Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr
Daraltma
X
-
Hala daha hata veriyor, forma alacağız alamıyoruzİlk olarak Hasan ZAİMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Birisi ilgilensin bu konuyla..
Yorum
-
www.trabzonspor.com.tr geçersiz bir güvenlik onay belgesi kullanıyor.
Onay belgesinin süresi 20.09.2009 02:59 tarihinde doldu
klüpte bu işlerle ilgilenenler yokmu?En son Salidani tarafından düzenlendi; 22.09.2009, 20:43.
Yorum
-
Güvenli bağlantı hatalı
www.trabzonspor.com.tr geçersiz bir güvenlik onay belgesi kullanıyor.
Onay belgesinin süresi 20.09.2009 01:59 tarihinde doldu.
(Hata kodu: sec_error_expired_certificate)Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
Onay belgesinin süresi 20.09.2009 02:59 tarihinde doldu.
(Hata kodu: sec_error_expired_certificate)
Sitedeki SSL sertifikasının(Kredi kartı ile alışveriş yapabilmek için gerekli olan güvenlik sertifikası) süresi 3 gün önce dolmuş.Ancak hala yenilenmemiş.Dolayısı ile alışveriş yapılamıyor..Bayram nedeniyle olduğunu umuyorum.Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
Ben bugün denedim giremiyorum yine.İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnay belgesinin süresi 20.09.2009 02:59 tarihinde doldu.
(Hata kodu: sec_error_expired_certificate)
Sitedeki SSL sertifikasının(Kredi kartı ile alışveriş yapabilmek için gerekli olan güvenlik sertifikası) süresi 3 gün önce dolmuş.Ancak hala yenilenmemiş.Dolayısı ile alışveriş yapılamıyor..Bayram nedeniyle olduğunu umuyorum.
Yorum
-
Kimin Umrunda ki..
İngilizce'de sınıfta kaldı!
Türkiye'nin 4 büyük kulübünden biri olan Trabzonspor'un resmi internet sitesi, Türkçe sayfalarında haberleri geciktirmeden ve zamanında taraftarlarına duyurmayı başarıyor.

Ancak Bordo-Mavililer’in İngilizce bölümüne tıklandığında karşınıza, ilk haber olarak geçen sezon Süper Lig’de Avni Aker’de 2-1 kaybedilen Fenerbahçe maçı çıkıyor. Çünkü sitenin bu bölümü yaklaşık 4 aydır yenilenmiyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum