gümüşhaneli hemşerilerimiz gösterdeği bu dostluktan dolayı kutluyorum resim içinde teşekkür ederim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kardeş Kulüplerimiz
Daraltma
X
-
“YARIŞIMIZ İKİ KULVARDA DA SÜRÜYOR”
Ligde kötü bir durumda olduklarını belirten Şener, “Seri galibiyetler elde ettik mi yukarıya doğru çıkarız, arada çok puan farkı yok. Avrupa Kupaları'na ben çok önem veriyorum. Ekonomik ve kulübün tanınması açısından hem ülkenin ve Trabzon’nun tanınması açısından çok önem veriyorum. Avrupa için bize kupa daha yakın gözüküyor. Tam durum netleşmede ama durum Fenerbahçe ile final gibi gözüküyor. Eskişehirspor maçının ardından bu netleşir. Ligde de ilerlemeye çalışıyoruz. Avrupa’ya gitmek buradaki tüm insanların görüşlerinin değişmesine yardımcı oluyor. Avrupa bizi tanıyor. 21 Mart’ta İrlanda‘da bir dostluk maçı oynayacağız. İrlanda büyükelçisi bizi aradı. Avrupa Ekonomik Toplu Dönem Başkanlığı İrlanda’ya geçmiş. Rengi bordo-mavi olan bir kulüple maç oynayacağız bu yavaş yavaş netleşiyor. Sayın Bakan Egemen Bağış da bizimle gelmek istediğini iletti. Sivil Toplum örgütlerinin yapması gereken hareketler bunlar. Biz burada önde giden gibi oluyoruz” şeklinde konuştu.
Yorum
-

Şanlıurfaspor resmi sitesinden
http://sanliurfaspor.org/tr/sanliurfaspor/kardes-kulup/
61&63 TRABZONSPOR'umuza başarılar dilerim...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum