Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor TV

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim oraların abuk şarkıcılarının subuk klipleri yaınlanmaz değil mi kanalda

mesela , http://www.youtube.com/watch?v=oJZNhTqqXpI

allah muhafaza

Yorum

• İstanbul'un üç büyüklerini Trabzonspor' dan üstün kılan özellik ne derseniz, onların televizyonları var derim, bizim neden olmasın,neden yok, bu taraftar uydudan yayın yapan TRABZONSPOR TV istiyor

Yorum

• Trabzonspor TV

Iletişim mezunu olarak Trabzonspor TV'de calışmayı çok isterim hatta rüya gibi olur

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Iletişim mezunu olarak Trabzonspor TV'de calışmayı çok isterim hatta rüya gibi olur
          Valla kurulursa benim de hedefim arasında Trabzonspor TV'de çalışmak var..

Yorum

• Ynt: Trabzonspor TV

İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspor TV Geliyor

İlk olarak Tivibu ve İnternet üzerinden yayın yapması beklenen kanal, reklam desteğine göre uydudan frekans satın alarak D-Smart ve Digitürk'te de yerini alacak
            Bu konu ne durumda. Bir gelişme veya bilgisi olan var mı?
            Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
            NORTHERNER
            RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

• Kurmadilar mi su TV yi artik. Bursanin bile var yaa

Yorum

• Ynt: Trabzonspor TV

İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kurmadilar mi su TV yi artik. Bursanin bile var yaa
                Galiba her hangi bir gelişme yok
                Gerçi bu yönetim hangi el attığı işi düzgün yaptı ki bunu da dûzgûn yapsınlar...
                Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
                NORTHERNER
                RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

• kaliteli bir kadroya sahip Trabzonspor TV yi kuracak yönetim taraftar için Trabzonspor ' un geçmiş yönetimleri arasında başarılı ve itibarlı yönetimler arasına girmesini sağlayacak bir hamledir.

Yorum

• bir TV miz yokki yapılan transferleri canlı canlı rahat rahat izleyelim.
                    Taraftar olarak yönetime sesimizi duyurmalıyız bu konuda gerekli adımları atmaları sağlanmalıdır.. Sadece havalimanı görüntüsü izlemek yetmiyor malesef.
                    fbtv ler haberlerimizi verecek diye beklemekden sıkıldık...

Yorum

• Gerçekleşmeyen hayaller olarak kaldı. Bundan sonra gelirse zaten Hd olarak gelsin

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Valla eger fb tv gibi olacaksa çok yanlis olur. Kendi yaptiklari yayini kendileri bile begenmiyor, igrençmis içerik olarak çok amatörmüs. Yapacaksak hakaten seyredilebilir, adimiza, sanimiza yakisir, yerel tv formatinda olmayan bir kanal olmali.
                        Kabul edelim ki bu konuda en başarılısı fb.

İçerik doldurulamıyor bu sebeple abuk subuk hallere dönüyor Takım kanalları.

Yorum

• Bi tv kurmak bukadar zor ya. Bi ton kanal var izleyen yok. TS tv kurulsa izleyeni çok olur reklam gelirlerinden zaten işi goturur

Yorum

• tam zamanı...

Yorum

• sadece yapılsın diye yapılmamalı tv. daha pek çok konuda profesyonel yöneticilik anlayışı malesef yerleşmedi kulübe hal böyleyken tv'nin açılması bence kötü olur. ntv spor bile o kadar kapsamlı olmasına rağmen tekdüze yayından kurtulamıyor. haa derseler elimizde bir sürü materyal var trt gibi dev bi arşiv var o zaman okey. ama yukarda arkadaşların söz ettiği gibi futbolla sporla yakından uzaktan alakası olmayan yayınların yapılmasına sonuna kadar karşıyım.

o bi kulüp televizyonu ama abuk şarkılar abuk filmler abicim bize ne vizyonda ki jennifer lopez filminden ? koy oraya hamiyi çoşalım. böyle bir tv açılırsa eminim ki başına ve ekibine sadece amatör eğlence sunan karadeniz kanallarından kişiler gelecek ve ben buna karşıyım.
                              lay lay lay

Yorum

• ümitle bekliyorum. . .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim