Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Mobil Mağazamız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ya bunlar taraftar uyutuyor. simdi yönetime sorsan diyekki sirnaka gitti askeriyeye satis yapmaya

Yorum

hayretbisey ya yalandan yere tir yaptirdilar sirf göz boyama olsun.madem yatacakti tir parkinda niye yaptirdin
      Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

hayret biii olayy kardesimm karadenizi gezze ne olur gezmese ne olu karadenizin her yerinde bulursuin anaoduunun bir çok yerinde yokk klardes ya
        ...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver

Yorum

miillet resmi isteye msj yollsak bi faydasi olmasmi
          ...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver

Yorum

harbiden yaAa.Bisim trabzonda alma sansimiz var.Ama yabab toprakalrdaki arklarin yog.Alamiyorlar.Sonra yonetim uyeleri cikmis nie lisansli ürün satilmiyor diyor.Sevgili yönetim o tir orda yatiyorsa biz nasil alalim ürün.[img]smileys/smiley19.gif[/img]
            Sıra geldi intikama SADRİ BAŞKAN el salla!!!!

Yorum

İlk olarak holigan61 tarafından gönderildi
              harbiden yaAa.Bisim trabzonda alma sansimiz var.Ama yabab toprakalrdaki arklarin yog.Alamiyorlar.Sonra yonetim uyeleri cikmis nie lisansli ürün satilmiyor diyor.Sevgili yönetim o tir orda yatiyorsa biz nasil alalim ürün.[img]smileys/smiley19.gif[/img]

Yorum

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

kardesim ben kendimden örnek veriyim geçen bi TS CLUB a gideyim dedim tam gidis 2.5 saat sürdü ondan sonra lisansli ürün satamiyoruz diyolar tamam TRABZON daki kardeslerim kolaylikla ulasiyorlarda TRABZON disindakiler lisansli ürünlere ulasamiyorlar.......................

EN BÜYÜK DEGIL TEK BÜYÜK TRABZONSPOR

Yorum

elalemin tirlari anadoluda 10 tur atiyor yurt disina açiliyor bizimkilerde çekmis garaja bekliyorlar

e bari bos durana kadar çek belediyenin önüne satis yapsin oda olmaz dersen çek e_5 karayoluna bak bakim nasil satis yapiyor[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

<TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                      <T>
                      <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
                      <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off"> Yok kardes muaynesi yokmus bagladim...</TD></TR>
                      <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
                      <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
                      <DIV id=hotbar_promo>
                      </DIV></TD></TR></T></TABLE>

Yorum

BIZIM TIR YATIYOR MAALESEF

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Yatiyor mu yatmiyor mu biLmem ama Bizim buraya 2 defa geLmisti...
                          www.twitter.com/SDanismaz
                          Gugudali..
                          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

ya aslinda o tir avrupaya bir gelse almanya, hollanda, belcika, fransa, ingiltere gezdimi sen gor bak nekadar satis yapiliyor.
                            Trabzonsporluyuz

Gumushaneli

Yorum

İlk olarak Nytre tarafından gönderildi

BIZIM TIR YATIYOR MAALESEF

Bizim TIR tabii yatar.Su an takimin hangi basarisi var ki ürün satacak. Arkadaslar yurt disinda tsli cocoklarimiz bile agzinda fb eksik olmuyor.

Bizlerin acilen basariya ,sampiyonluga ihtiyaci var..Yeni nesil taraftar elden gidiyor..Haberiniz ola!
                              TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

<TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                                <T>
                                <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
                                <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off"> Yapma yawwwwww ne kadar aci [img]smileys/smiley5.gif[/img]</TD></TR>
                                <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
                                <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
                                <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim