler edildi. Küfürler edildi. Bazıları bu forumun gücüyle kulüpten dışlandı. Ama bu sayfayı her açtığımda kan beynime çıkıyor çünkü geri sayfada Şenol Güneş'e hakaret edilirken bu sayfada çarşaf çarşaf Nike formaları görüyorum. Hangi formaları? Barcelona, Celtic formaları. Hangi Nike'ın? Trabzonspor'u Ankara Belediyespor'la aynı kefeye koyan Nike'ın. İnsanları bekleten, isteklerini hiçe sayan, onlara bayağılık sunan Nike'ın.

Siz Ali Fuat Bey, bu forumda korsan ürünlerin zararlarından bahsediyorsunuz ama asıl korsancılığı Nike'ın yaptığını görmüyorsunuz.

Almayın arkadaşlar. Forma filan almayın. Trabzonspor sizin forma paranızla kurtulacak değil zaten. Onun yerine mesaj atın, kulüp kartı alın ama forma almayın. İnsanların bizi enayi yerine koymasına müsade etmeyin. Kalitesizliğe prim tanımayın.

Bu kulübün yetiştirdiği değerlere hakaret edilirken bu başlıkta tavşan kesilmeyelim. Düzelir demeyelim. Şu adamlara mail atalım, küfür edelim ne bileyim şöyle ağız dolusu. Yine anlamazlar ama biz yine de deneyelim.

Son olarak Ali Fuat Bey;

Lütfen bana içinde lansman, gelecek, plan, sunum, marka, sabır kelimeleri geçen bir mesajla cevap vermeyin. Zira sizin iyi niyetli bir insan olduğunuzu artık düşünmüyorum. Trabzonsporlu haksızlık karşısında dik durandır, bakışlarını kaçırıp ıslık çalan değil...
                  Her harfine katılıyorum.
                  teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Hayır bu çirkin duran yazıyı bize milyonlarca lira ödeyecek olan Türk Telekom nasıl içine sindirebiliyor onu da anlayabilmiş değilim açıkçası.

Yorum

• yazı tamamen bordo zemine yazılsaydı daha iyi olmazmıydı.
                      tabi bu yılki gibi yapıştırma, parlak bordo zemine değil.
                      daha öncelerde olduğu gibi.
                      mesela >
                      ....
                      3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hayır bu çirkin duran yazıyı bize milyonlarca lira ödeyecek olan Türk Telekom nasıl içine sindirebiliyor onu da anlayabilmiş değilim açıkçası.
                        Buna karar veren Türk Telekom değil mi? Kulüp mü karar veriyor yoksa yazı stiline logolara?
                        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Elestirecek cok sey buluyoruz. Bence gayet normal bir forma.

Yorum

• sorun sadece nike tamı

herkes de stilist oldu burda ya yok öle nası olurmuş yok böle nasıl olurmuş ta efendim yönetim onu niye yapmamış bunu nie yapmamış sanki bundan önce her şeyi biz belirliyoduk özel stilistlerle çalışıyodukta bu yönetim farklı davrandı bu yıl 55 bin forma satmışız kıyas yaptığımız barcelona ise 2 milyon buna bakınca kendimizi neyle kıyasladığımızın farkına varalım nike yaka türü kesimleri aynı her takımda ama isteyene özel formada yapıyo baştan rakam belirtip parasını öderseniz tabi şimdi diyo bazıları öle olursa forma almam böle olursa forma almam işte almazsanız bunlar hep böle kalır biz hiç büyüyemeyiz şunu söliyim hersene birkaç forma alırım yardım amaçlı hiçbişeyine bakmam benim baktığım tek şey verdiğim paranın klube gitmesidir tabi daha ii tasarımlar olsun ama bunun için daha fazla forma satıp özel şeyler istemek için hakkımız olması kanaaatindeyim ayrıca afs abi kendi özel görüşlerini belirtiyo neden bazıları ona nike genel müdürü gibi davranıp her şeyden onu suçluyo anlamadım hatta demişki bana şöyle şöyle cevap verme sana cevap verme mecburiyetimi var sanki hep destek tam destek

Yorum

• yeni formalarımızın üzerinde görmeden bi yorum yapmayacagım ama mevcut durumda hıc hosuma gıtmedı

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Buna karar veren Türk Telekom değil mi? Kulüp mü karar veriyor yoksa yazı stiline logolara?
                                Remzi sen kendi ürününün reklamını yapsaydın böyle bir yazı ile mi yapardın.Ben yapmazdım kesinlikle.Çok ama çok basit olmuş bu şekilde.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X