turksat yenı uydusunda tanıtımlarda yyenı kanal malıyetlerı felan dusecek dıyor bu bızım için ıyı oldu sabırlıyız krız dönemınden sorada olsa olur b acelesi yok
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor TV
Daraltma
X
-
aynen katılıyorum...İlk olarak thehell61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületurksat yenı uydusunda tanıtımlarda yyenı kanal malıyetlerı felan dusecek dıyor bu bızım için ıyı oldu sabırlıyız krız dönemınden sorada olsa olur b acelesi yok
Yorum
-
Sen öyle zannetmeye devam etİlk olarak Gökhan ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle56 milyon borç var.
Bırakn Tv açmayı internette radyo yayını bile yapamayız.
Kulüp için en doğrusu neyse o yapılmaya çalışılıyor.. Kasadan yine tek kuruş çıkmayacak rahat ol.. Çok uzun süre bekledik ama az kaldı az.. Bu konuda da utandıracak yönetim herkesi..
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
bir duyumun mu var nerden böyle emin konusuyorsunİlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen öyle zannetmeye devam et
Kulüp için en doğrusu neyse o yapılmaya çalışılıyor.. Kasadan yine tek kuruş çıkmayacak rahat ol.. Çok uzun süre bekledik ama az kaldı az.. Bu konuda da utandıracak yönetim herkesi..
Yorum
-
Az önce Meltem TV'deki Acik Tribün programinda Mustafa Kahraman Muammer Saka ile konustugunu ve bu projenin simdilik askiya alindigini söyledi."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum