Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor TV

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• turksat yenı uydusunda tanıtımlarda yyenı kanal malıyetlerı felan dusecek dıyor bu bızım için ıyı oldu sabırlıyız krız dönemınden sorada olsa olur b acelesi yok

Yorum

• ses de yok görüntü de yok
      I am titanium

Yorum

• ben yönetici diye krizi fırsata çeviren adama derim para varken herkes herşeyi yapar
        ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Şu tarihte açılcak dediler ama açılmadı diyelim yetiştiremediler.Şimdide diyoruzki kriz var artık hiç olmaz bu iş yattı peki bu zamana kadar hiç bişey yapılmadımı acaba onu merak ediyorum.

Yorum

• Herkes gibi bekliyorum ama yorumlardan anlasıldığı kadarı ile daha çok bekleyeceğiz.
            TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• İlk olarak thehell61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              turksat yenı uydusunda tanıtımlarda yyenı kanal malıyetlerı felan dusecek dıyor bu bızım için ıyı oldu sabırlıyız krız dönemınden sorada olsa olur b acelesi yok
              aynen katılıyorum...

Yorum

• daha ne kadar bekliyicez kimse bişeyde demiyo öffffffffff eziqler internetten yayına başladı daha bizz tv ye geçemedik
                OSCAR CARDOZO

Yorum

• 56 milyon borç var.
                  Bırakn Tv açmayı internette radyo yayını bile yapamayız.
                  Kahrolsun endüstiryel futbol.
                  YAŞASIN HOLİNANİZM!

Yorum

• Saner ayar bunlar hakkında açıklamasını yapmıştı bol bol atıp tutaysuuz da yaaa adam dediki gelcek sene başında yayına başlayacak kesinlikle boş boş atıp tutmayın arkadaşlar ok
                    bEnLiĞiM bOrDo KaLbİmSe mAvi

SoN kApLaN = ALAN CARLOS GOMES DA COSTA

Yorum

• yani 2009-2010 senesinde allahın izniyle ts tv test yayınlarıyla balayacak
                      bEnLiĞiM bOrDo KaLbİmSe mAvi

SoN kApLaN = ALAN CARLOS GOMES DA COSTA

Yorum

• arkadaşlar bir tv kanalında test yayınına başladı dedi
                        !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• kim dedi onun bizim öyle bir şeyden haberimiz yok öyle bir şey olsa yönetim açıklama yapardı

Yorum

• İlk olarak Gökhan ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            56 milyon borç var.
                            Bırakn Tv açmayı internette radyo yayını bile yapamayız.
                            Sen öyle zannetmeye devam et Kulüp için en doğrusu neyse o yapılmaya çalışılıyor.. Kasadan yine tek kuruş çıkmayacak rahat ol.. Çok uzun süre bekledik ama az kaldı az.. Bu konuda da utandıracak yönetim herkesi..
                            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sen öyle zannetmeye devam et Kulüp için en doğrusu neyse o yapılmaya çalışılıyor.. Kasadan yine tek kuruş çıkmayacak rahat ol.. Çok uzun süre bekledik ama az kaldı az.. Bu konuda da utandıracak yönetim herkesi..
                              bir duyumun mu var nerden böyle emin konusuyorsun

Yorum

• Az önce Meltem TV'deki Acik Tribün programinda Mustafa Kahraman Muammer Saka ile konustugunu ve bu projenin simdilik askiya alindigini söyledi.
                                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim