Sitemizin dizaynı kadar sitede bulunması gereken içerik, yazım ve imla kuralları, ne gibi haberlerin verildiğide çok önemlidir. Siz Güzel bir site yapabilirsiniz, ama ikide bir başka takımları şam.lig kaldığı için tebrik eder, Yazım kurallarına uymaz, Trabzonsporda oynamış oyuncuları hatırlamaz, Takımdan adam akıllı haber yayınlamaz, Amatörce fotoğraf,video,anektod yayımlarsanız,diğer branşlara gereken önemi vermezseniz bırakın yapmayın kalsın.
Bmn'de Trabzonspor'a yakışan çok iyi site yapabilecek bir çok arkadaşımız var izin verin onlar yapsınlar. Siteyi amatörce şu an olduğu yönetilmesindense buradaki bir çok arkadaşım şuanki site yöneticisinden çok daha iyi organize edeceğine eminim.
Umarım yeni sitede ile beraber yöneticileride değiştirilir. Hele Ts Clup dan sorumluları bir an önce kovarlar.
Resmi siteyi yeniden yapiyorlar iyi güzel ama bide TS.com.tr var site resmen rezil bir durumda . Bu büyük takimin böyle bir alisveris sitesi olamaz olmamali ... Ürünler formalar güncellenmiyor bu durumda kulupte cok büyük zarara ugruyor ...
Su interdizaynla veya kuluple iletisimde olan varsa bi zahmet bunuda iletsin ..
"yeni sponsor nike" başlığında bir maile kulübün görevlisi tarafından yazılan cevapta formaların ekimin ikinci yarısından itibaren siteden satılacağını yazmışlar.
TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR
ben almanyada yasiyorum ve internetden aldigim zaman formami problem yasarim diye korkuyorum ve galiba bidahaki seneye birakacam.... tatile geldimmi alirim....
bana bir kac kisi bilgi vere bilse problem cikiyormu cikmiyormu iyi olurdu!
eger alan varsa bana özel mesaj atin lütfen
"yeni sponsor nike" başlığında bir maile kulübün görevlisi tarafından yazılan cevapta formaların ekimin ikinci yarısından itibaren siteden satılacağını yazmışlar.
ekim degil eylül ..
Eylül ayının ikinci yarısında sanal mağazanızda bu ürünlerin satışına başlanacaktır.
Yorum