formalar bişeye benzemiyor zaten.bursanın formalarının aynısı renk farklı sadece nerde kaldı büyüklüğümüz.Puma giyen takımların formalar hep aynı formalarımızda takımımız gibi sıradan oldu artık.
puma girmiş seri üretime sadece renkler farklı dağıtmış kulüplere formaları ne anladım bu işten.
Kappa dan başkası yalan arkadaşlar.
Ama bu idarecilerle bunada şükür.lig başlamış daha forma satışı yok.
Dun aksam Cehavir TS Club a gittim. Hem ıncelemek hem de begenırsem almak icin. Nıyetım BEYAZ almak ıdı ancak, BORDO mukemmel forma. Hemen aldım. 3 tane. (2 si yegenlerıme 1 ı bana)
Arkadaslara bazı detaylı cevaplar vereyım.
1) Normalde L gıyen adam bu formadan M alacak o kesın.
2) Kuması super hafıf. KEsınlıkle batmıyor ısırmıyor.
3) Yakası esasında super tasarlanmıs ama bır detay atlanıyor. Bu formayı gıyerken "arkaya dogru" atacaksınız formayı ve kendınıze normalde uyan bedenden bır beden ufak alacaksınız. O zaman yakasında hıc bır sorun yok.
4) Yaka sorunu var dıyenler ıcın, ense kısmında yaka yok, sırttan cıkacak terı hararetı dogrudan dısarı tahlıye etmek ıcın bır "hava kanalı" gıbı tasarlanmıs.
5) Bazı arkadaslar Bursa formasıyla aynı, nerede buyuklugumuz? falan dıyor da, Italya da "trabzonun formasıyla aynı, nerede bızım buyuklugumuz?" dıye kaprıs mı yapacak? anlamıyorum sızı. Bu ısler aprayla. PArayı veren ozel formasını yaptırır. Bıze en avantajlı gelen fırma PUMA olmus. Bu kadar basıt. Sanki Nıke geldı de "sıze 1 mılyon$ verelım bır de formanızı basalım" dedı de bız hayır dedık..
6) EN ONEMLI DETAY: Butun Puma formalarda TS CLUB bandrolu mevcut...
Yaka ve beden konusuna bır ornek vereyım: Huseyın de forma "ıgrenc" dururken, Cagdas uzerınde super duruyor. Hem yaka hem kol hem beden olarak...
Yorum