Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ankara’da Niçin Ts Club Yok?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ankara'da koca "ANKAMALL" diye bir alış veriş merkezi var sanırım. Açsalar oraya bir tane yau...
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Yorum

dpğru diyon kaya abi ama bizim yönetimde onu düşünecek bilgi yok

Yorum

bizim takımı yönetenler hakikaten ne yazıkki istanbul'un gerisinde kalmayı kabullenmiş..nasıl ts club olmaz ya!!!! ayıp ve rezalet!!sanki alan olmayacak!!bi kere biz o istanbullu sahte taraftarlardan 10 kat daha taraftarız ki gider lisanslı ürün alırız destek için!!!ama yok!!ts club yok..mesela samsunda da yok..acaba görmüyolar mı samsunda ne kadar büyük bi bordo-mavi kitlesi olduğuunu??var da ben mi bilmiyorum acaba??sadece benim bi dünya akrabam var ..satsınlar da alalım!!!
        eryamandaki optimumda satılıyomuş yazılmış..valla doğrudur..çok sağol kardeş bu bilgi için ama ts club olmalı bu ürünleri satan yerin adı.biz bunu haketmeyecek taraftar değiliz çünkü.
        sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ankara'da koca "ANKAMALL" diye bir alış veriş merkezi var sanırım. Açsalar oraya bir tane yau...

Yok Kaya abi yaa nerde, keşke olsa.
          Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
          Her Türlü

Yorum

Trabzon'da neden hala daha TS Club var onu da kapasinlar

Yorum

Ankara'da Atakule'de açılan Ts Club, iflas ettiği için kapandı...

Tigin'in belirttiği alışveriş merkezinden de Ts Club ürünlerini alarak, Trabzonsporumuza katkı yapabilirsiniz arkadaşlar. Hayır ben dolmuşa binip gidemem diyorsanız, www.trabzonspor.com.tr adresinden de alışveriş yapabilirsiniz... Sırf eleştirmek için yazmayalım. Olana sahip çıkılmamış ki zamanında, şimdi "neden açılmaz" diye şikayet ediyorsunuz...

Yorum

o ts clup i isleten adama sorabilrisn tam 6 forma aldim ondan bayrak corap konc etc sayamiyorum bile genede batti daha ne yapsaydim yani arada baskalarininda almasi lazim adam resmen bana calisiyodu ariyodum su geldimi yok bu geldimi yok talep olmayinca bisey gelmemeye basladi sonra taraftar store oldu sonrada batti

Yorum

bence hep yazıyoruz da şu bmnde yeterli mali duruma sahip ve bu işlerle ilgilenen kimse yok mu ts clup açabilecek?hani kaç bin üye var kimse yapamaz mı
                  HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

İlk olarak kutoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ankara'da Atakule'de açılan Ts Club, iflas ettiği için kapandı...

Tigin'in belirttiği alışveriş merkezinden de Ts Club ürünlerini alarak, Trabzonsporumuza katkı yapabilirsiniz arkadaşlar. Hayır ben dolmuşa binip gidemem diyorsanız, www.trabzonspor.com.tr adresinden de alışveriş yapabilirsiniz... Sırf eleştirmek için yazmayalım. Olana sahip çıkılmamış ki zamanında, şimdi "neden açılmaz" diye şikayet ediyorsunuz...
                    erkan abi tmm da açılan yer atakuledeydi . atakule eskisi gibi gidililen bir yer değil . ben internetden öğrenmişdim atakulede ts club olduğunu ve öyle alışveriş yapmışdım . oranın sahibiyle konuşduğumdada trabzondan mal gelmiyor demişdi . doğru düzgün ürün çeşidi yokdu . şimdi kızılayda bir yere açılsaydı daha fazla satış yapabilirdi eminim .

neyse zaten kapatılıyor tüm ts clublar . bi anlamı kalmıyor bu konunun

Yorum

bı ara bı otobus wardı dolasıodu turkıyede onuda kaldırdılar dıer sehırlerde olmaması buyuk eksıklık

Yorum

açmazlarsa olmaz tabiiiii

Yorum

arkadaşlar ben size bir yer tarif etmeyi gerek duydum ...ts clup yok ankarada ama lisanslı ürünlerimizi satan bir yer var.. keciören (gazinoda) 4 büyükler +ankaragücü lisanslı ürünleri satıyolar..almak isteyenlere duyurulur.. ayrıca selcuk abininde dedigi gibi..ülke alan pasajındada lisanslı ürünlerimizi bulmak mümkün..
                          ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

ankaraya bir değil iki tane tsclub sart
                            SORUN ÇÖZEN BENİM İÇİN YÖNETİCİDİR...
                            SORUN ÇÖZEMEYEN BENİM İÇİN YÖNETİCİ DEĞİLDİR...
                            SORUNA SORUN KATAN BENİM İÇİN TRABZONSPOR'LU DEĞİLDİR...

Yorum

İlk olarak murat aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ankaraya bir değil iki tane tsclub sart
                              doğru söylüyosun murat abi ama biz bi taneye de razıyız
                              bi de mağazayı diğeri gibi değilde daha merkeze açsalar iyi olur

Yorum

evet yeliz kızılay gibi merkez bi yer olmalı istanbuldaki cevahirde ama onunda kapanması söz konusu
                                SORUN ÇÖZEN BENİM İÇİN YÖNETİCİDİR...
                                SORUN ÇÖZEMEYEN BENİM İÇİN YÖNETİCİ DEĞİLDİR...
                                SORUNA SORUN KATAN BENİM İÇİN TRABZONSPOR'LU DEĞİLDİR...

Yorum

Çalışıyor...
                                X