Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• afs abinin çalışmalarından sonra yeni formalar daha çok sinirimizi bozacak diye korkmaya başladım.. inş. bende yanılırım.
    devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Yazmayayım yazmayayım diyorum, fakat o sarı TS Club yazısı ne öyle?
      Taraftar olmanın ötesinde güzel sanatlar eğitimi almış bir grafik tasarımcı olarak beni rahatsız etti. ( Bunu da Nike mı yaptı yoksa? )

Soldan ikinci tişört te Lotto galiba.

Burada dünya kulüplerinin yaptıkları ürünleri paylaşmamın nedeni yapılan inceliklere dikkat çekmek ve bir forma kültürü oluşturmak içindi.

Barcelona kraliyet rengi diye formasında ve ürünlerinde beyaz rengi kullanmıyor fakat bizim sarı lacivert ürünlerimiz var.

Yaptığım tasarım veya uygulamalar sizi hayal kırıklığına uğratmak için değil ki. Basit bir taraftar olarak çözüme katkıda bulunmaya çalışıyorum. Eleştirmek hata kusur bulmaksa benim de söyleceklerim olur elbette fakat her yiğidin bir yoğurt yiyişi üslubu var. ( arının ağzı bal yapar ama sırtında iğne taşır ) Zamanı gelince -gerekirse- söylerim söyleyeceklerimi.

Önerilerimizi, isteklerimizi testi kırılmadan söyledik hep, yapıcı olmaya çalıştık, öyle olmaya da devam edeceğiz.

Ben de merakla bekliyorum gelişmeleri her gün mail atınca cevapsız kalmaya başladı mesajlarım. Anlaşılamamanın kötü bir yönü de yanlış anlaşılmak. Bir meseleyi işaret ederken parmağıma değil gösterilen yere bakılmasını tercih ederim.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Soldan ikinci tişört te Lotto galiba.
        Tisört Basket takimimizin sponsoru AND1.
        .

Yorum

Bir an gerçek zannettim.

Tek kelimeyle mükemmel forma.

Yorum

• formanın modellerini kulüp tasarlasa nike o tasarıma göre yapsa daha hoş olmaz mı ya taraftarlar olarak daha yaratıcı hatta süper tasarımlar yaptığımızı düşünüyorum forum sitelerinde oylamaya sunulsun 5 gün mesela en çok oy alan 4 forma referans olarak verilsin nike'a...
            KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• Çok beceriksiz adamlar çalışıyor Ts Clup{b?}ta . . .
              Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Doğrusunun Ts Club olması lazım çünkü clup kelimesinin bir anlamı yok

Yorum

• O nasıl bir Ts Club logosudur öyle.

Ali Fuat abi kulübe bu konuda bir önerin oldu mu.Ts Club logosu için bir çalışma falan yaptın mı acaba.

Yorum

• İsmi konusunda da o kadar çalışmalar yaptık sonuç alamadık ....
                    Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      O nasıl bir Ts Club logosudur öyle.

Ali Fuat abi kulübe bu konuda bir önerin oldu mu.Ts Club logosu için bir çalışma falan yaptın mı acaba.
                      Tabela ve çeşitli uygulamalar bile yaptım ama fark etmediler sanırım.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Trabzonspor kulübü yetkililerince geçen sene duyurulan hamsili formanın aslında 'alabalık' olduğu, resmi sitede yanlışlıkla 'hamsi' kelimesinin geçtiğini ortaya çıktı. Alabalığın kırmızı pullarının kullanıldığı yeni formanın tanıtımı Uzungöl'de yapılacak.
                        Reklam güzel olmuş.Avrupada karizma durur hani.
                        *
                        *
                        Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• Bu işlerin başında kesin zamanında avni aker'in önünde işportacılık yapmış birisi var bence.

Kesinlikle öyledir.

Bunun başka açıklaması yok.

Yorum

Tabela ve çeşitli uygulamalar bile yaptım ama fark etmediler sanırım.
                            gözlerinden kaçmıştır, insanlık hali

Yorum

• İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Reklam güzel olmuş.Avrupada karizma durur hani.
                              Orada "Türk" yazıyor olması çok hoşuma gidiyor açıkcası Ben reklamın bu şekilde olmasını isterim. Sadece çok büyük olmasın yeter.
                              Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Neyse İstediklerimiz Olmayacak Orası Kesin Biz Devam Edelim Öneriye;

Ben Forma konusunda birde şöyle düşünüyorum biraz sosyal bir ağızla değinerek bir sonuca varacağım ama bakalım sizler ne düşünüyorsunuz.

Şimdi Yazın En Kavurucu Olduğu Günlerde Forma Giydiğimizde Annelerimiz veyahut Eşlerimiz Ne tesellisinde Bulunurlar;

-Ya Bu Sıcakta giyme o formayı naylon yakar vucudunu bak hep isilik dökeceksin durmadan terletiyor seni çıkart onu akşam sokağa çıkarken giynersin

Ya bu öneriyi duymayan yoktur aramızda ama yinede giyeriz Forma giymek özellikle Biz Trabzonspor taraftarları arasında Bir Alışkanlık gibi birşeydir yatarken bile formayla yatanımız vardır

Şimdi Bu Sene ki Üretilen Beyaz Formalarımız Aslında bu kuralı delen şuana kadar üretilmiş tek formamız formanın üzerinde ki hava aldıran delikler ve ter emen değişik iç yapısıyla güneş tam tepedeyken bile giyilecek çok rahat bir forma.

Ben diyorum ki Formalar üretilirken bunlarda göz önüne alınmalı Bütün formalarımız bu sene ki beyaz formanın kumaşından ve kalitesinden olmalı çünkü bizler yazında forma giymeliyiz.
                                Bende bu yüzden üstüne basa basa kumaş kalitesi diyorum ya...

Bütün formalarımız böyle kumaştan yapılmalı....
                                www.twitter.com/SDanismaz
                                Gugudali..
                                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X