tesislerimizdeki son durum ne? yeni gelismeler varmi?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
M. Ali Yılmaz Tesisleri
Daraltma
X
-
neyse her işte bir hayır vardır ne diyelim...geçmiş olsun malum bölgemizin kaderi bu inşallah yeni güzel bi tesisimiz olur..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
olsa bile bizim önceki yönetim en ucuzunu secmistir dengeyi bozmamak icinİlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesigortamiz varmiydi acaba ???
1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
TESİSLERDE YOĞUN ÇALIŞMA!..
Normalde takımın izinli olduğu günlerde kelimenin tam anlamıyla ıssız bir alanı andıran Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri, bu kez hummalı bir çalışmanın merkezi oldu.
Yaşanan sel felaketi sebebiyle ağır hasar gören tesislerde yoğun mesai yapılıyor. Sahalar ve sosyal alanlardaki temizleme çalışmalarına belediye görevlilerinin yanı sıra kulüp elemanları da katılıyor. Yöneticiler, hasarın giderek artmasıyla sıkıntı yaşarken, futbolcular ve teknik heyetin de gelişmeler hakkında sürekli bilgi edindiği belirtildi. -Fanatik-TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...
Yorum
-
Tesislere yeni alan katılıyor
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde son dönemde giderek artan hareketlilik devam ediyor.

Bu paralelde daha önce çöplerle molozların döküldüğü yer olan bölgenin daha verimli, üretken ve çevreyle uyumlu halde kullanabilmesi adına çalışma başlatıldı. Çöplerden arındırılan alana çim parkuru ve tesislerde antrenman yapacak olan misafir takımların futbolcuları için soyunma odası inşa edildi. Yine bu alan fidanlık olarak da düzenleniyor.
Yorum
-
önce yatırımı yaparız, sonra da havaalanına katarız. bizde işler, böyle işler.İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehem burası havalimanına katılacak deniyor hem de habire yeni bir şeylar yapılıyor, anlamadım gitti.
''BEN TRABZONSPOR'UN KAPTANIYIM. BAŞKA BİR KAPTANIN ARKASINDAN, BAŞKA BİR TAKIMIN FORMASIYLA SAHAYA ÇIKMAM.'' CEMİL USTA (DOZER CEMİL)
Kaleciler yalnız adamlardır ama, biz seni bir daha yanlız bırakmayacağız Şenol hocam...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum