ben stadin yaninda oturuyorum isiklandirma tam 12 yil önce yapildi ve o günden sonra hiçbir bakim onarim calismasi yapilmadi yani kaderine terkedildi zaten maca gelen arkadaslar farkederler sahanin bazi bölümlerinde isik yetersizliginden dolayi gölgelenme olmaktadir stad zaten kötü ben o kadar deplasmana gittim bu kadar direkli baska stad yok ses akustigi sifir hemen yikilip yerinde yenisi yapilmali yerinde olsun bana yakin oluyo[img]smileys/smiley4.gif[/img]
O stad zaten bizim degildi. Kiralik kullandigimiz stad yaslandi. Zaten atmosferi de yok. Büyük bir stad yapsinlar. daha ihtisamli görkemli devasa bir stad
O STAD ÇOK SAMPIYONLUKLAR GÖRDÜ ÇOK DEVLERI EZDI ONUN HAKKI ÖDENMEYLE VERILMEZ. ÖRNEGIN ÇOCUKLUGUNUZDA ILK STADA GIRDIGINIZ ANI DÜSÜNÜN BENB ÇOK HEYECANLANMISTIM STAD MUHTESEM GELMISTI BANA.AMA ARTIK ONUNDA EMEKLIYE AYRILMA VAKTI GELDI.
evet malesef yaslandik ama bir sampiyonluk göremedik ,bu sampiyonlugu bize yasatamayi beceremeyenleri utanmadan halen trabzonsporu yönetmeye talip oluyorlar .
100 tane yabanci futbolcu alindi aklimda iyi diyebilecegim pfaff,cyzio ,szymek ,shota ,arcil ,yattara ,aurelio ,vugrinec var ,su transferde yasanan rezaletlerle biz 50 yil daha sampiyon olamayiz .
stadimiz hem yaslandi hemde lazlarin akin akin gelen sesleri ve çoskusuna dayanamiyor yenilenmesi ve en büyük bizim satdimiz diye nispet eden küçük kanaryaya karsi bir stad olmasini diler ve BASKANIMIZA güvenip en güzel stadi bize sunmasini isteriz [img]smileys/smiley20.gif[/img]
Yorum