Arkadaslar, ben ve bir arkadas Trabzonspor hakkinda bir site yapmak istiyoruz (almanca). Bu sitede Külüp bilgiler, tarih, haberler vs.. paylasmak istiyoruz. Trabzonsporun resmi sitesinden resimler kullanmak gibi bir imkan varmi? Izinsiz kullanmak istemiyoruz yasa disi olabilir diye..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr
Daraltma
X
-
info@trabzonspor.org.trİlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar, ben ve bir arkadas Trabzonspor hakkinda bir site yapmak istiyoruz (almanca). Bu sitede Külüp bilgiler, tarih, haberler vs.. paylasmak istiyoruz. Trabzonsporun resmi sitesinden resimler kullanmak gibi bir imkan varmi? Izinsiz kullanmak istemiyoruz yasa disi olabilir diye..
SorunuzBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
Abi, sayfanin link'ini beklerim.İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar, ben ve bir arkadas Trabzonspor hakkinda bir site yapmak istiyoruz (almanca). Bu sitede Külüp bilgiler, tarih, haberler vs.. paylasmak istiyoruz. Trabzonsporun resmi sitesinden resimler kullanmak gibi bir imkan varmi? Izinsiz kullanmak istemiyoruz yasa disi olabilir diye..
#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
"Takımımız yeni sezon hazırlıkları için bugün (pazartesi) toplandı.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bir araya gelen teknik heyet ve oyuncularımız birlikte öğle yemeği yediler. Takımımız yeni sezon hazırlıklarına bu akşam 18.00'de yapacağı antrenmanla başlayacak."
Resmi sitede ve facebook sayfasındaki haber bu, fakat görüntü eski. Haberde hiçbir detay yok. Haberciliği kopyala yapıştır zanneden yerel basının siteleri de aynı haberi aynı şekilde kullanıyor. Fotoğraf çekip altına doğru düzgün bir haber yapmaya üşeniyor musunuz?
Yeni sezon takım toplanmış, yeni ürünler, yeni transferler, insanlar merak içerisinde yapılan habere bakın bir de. Bakalım haber ne zaman düzeltilecek?En son a f s tarafından düzenlendi; 20.06.2011, 18:17.
Yorum
-
Makımımız var birde
Bari düzgün kopyalayın nerden yapıştırdıysanız ...
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
Bende siteyi görünce şaşırdım. Bir tek resim ve tek bir cümle.. Bu mudur yani ?İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftarımız Kazım Koyuncu'yu hiç bir zaman unutmayacağız. Bu mu ? yani bu kadarcık mı ?
Fotoğrafı yapan arkadaş da paint terk sanırım..
http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...ND=7602#Icerik"Bize Heryer Trabzon.."
Yorum
-
Nostalji zamanı...
Yıl: 1997 | Resmi sitemizin ilk görünümü...

Yıl: 1998 | Resmi sitemiz trabzonspor.org.tr 'den bir görünüm...

Yıl: 2002 | trabzonspor.org.tr, resmi sitemizin 2002 yılındaki görünümü...

Yıl: 2003 | resmi sitemizin 2003 yılındaki yenilenen hali...

Yıl: 2004 | uzun süre kullandığımız 2004 yılında yenilenen resmi sitemiz trabzonspor.org.tr den bir görünüm daha... Bu sitenin ardından ise resmi sitemiz şu an kullanılan siteye geçmiştir...
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum