Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Stadımız Yaşlandı Mı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Harun tarafından gönderildi
    Bende diyorum maçlarimzin çogunu niye erken saatlere oynuyoruz.Megersem isiklandirmalarimizda sorun varmis[img]smileys/smiley36.gif[/img]

iyi bir tespit[img]smileys/smiley1.gif[/img]
    1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

Bizim usaklar bi günde 90 dk yi kaldiramiyolar.IIol du isiklarin kesilmesi.Yoksa yine yerdik son 5 dk da 2 gol.
      Özkan SÜMER

Yorum

ben stadin yaninda oturuyorum isiklandirma tam 12 yil önce yapildi ve o günden sonra hiçbir bakim onarim calismasi yapilmadi yani kaderine terkedildi zaten maca gelen arkadaslar farkederler sahanin bazi bölümlerinde isik yetersizliginden dolayi gölgelenme olmaktadir stad zaten kötü ben o kadar deplasmana gittim bu kadar direkli baska stad yok ses akustigi sifir hemen yikilip yerinde yenisi yapilmali yerinde olsun bana yakin oluyo[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

hem de ne yaslan ma uyari sinyali weriyo beni yik yenile

Yorum

Sorunun cevabi net bir sekilde : EVEEEEEEEEEEEEEEEET.
            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

Trabzona trabzonspora yakisir bir sdat yapilmasi gekldi de geçiyor...
              Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
              Her Türlü ;)

Yorum

O stad zaten bizim degildi. Kiralik kullandigimiz stad yaslandi. Zaten atmosferi de yok. Büyük bir stad yapsinlar. daha ihtisamli görkemli devasa bir stad
                BMN TRABZON

Yorum

Aslinda biz maclari hep 12 den önce oynamaliyiz.

Yorum

Yaslandi ne kelime neredeyse fosil olacak. Trabzonsporuma yakisan büyük herkesin giptayla baktigi bir stad yakisir ancak
                    BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR

Yorum

O STAD ÇOK SAMPIYONLUKLAR GÖRDÜ ÇOK DEVLERI EZDI ONUN HAKKI ÖDENMEYLE VERILMEZ. ÖRNEGIN ÇOCUKLUGUNUZDA ILK STADA GIRDIGINIZ ANI DÜSÜNÜN BENB ÇOK HEYECANLANMISTIM STAD MUHTESEM GELMISTI BANA.AMA ARTIK ONUNDA EMEKLIYE AYRILMA VAKTI GELDI.
                      KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

stadimiz o kadar degilde.....

biz kaç yildir sampiyon olamadik ya....

ASIL BIZ YASLANDIK.....
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

evet malesef yaslandik ama bir sampiyonluk göremedik ,bu sampiyonlugu bize yasatamayi beceremeyenleri utanmadan halen trabzonsporu yönetmeye talip oluyorlar .

100 tane yabanci futbolcu alindi aklimda iyi diyebilecegim pfaff,cyzio ,szymek ,shota ,arcil ,yattara ,aurelio ,vugrinec var ,su transferde yasanan rezaletlerle biz 50 yil daha sampiyon olamayiz .

utanmadan juna 3.5 milyon euro verdiler ,yuuh be
                          ihsanbayran

Yorum

yazikk oldu yaaa, su stadin dili olsada konussa valla, neler anlatir allah bilir...

Yorum

stad yapmak bu kadar zor mu sanki.

[img]smileys/smiley19.gif[/img]

Yorum

stadimiz hem yaslandi hemde lazlarin akin akin gelen sesleri ve çoskusuna dayanamiyor yenilenmesi ve en büyük bizim satdimiz diye nispet eden küçük kanaryaya karsi bir stad olmasini diler ve BASKANIMIZA güvenip en güzel stadi bize sunmasini isteriz [img]smileys/smiley20.gif[/img]
                                ölümüne TRABZON

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim