Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor TV

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• selcuk
    yanıtladı
    İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bende aynen bunlari düsünüp, iyi olmaz diye yazmistim
    "Projekt Profi" formatinda yer alan cocuklar arasinda sadece Jonathan Tah dogru düzgün bir kariyere sahip digerleri fos cikti.
    bence bakis acin yanlis

tah star, ama profesyonel hepsi oldu

en üst seviyede olamayacagi normal olan
    lise sampiyonlari en güzel örnek bu konuda
    bir yazici en üst seviyede, furkan tas 4. kaleci, mücahit cakir sakaryada, mehmet yesil istanbulspor

bu is böyle

önemli olan prof olmak, bence

yorum Yap:

• murmut
    yanıtladı
    İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    abarti bisey olmasi gerekmez

bu seviyede

sadece 6 ayda bir degilde her ay bir program

bütün takim olmaz bence, her yas grubundan 1 tane olsa daha iyi olabilir

yakinda bu fukri sikeciler yaparsa sasirmam, calmadiklari fikir kalmadi zaten...
    Bende aynen bunlari düsünüp, iyi olmaz diye yazmistim
    "Projekt Profi" formatinda yer alan cocuklar arasinda sadece Jonathan Tah dogru düzgün bir kariyere sahip digerleri fos cikti.

yorum Yap:

• selcuk
    yanıtladı
    İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence takimdan tek bir kisiyi ön plana atmamak lazim. Birde format "Bir Yildizin Yolu" olarak lanse edilirse cocuk iyice baski altinda kalabilir.

Ama reality sov formati fikir olarak bence cok iyi, örnek olarak U16 takimina sezon basi kampindan türkiye sampiyonasina kadar bir kamera eslik etse (antrenman, soyunma odasi ve mac görüntüleri cekse) ve haftalik videolar Youtube'a yüklense bence cok güzel olur.
    abarti bisey olmasi gerekmez

bu seviyede

sadece 6 ayda bir degilde her ay bir program

bütün takim olmaz bence, her yas grubundan 1 tane olsa daha iyi olabilir

yakinda bu fukri sikeciler yaparsa sasirmam, calmadiklari fikir kalmadi zaten...

yorum Yap:

• murmut
    yanıtladı
    bunu neden yapmadiklarini sordum

baski olusmasini istemiyorlar, onda resmi sitede gol atan cocuklarin bile ismini yazmiyorlar...

ispanya ve ingiltere öyle

almanya, fransa, belcikada yok

bizin altyapi kordinatörüde almanyada yetisdiginden böyle olmasini yadirgamiyorum

dogru yada yanlismi diye bir fikrimde yok

ben olsam arda akbulutla bir yildizin yolu adinda reality sov yaparim...
    bence ilgi ceker

Bence takimdan tek bir kisiyi ön plana atmamak lazim. Birde format "Bir Yildizin Yolu" olarak lanse edilirse cocuk iyice baski altinda kalabilir.

Ama reality sov formati fikir olarak bence cok iyi, örnek olarak U16 takimina sezon basi kampindan türkiye sampiyonasina kadar bir kamera eslik etse (antrenman, soyunma odasi ve mac görüntüleri cekse) ve haftalik videolar Youtube'a yüklense bence cok güzel olur.

yorum Yap:

• cewat
    yanıtladı

baski olusmasini istemiyorlar, onda resmi sitede gol atan cocuklarin bile ismini yazmiyorlar...
    Selçuk bu bana biraz yanlış gibi geldi. Tabii ki baskı oluşmasını istemeyiz ancak Avrupa takımları sürekli olarak yayınlıyor ve resmen ön plana atıyorlar bazı yerlerde. Facebook'da mesela La masia sanırım Barcelona'nın en çok paylaşım yaptığı konudur. Bence bir tersini denemeliler..

yorum Yap:

• selcuk
    yanıtladı
    İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kesinlikle katılıyorum. Ayrıca özellikle altyapı takımlarının önemli maçları canlı yayınlanabilir. Maliyeti çok olmayan, aksine çok izlenecek bir içerik hemde..

İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Selçuk bu bana biraz yanlış gibi geldi. Tabii ki baskı oluşmasını istemeyiz ancak Avrupa takımları sürekli olarak yayınlıyor ve resmen ön plana atıyorlar bazı yerlerde. Facebook'da mesela La masia sanırım Barcelona'nın en çok paylaşım yaptığı konudur. Bence bir tersini denemeliler..
    ispanya ve ingiltere öyle

almanya, fransa, belcikada yok

bizin altyapi kordinatörüde almanyada yetisdiginden böyle olmasini yadirgamiyorum

dogru yada yanlismi diye bir fikrimde yok

ben olsam arda akbulutla bir yildizin yolu adinda reality sov yaparim...
    bence ilgi ceker
    En son selcuk tarafından düzenlendi; 05.05.2017, 09:07.

yorum Yap:

• cewat
    yanıtladı
    İlk olarak Mert Zaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Youtube kanalı biraz daha içerik olmalı canlı yayınlar futbolcularla röportaj vb.
    Kesinlikle katılıyorum. Ayrıca özellikle altyapı takımlarının önemli maçları canlı yayınlanabilir. Maliyeti çok olmayan, aksine çok izlenecek bir içerik hemde..

yorum Yap:

• Mert Zaman
    yanıtladı
    Youtube kanalı biraz daha içerik olmalı canlı yayınlar futbolcularla röportaj vb.

yorum Yap:

• Ozan Yılmaz
    yanıtladı
    Youtube kanalı gelişimine böyle hızla devam ederse tv kanalı için ekstra masraf yapmaya gerek kalmayacak. Zaten sektör nete kaymaya başladı iyiden iyiye. Medya devi şirketi sahibi yöneticilerimiz var, topu onlara bırakıp arkamıza yaslanalım.

yorum Yap:

• Mustafa ÖZDEMİR
    yanıtladı
    İlk olarak Kahraman Kakmazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor tv ne zaman açılacak bilgisi olan var mı? Kaç yıldır bekliyoruz

SM-T710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    yalan oldu

yorum Yap:

• Kahraman Kakmazoğlu
    yanıtladı
    Trabzonspor tv ne zaman açılacak bilgisi olan var mı? Kaç yıldır bekliyoruz

SM-T710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yorum Yap:

• tlotwat
    yanıtladı
    Eğer doğru düzgün yapılırsa youtube kanalı bizim her türlü işimizi görür üstüne adsense ile bağlantısı yapılırsa kanalın çok ciddi paralar bile kazanılabilir yıllık milyon dolarlardan bahsediyorum

yorum Yap:

• Fatih Çelik
    yanıtladı
    İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Güç testi...

kazananı kim acaba?

Test konusunda fikir sahibi olmak isteyenler bakabilirler. Bu sene derslerimizden birinde bu testin yapıldığı bir dersimiz olmuştu. Ancak pek detaylı bir bilgi verilmedi ne yazık ki

yorum Yap:

• Uğur_Dmrtrk
    yanıtladı
    adamlara elektrik veriyorlar sanki..çalışın ulan..daha fazla çalışın.. sizi sahada göreceğiz bu sene..gerçi bunların çoğu yedek..as oyuncular ortada yok ama olsun..daha fazla çalışması lazım takımın..

yorum Yap:

• Ozan Yılmaz
    yanıtladı
    hepsi aynı ayarda ise Güray açık ara gözüküyor

yorum Yap:

Çalışıyor...
X