Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor TV

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• aslinda tv miz olmayisindan yönetimin tavrini ve icraatsizligini sezmek mümkün olmuyormu. sanki cok pahali cok caba sarfeden birsey.

bizim kadar onlar bizi düsünmüs olsa herhalde minik yildizlarin maclarini dahi naklen seyredebilirdik dünyanin her tarafindan. yönetici bozuntulari okuyun !

arkadas böyle bir proje varmi diye soruyor yukarda hehe güldürmeyin beni.

taraftar kiyameti kopardiktan acilsa sonra ne hayri ve hangi kalitede izleriz ve yaptiktan sonrada kendilerini trabzonsporlu olarak reklam yaparlar ... gec bunlari geccc....
    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak tsonur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Herkese Selam ArkadaŞalr Ben Trabzonspor FanatİĞİyİm Ama İzmİrde Oturuyorum Neden Uyduda Bİzİm Kanalimiz Yok DİĞer ÜÇ Takiminda Var EĞre Olsa 24 Saat İzleyecem Bu Projeyİde BaŞkanimizin DÜŞÜnmesİ Gerek Saygilarimla...

başkanda biraz akıl olsa çokşey düşünüp,uygulamaya geçirecek..
      ama NERDEEEEEEEEE....

(UEFA)

Yorum

• Geç bunları trabzonspor önce başarılı olacak bu dönemde televizyonu filan unutun... hem trabzonspor büyük bi takım ise tüm türkiyeye yayın yapmalıdır (Bu da o kadar kolay değil yani) Hem bu yönetim beceremezz...

Yorum

• abi ben orduluyum ama ist. yaşıyorum bizimkiler (babam,amcam, dayı,dede....)bence ordu tv, karadeniz tv, mavi karadeniz tüm gün boyunca bunları izliyolar hepimizde trabzonspor luyuz bence ts tv çıksa reytinglerde üst sıralarda oluruz

Yorum

• selamlar

İlk olarak ceyhun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            abi ben orduluyum ama ist. yaşıyorum bizimkiler (babam,amcam, dayı,dede....)bence ordu tv, karadeniz tv, mavi karadeniz tüm gün boyunca bunları izliyolar hepimizde trabzonspor luyuz bence ts tv çıksa reytinglerde üst sıralarda oluruz
            kardeşim ben sivastayım trabzonlu ve TRABZONSPOR luyum en büyük hayalim TRABZONSPOR tv internet kurdu arkadaşlar bize bu konuda güzel bir web sitesi hazırlasa çok güzel olur. Hoş biz kalkıp kanal açacak durumda değiliz
            Bordomavikurduğumbudüşkanımayansımışgözümeyansımışbordomavibürümüşgökyüzükralıfutbolunbordomavikurulalıbordomaviyağmışyağmurogünbugün SeZeR BaRoTcU

Yorum

• bencede tv kurulsun. artık karadeniz tv nin ismini trabzonspor tv olarak değiştirmekten bıktım. ben gercek ts tv istiyorum.

Yorum

• yönetim neyi yaptı ki bunu yapsın

(UEFA)

Yorum

• Nuri Albayrak ve ekibi. Tv Kurmak .
                  ileride yeni yönetimlerle belki.
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• ya bişe diycem konuşurken 3 büyükler diyonuz 3 büyükler 4 büyükler diye bir kavram yok tek büyük var takım olarak trabzonspor şunu açıklığa kavuşturalım

Yorum

• ya albayrak böyle bir şey yaparmı..TS CLUPLARI KAPATAN ADAMDAN bişi olmaz abi..
                      Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• TStv olsaydı bile kapatılardı bunlar

Yorum

• ah bir tv kanalımız olsa ama tam bir tv kajnalımız olsa

Yorum

• Genel Kurul'da Nuri Albayrak önümüzdeki sene Trabzonspor Tv'nin yayına başlayacağını söyledi.
                            hadi bakalım inşallah..
                            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Genel Kurul'da Nuri Albayrak önümüzdeki sene Trabzonspor Tv'nin yayına başlayacağını söyledi.
                              hadi bakalım inşallah..
                              yine milleti kandırmaya çalışıyor desene
                              7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• Bu genç kızları kandırmaya benzemez
                                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim