Sereflsiz Ligin Serefli Ikincisi diye bir tshirt yapsalar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Boş Durma, T-Shirt Bas
Daraltma
X
-
kafa yok!misal,bir öğrenci olarak her sene 3 forma en az 3 kaşkol ve bilimum ürün alan ben bu sene uğramadım bile.sırf kazıklamaya çalışan bu zihniyet oldukça işim yok.t-shirt falan da basamaz bunlar,her zaman diyoruz sadece şurayı bile takip etseler tonla gelir elde edecek t-shirt fikirleri bulurlar ama başta dediğim gibi kafa yok.ÜNAL KARAMAN!
Yorum
-
Tasarımlar çok şık olmuş Onurkul.
Ama Selçuk Egemen başka takıma gitmişken bunu TS Clup basa mı emin değilim.?
En alttakini belki....
Bak şu ilk ikisinde şöyle yaparsan onları da basabilirler.
Egemen le Selçuk dan ok çıkarıp "Trakyalılar" yaz.... O zamanda t-shirt amacından sapar.
Evet evet o ikisini ordan alıp ikisinin yerine de KAZIM KOYUNCU yu koyalım.
Yorum
-
teşekkür ederim. Haklısın Selçuk ve Egemen kafa karıştırıyor. Bir beyin fırtınası yapmalı ya da bu kadar emeği silip sadece Şenol Hoca için çıkmalı bu tasarım.İlk olarak LnMrt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTasarımlar çok şık olmuş Onurkul.
Ama Selçuk Egemen başka takıma gitmişken bunu TS Clup basa mı emin değilim.?
En alttakini belki....
Bak şu ilk ikisinde şöyle yaparsan onları da basabilirler.
Egemen le Selçuk dan ok çıkarıp "Trakyalılar" yaz.... O zamanda t-shirt amacından sapar.
Evet evet o ikisini ordan alıp ikisinin yerine de KAZIM KOYUNCU yu koyalım.
Not: Şimdi aklıma geldi, yeni transferleri monte edebiliriz
En son OnurKul tarafından düzenlendi; 04.06.2011, 20:22.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Onur Kul gerçekten güzel tasarımlar tebrik ederim
Ya TSclub neden yapmıyor.. Tasarımlarını yapan kim bence onur ile yer değiştirsinler
Farklı fikirler, orjinal t shirtler ve üzerinde harbi sözler olması satışları arttırır bana göre
Klasik olmasından iyidir
~ Rüzgar Nereden Eserse Essin FIRTINA Her Zaman KARADENİZ'den Kopar! ~
Yorum
-
TsClub'ın çalışma tarzını bilen var mı acaba?İlk olarak KübraÖztürk* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur Kul gerçekten güzel tasarımlar tebrik ederim
Ya TSclub neden yapmıyor.. Tasarımlarını yapan kim bence onur ile yer değiştirsinler
Farklı fikirler, orjinal t shirtler ve üzerinde harbi sözler olması satışları arttırır bana göre
Klasik olmasından iyidir 
Dünya tasarım yolladım cevap gelmedi. Nevzat Bey istedi tasarımları ona yolladım, ondan da tık yok.
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum