Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ıyı de neden hala daha su yenı sezon formaları sıteye konulmamıs
    Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• şimdi tekrar baktım 2 tarafta trabzonspor.com.tr link verilmiş ve 2sindede yeni formalar kullanılmış
      [ille d' 7]

Yorum

• Sitemizin dizaynı kadar sitede bulunması gereken içerik, yazım ve imla kuralları, ne gibi haberlerin verildiğide çok önemlidir. Siz Güzel bir site yapabilirsiniz, ama ikide bir başka takımları şam.lig kaldığı için tebrik eder, Yazım kurallarına uymaz, Trabzonsporda oynamış oyuncuları hatırlamaz, Takımdan adam akıllı haber yayınlamaz, Amatörce fotoğraf,video,anektod yayımlarsanız,diğer branşlara gereken önemi vermezseniz bırakın yapmayın kalsın.
        Bmn'de Trabzonspor'a yakışan çok iyi site yapabilecek bir çok arkadaşımız var izin verin onlar yapsınlar. Siteyi amatörce şu an olduğu yönetilmesindense buradaki bir çok arkadaşım şuanki site yöneticisinden çok daha iyi organize edeceğine eminim.
        Umarım yeni sitede ile beraber yöneticileride değiştirilir. Hele Ts Clup dan sorumluları bir an önce kovarlar.
        varsa yoksa

BORDO MAVİ

Yorum

• Resmi siteyi yeniden yapiyorlar iyi güzel ama bide TS.com.tr var site resmen rezil bir durumda . Bu büyük takimin böyle bir alisveris sitesi olamaz olmamali ... Ürünler formalar güncellenmiyor bu durumda kulupte cok büyük zarara ugruyor ...
          Su interdizaynla veya kuluple iletisimde olan varsa bi zahmet bunuda iletsin ..

Yorum

• Bence AlisverİŞte Resmİ Sİtemİzden Yapilmali.hepsİ Tek Bİr Sİtede Olmali.avrupanin BÜtÜn KlÜplerİnde Bu BÖyle
            √ OKAN™ 1987

Yorum

• Diğer takımların online satış sitesi varmı arkadaşlar.Bizden sonraki 3 büyüklerden bahsediyorum
              Kahrolsun endüstiryel futbol.
              YAŞASIN HOLİNANİZM!

Yorum

• "yeni sponsor nike" başlığında bir maile kulübün görevlisi tarafından yazılan cevapta formaların ekimin ikinci yarısından itibaren siteden satılacağını yazmışlar.
                TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• bende mail atmisdim daha cevap gelmedi....

ben almanyada yasiyorum ve internetden aldigim zaman formami problem yasarim diye korkuyorum ve galiba bidahaki seneye birakacam.... tatile geldimmi alirim....

bana bir kac kisi bilgi vere bilse problem cikiyormu cikmiyormu iyi olurdu!
                  eger alan varsa bana özel mesaj atin lütfen
                  En büyük TS

Yorum

• İlk olarak Gökhan ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Diğer takımların online satış sitesi varmı arkadaşlar.Bizden sonraki 3 büyüklerden bahsediyorum
                    Var arkadasim olmazmi hemde kalite siteler allah icin ...

İlk olarak ulatwilight tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    "yeni sponsor nike" başlığında bir maile kulübün görevlisi tarafından yazılan cevapta formaların ekimin ikinci yarısından itibaren siteden satılacağını yazmışlar.
                    ekim degil eylül ..

Eylül ayının ikinci yarısında sanal mağazanızda bu ürünlerin satışına başlanacaktır.

Yorum

• Eylül ayının ikinci yarısında sanal mağazanızda bu ürünlerin satışına başlanacaktır.

tamam,mağaza sanal ama formalar da sanal olmaz inşallah.
                      bordomavi forma isteyene bordomavi don gömlek giderse ayıp olur.
                      l iste xxl gelsin yahut.

Yorum

• ne zaman yayina gecer yeni site?
                        Guzel olmus

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eylül ayının ikinci yarısında sanal mağazanızda bu ürünlerin satışına başlanacaktır.

tamam,mağaza sanal ama formalar da sanal olmaz inşallah.
                          bordomavi forma isteyene bordomavi don gömlek giderse ayıp olur.
                          l iste xxl gelsin yahut.
                          hehe o kadarda acemilik olmaz heralde arkadaşlar...
                          ßoRDo OF mAvİ
                          HERYER RENGARENK 2 RENK
                          BORDOMAVİ
                          OFLAZ

Yorum

• valla bayadır yenileniyor ama hala bişey yok
                            bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• yeter artık yapamayacaksanız bırakın gidin.kimlerin eline kaldı web sitesi yapmak bir türlü anlamış değilim.beceremiyorsunuz defolun gidin artık
                              En son hamdi_61 tarafından düzenlendi; 08.09.2008, 23:42.
                              diğerlerinden farklı...öteki...
                              Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                              2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• ArkadaŞlar Ben Artik Ts Club Sanal MaĞazadan 1 Lİralik Bİle BİŞey Almam Almayacamda Okadar YaŞadiklarimdan Sonra Lanet Etİm Sanal Olan MaĞazaya Dahada KonuŞmak İstemİyorum ÇnkÜ Fena KonuŞucam MÜdÜrne KonuŞtuum Gİİb Bİde Yalan KonuŞuolar Yaa Olmaz BÖle BİŞe
                                bEnLiĞiM bOrDo KaLbİmSe mAvi

SoN kApLaN = ALAN CARLOS GOMES DA COSTA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim