Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ankara’da Niçin Ts Club Yok?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak spartaküs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    olayın yerle ticari mantıkla veya hiç bir şeyle alakası yok!!daha önceki işletmeci ile bire bir kendisiyle görüştüm..bana ilettiyi şu olmuştu ben trabzonspor taraftarlarının ilgisinden taleplerinden çok memnunum fakat ürün siparişi veriyoruz siparişlerimiz elimize bir ayda geliyor vede ürün çeşitliligi çok az demişti o zaman yani atay aktug zamanında ts cluplar emekleme dönemindeydi ve yinede bir şeyler yapılmaya çalışılıyordu...şimdi o işletmeci ata kulede bjk store magazasını işletiyor inanmayan kardeşlerimiz gidip konuşabilirler...fakat şu andaki yönetimimiz bir önceki yönetimden aldıgı ts clup ların üstüne bir tugla koymamıştır ne yazıkki profesyonel zihniyet bu yönetide mevcut degildir...onun içindirki biz burda ne söylesek ne yazsak havada kalıyor!!saygılarımla....

Bu açıklamayı iyi irdelemek gerekiyor. Kardeşim bilgilendirmenden dolayı teşekkür ederim Gerçekleri bilerek konuşmak bu olsa gerek. Ankara gibi bir ilde, başkentte, ve bu ülkenin bir kaç büyük şehrinden birinde TS-CLUB bulunmaması acizliktir ve gaflettir bence. Ne kadar kötü bir durum. Kocaeline Ts-club açılırken kaç bin kişi baz alınrak açıldı acaba...

Yorum

Eziklerden bir futbolcu gidiyor 100 tane forma alıyor sevdiklerine hediye ediyor bizimkiler alışmış beleşe puma versin biz giyelim içlerine giydikleri donu bile ts cluptan aldıklarını zannetmiyorum biz nasıl iş yapalım 3 formam var hepsi tsclup seyyarda 1 ytl ye satılan hediyelik eşyayı gittim 5 ytl ye tsclup tan aldım yeter ki biz kazanalım...Bu arada ankara da kaç kez stad doldurduk ?
      UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

evet bencede olması lazım ama. bazı arkadaşlar atakule olduğunu duydum diyor. işte bunun için atakulede ki kapandı .. herkez olmasını istiyor ama oradan alışveriş yapan yok adam kirasını çıkartamıyor..

Yorum

Bu Ankara'dan korkulur yahu. Ankara'da neden Ts Club yok dedik dedik,bakın sevgili başkanımız da "Madem Ankara'ya açamıyoruz,kapatın hepsini üzülmesin çocuklar" dedi !

Yorum

İlk olarak sheva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu Ankara'dan korkulur yahu. Ankara'da neden Ts Club yok dedik dedik,bakın sevgili başkanımız da "Madem Ankara'ya açamıyoruz,kapatın hepsini üzülmesin çocuklar" dedi !
            Yakında klübün armasıda satılır bu gidişle... Dediğin gibi ankarada ts club tartışması yaparken...!!

Hey tanrın sen akıl fikir beyan eyle...!

Yorum

Dün akşam Cevahirdeki TsClub taydım bir iki alış veriş yaptım.Pazar günü olmasına rağmen sadece 40 satış yapılabilmiş dün bütün gün boyunca.Çalışanlarla dertleştik biraz.Adamlar hiçbir futbolcunun TsClub a getirilmediğinden yakınıyor.Örneğin Marcelinho nun günübirlik gittiğini düşünelim.İyi bir organizasyonla,imza günüyle satışlarda artık sağlanacağını savunuyorlar.Tam karşısında Fenerium var.Düşünsenize karşılıklı TsClub un kapanacağını..Yabancı demez mi alaylayıcı bi şekilde "Fenerium un karşısnda TSClub dayanamadı,indirdi kepenkleri"..Her ne kadar zarar etse de bence Ankara,Antalya,İzmir e de açılmalı TsClublar.Çünkü bunlar klübün büyüklüğünü gösterir.Ama albayrak ne yapıyor?Trabzonspor u yerel bir klüp yapma amacını gerçekleştirme yolunda elinden geleni yapıyor..TRABZONSPOR,TRABZON ŞEHRİNİN TAKIMI DEĞİLDİR!BÜTÜN TÜRKİYE YE MALOLMUŞ BİR TAKIMDIR..
              Bunun farkına artık varın albayrak..

Yorum

başlık ilginç oldu.

soru: ankarada niçin ts club yok ?
                cevap: nerde var ki.

Yorum

Yazın trabzonda olduğum formaları ilk çıktığı zaman trabzon Ts Clubdan alıyorum. ama Ankara'da oturuyorum. ama ankarada da Ts Club şart. Ankarada Formamızı satan fason yerler war.

Yorum

geçen pazar bende cevahirdeki ts clubdaydım bir forma aldım abi daha kapanıp kapanacağı belli değil dedi bize böyle bir şey söylenmedi dedi inşallahta kapanmaz

Yorum

Üzülmeyin arkadaşlar artık İstanbul da da olmayacak nasılsa. artık kendimizi kumaş aılır.dikeriz.istediğimiz modeli.
                      İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

İlk olarak ayse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Üzülmeyin arkadaşlar artık İstanbul da da olmayacak nasılsa. artık kendimizi kumaş aılır.dikeriz.istediğimiz modeli.
                        iyi fikir ortaklaşa forma kumaşı alalım.ölçüleri verip terziye diktirelim. 2 şer model falanda yaparız çeşit olur.

Yorum

alıntı yapıyorum bir bmn üyesinin imzası :

"gerçek taraftar takımının lisanslı ürününü kullanır ; tabi bulabilirse..."

Yorum

arkasadalar ya zaten butun ts klupler kapanıyo ona bakarsan bursada yok ...
                            Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

Bursa nere Ankara nere...Türkiye'nin başkentinden bahsediyoruz...Çok mantıksız bir olay tsclupın Ankara'da olmayışı
                              Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                              Her Türlü ;)

Yorum

Arkadaşlar eryamandaki optimum alışveriş merkezinde TS club ürünlerini bulabilirsiniz.
                                "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim