Geziyormus iste[img]smileys/smiley1.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Mobil Mağazamız
Daraltma
X
-
yaw akdenize niye gelmiyo bu tir biz bi günahmi isledik.[img]smileys/smiley19.gif[/img]anlamadim gitti usaklar.burdaki spor magazalarina sorayrum niye ceturtmeysunuz bizum usaklarun formalarini kaskollarini diyeyrum toptancisi kimdur bilmeyruk diyler.hade usaklar sivayun kollari is zamanidur da.bekleyruk haberiniz ola....Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
valla ben ankarada gençler maçi sonrasi uzun ugraslar sonucunda bir sweatshirtümsü aldim[img]smileys/smiley17.gif[/img]HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
<TABLE =metin cellSpacing=0 cellPadding=0>
<T>
<TR>
<TD>TS Club TIR?i Kartal Cevizli?de
Kulübümüzün lisansli ürünlerinin satisinin gerçeklestirildigi TS Club TIR?i bugünden itibaren Kartal Cevizli Sahil yolundaki Mehmet Ali Yilmaz Trabzonspor Tesisleri?nde (3M Migros yani) taraftarlarimiza hizmet vermeye baslamistir.
<DIV align=center>
</DIV>Kulübümüzün Anadolu yakasindaki tek satis noktasi özelligini tasiyan TS Club TIR?ina taraftarlarimizin gereken ilgiyi göstereceklerine olan inancimiz tamdir.
<DIV align=right>14.04.2006 14:54:00</DIV></TD></TR></T></TABLE>
Yorum
-
TS Club TIR'i Ankara'da
TS Club TIR'i Ankaraspor'la yapilacak maç öncesinde bir kez daha Ankara'da. TIRimiz 5-7 Mayis tarihleri arasinda 19 Mayis Stadi'nin otoparkinda Trabzonsporlu taraftarlara hizmet verecek.
<DIV align=center>
</DIV>Taraftarlarimiz Trabzonspor'un resmi markasi TS Club'in tüm yeni ürünlerini TIR'dan temin edebilecekler.
<DIV align=right>05.05.2006 </DIV>
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum