Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor TV

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sabahlari gazete programlari yapilabilir. Gazetelerde ve ajansspor.com ve internetspor.com gibi sitelerde cikan haberler okunabilir.Ana Haber bülteninde ise resmi haberler verilir.

Bence yayin konusunda sikinti yasanmaz. Antrenmanlar verilir, Paf takimla yapilan maclar verilir, Paf takimin lig maclari verilir, Basketbol takimimizin maclari verilir, Futbolcularla röportajlar yapilir, diger sporcularla röportaj yapilir, Trabzonspor'lu sanatcilarla röportajlar yapilir. Malzeme sorunu olmaz yani.
    bravo bravooo iste bu iste buuuu

Yorum

• Ayar ''ayar'' yapıyor

Bordo-Mavili ekibin başkan yardımcısı Shov TV genel müdürü Saner Ayar iki önemli çalışmanın peşinde. Trabzonspor TV nin kuruluşu için araştırmalarını sürdüren Ayar aynı zamanda basketbol takımının da devler liginde mücadele etmesi için sponsor arayışlarını sürdürüyor.

Ayar öncelikle Trabzonspor TV nin kurulması için gerekli olan çalışmalar başladı. TV Frekans alınması için müracaatlarını yapan Ayar diğer teknik alt yapı içinde çalışmaların sürdürüyor.

BASBETBOLA SPONSOR
      11 branşta faaliyet gösteren spor kulüplerinin, kentte bulunan spor tesislerini bünyesine alabilir şeklinde ki yerel yönetimler yasasının çıkmasını beklediği için 20 branşta faaliyet açın bordo mavili yönetim yasanın çıkmaması üzerine amatör branşları kapatma kararı aldı.Bordo mavili yönetim de Basketbol dışında tüm faaliyetleri durdururken Basketbole sponsor aranıyor.Türkiye birinci basketbol liginde mücadele edecek bir takım kurmayı düşünen Bordo mavililer başkan yardımcısı eski basketbolcu Saner Ayar'ı görevlendir di. Basketbole sponsor bulunması halinde bordo mavili ekibin basketbol takımı ezeli rakipleri Galatasaray Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin mücadele ettiği ligde mücadele edecek Başkan yardımcısı Ayar öncelikle sponsor arayışlarını sürdürüyor.

spor61.net
      "Benim için Trabzonspor güçlülerin karşısında güçsüzlerinde bir şeyler yapabileceğini gösteren,statükoyu deviren ender kahramanlardan biridir..Trabzonsporlu olmakla kendimi ayrıcalıklı hissediyorum"...KAZIM KOYUNCU...

...Özlüyoruz DİNA K'AK'İ...

Yorum

• üzüldüğüm tek şey basketbol dışında diğer branşların kapıtılacağı yazıyor bu olmaz diğer çalışmlar güzel

Yorum

• yaa şşu haber doğruysa ne süper olurrr ya
          TRABZONSPOR
          https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            üzüldüğüm tek şey basketbol dışında diğer branşların kapıtılacağı yazıyor bu olmaz diğer çalışmlar güzel
            yeri değil ama bende çok üzüldüm özellikle boks branşı kapatılmamalı
            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Mujdeyi veriyorum!!!!! Mayis ayinin sonuna dogru islemler tamamlanabilirmis! Yeni sezon buyuk ihtimalle Trabzonspor Tv`ile girecegiz... Belki daha once de acilabilir,,,..... Rakiplerimizden cok daha kaliteli olacakmis, digiturk ile de gorusulecekmis... Show Tv nin heralde bi kanali var, (rezerve edilmis?) Merkez studyo Trabzonda olacakmis, bi kucuk studyo da Istanbulda.... naklen yayin araclari da bakilmis... Gordum, super oldu ... (Saner Ayar `in kendisi soyledi, Tv de.)
              Saldırın Seferoğulları
              Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mujdeyi veriyorum!!!!! Mayis ayinin sonuna dogru islemler tamamlanabilirmis! Yeni sezon buyuk ihtimalle Trabzonspor Tv`ile girecegiz... Belki daha once de acilabilir,,,..... Rakiplerimizden cok daha kaliteli olacakmis, digiturk ile de gorusulecekmis... Show Tv nin heralde bi kanali var, (rezerve edilmis?) Merkez studyo Trabzonda olacakmis, bi kucuk studyo da Istanbulda.... naklen yayin araclari da bakilmis... Gordum, super oldu ... (Saner Ayar `in kendisi soyledi, Tv de.)
                acik kanalmi, sifreli kanal mi olacak?

Yorum

• Uydudan yayın yapan açık bir kanal olur heralde....
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• bende öyle tahmin ediyorum ama yinede bi soralim dedim cunki yukardaki yazida digiturk gectigi icin sordum

Yorum

• Digiturk ile gorusulecek.... Birsey ler daha soyluyordu, bir kanal rezerve mi edilmis show tv tarafindan blablalba , orayi tam olarak anlamadim... Tahminen digiturk uzeri yayin yapmalari cok buyuk bir olasilik.. Sanirim kanal 61 olur.. (Suan baby tv var yanilmiyorsam digiturk`un kendi kanali/showtv.. yani istedikleri gibi yerini degistirebilirler..)
                      Saldırın Seferoğulları
                      Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Digiturk ile gorusulecek.... Birsey ler daha soyluyordu, bir kanal rezerve mi edilmis show tv tarafindan blablalba , orayi tam olarak anlamadim... Tahminen digiturk uzeri yayin yapmalari cok buyuk bir olasilik.. Sanirim kanal 61 olur.. (Suan baby tv var yanilmiyorsam digiturk`un kendi kanali/showtv.. yani istedikleri gibi yerini degistirebilirler..)
                        Kanal 61 olmasın. Çünkü 60. kanallarda hep çocuk kanalları var. Biraz garip olur.

Yorum

• Haydi o zaman Bismillah bakalim, Allah utandirmasin diyelim..

Yorum

• inşllah milletin var ne güzel bizimde olsun her gün seyrederiz

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kanal 61 olmasın. Çünkü 60. kanallarda hep çocuk kanalları var. Biraz garip olur.
                              daha iyi o çocuklar yanlışlıkla bizim kanala bakarlar ve TRABZONSPOR aşkı onlarra küçük yaşlarda bulaşır

Yorum

• biz bu kanalı izlemek için şimdi digitürk decoderlerimi alacaz yoksa normal dekoderlerde olacak mı bu kanal

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim