gs son bi hamleyle sırtını digiturke yasladı zaten oda kapatılacaktı.. fbnin tek kalmasını istemeyen kamuoyu gsyi ayakta tutmanın cabası içersine bu alandada düştü yani.. bırakın bu şifre ayaklarını digiturk zaten belli bi ödeme yapıyor gstvye..
Yemişim Gssini, Fbsini, Bjksini ...
Bizim varmı ? Yok...
Olursa kar eder mi ? Klüp para kazanır mı ? veya zarar eder mi? Bunları tartışmalıyız...
Lakin hep açılsın diyoruz ama daha futbolcu taksitlerini yeni yeni yatırabiliyoruz bugünlerde
gs tv netten de yayına başladı ve tt sponsoru gerçekten kaliteli donmadan bi yayını var gs de pazarlamayı güzel yapmış tüm bağlantılarını sayfaya koymuş bilmiyorum bu seviyeye ne zaman ulaşırız.
bursasporun tv kurduğu yerde parayı sorun edip tv açamıyorsak biz büyük takım olamayız...
ben bu tv konusundaki ilerlememenin sebebini yonetime de degil direkt olarak baskana bagliyorum..
malesef populizm le gunu kurtarmaya calisiyor ve taraftarin balik hafizasi oldugunu ve cabuk unutacagini dusunup , tatli tatli demecler verip umutlandirip daha sonra da topu baskasina atiyor her seferinde..
baskan secilirken de bu vaadleri arasindaydi tv projesi.. TS gibi bi kulub icin tv cok buyuk bir sorun olmasa gerek,, baslangic olarak yerel bi tv kanali alinabilir ..once Trabzon a daha sonra dogu karadenizde yayin yapilarak , reytinig inin ne oldugu anlasilarak ona gore daha da genisletilebilir yayin agi uydu ve internet araciligiyla..
Yorum