Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Resmi Maskotunu Seçiyor!..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bende söle bisey yazdim denizin üstünde giden bir hortum içinde çay,findik,misir ve baliklarin oldugu...Ve topla sut çekebilen[img]smileys/smiley1.gif[/img]
    61>34

Yorum

Ya Horon Yada Hamsi OLsun Trabzona Yakisan Birsey )
      Crazy Boys Cologne

Yorum

İlk olarak ekin tarafından gönderildi
        Bende söle bisey yazdim denizin üstünde giden bir hortum içinde çay,findik,misir ve baliklarin oldugu...Ve topla sut çekebilen[img]smileys/smiley1.gif[/img]

len oglum onu nasi tasarliyacak adamlar bu isin pelus oyuncagi var biblosu var ohoooooooooo[img]smileys/smiley36.gif[/img]
        <font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>

Yorum

çocuklara yönelik sevimli birsey.topla oynayan bordomavi kuzeyyildizi olabilir ama kesinlikle hamsi degil.[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

çocuklara yönelik olmasi fikri bence çok mantikli.olayi birazda ekonomik düsünmek lazim.

Yorum

hem ekonomik hem mantikli.simdi 30 yasindaki adam tutmul tutacagi takimi ona ne maskottan.5-10 yas arasi çocuklar için sevimli birsey yaptirilmali.

Yorum

İlk olarak perhaps tarafından gönderildi

Bence 'maskot' nedir, bunu bilen ve anlayan çok kisi yok burada. Arkadaslar, simge, imge ve maskot baska seylerdir. Beyaz güvercin 'baris' imgesidir. Çünkü normalde öyle bir sey yoktur, yakistirmadir. Horoz Denizli'nin simgesidir. Çünkü cidden Denizli'de horoz vardir ve farklidir. Maskot ise bir 'kisi'dir. Mesela, kugu bir maskot olamaz... Maskot olmasi için 'kugu sakir' olmasi, kendine has bir kiyafeti, gözlügü olmasi gerekir. Fransa'nin maskotu da bir horozdur ama o 'le cock spotif'tir, yani 'sportmen horoz'dur. Maskot katma deger katan bir sey olmalidir. Turkcell'in sinyal bebegi, Panda'nin Aslan Max'i, Arçelik'in Robot Çelik'i, Detroit'in Yilan Herry'si, Linux'un Penguin Jack'imaskottur. (Türkiye'den örnekler özellikle 'Amerika, Japonya baska' diyenler için[img]smileys/smiley2.gif[/img]) Maskot simge degildir. Bir kisiliktir, yasar. Kisaca maskot taraftari oldugun için alacagin bir sey degildir, alip begenip taraftar olmani saglayacak bir seydir (Hala buna inanmayanlar varsa hemen oturup bir marketing strategies kitabi yazmaya baslayabilirler, çünkü dünyanin bilinen bütün pazarlama tekniklerine aykiri seyler söylemektedirler)

Son olarak, google'da grafikler kismina mascot yazip çikan seylere bakarsaniz faydali olur diye düsünüyorum. Bence marstan daha önemli çünkü para kazandiracak bir sey... Kaldi ki birbirlerineengel degiller ki. Biri marsi yapsin baska biri maskotu

Gercekten bizimde böyle bise bulmamiz lazim ama nasil?
                100%100 LAZ
                100%100 TRABZON

Yorum

Bence üç tane kale suru bildigimiz sehir kalesi yani, bu üç surda istanbulun 3 takimini temsil edicek bu üç sura pençe atan yarilarini yikacak sekilde gözüken bordo mavi bir kaplan ..
                  DOZER CEMİL

Yorum

İlk olarak Efrasiyab tarafından gönderildi

len oglum onu nasi tasarliyacak adamlar bu isin pelus oyuncagi var biblosu var ohoooooooooo[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Ekin o senin dedigini Klüp yapmaya kalkarsa batar[img]smileys/smiley1.gif[/img]Ocagimiza incir agaci dikeceksin[img]smileys/smiley17.gif[/img]
                    Simdi iyi niyetlerimi bir bir yargilayip asiyorum..
                    Bu son olsun,bu son olsun!

Yorum

İlk olarak Magnolia tarafından gönderildi
                      İlk olarak Efrasiyab tarafından gönderildi

esprilere manyak yavvv..oha falan oldum yani..

Ekin o senin dedigini Klüp yapmaya kalkarsa batar[img]smileys/smiley1.gif[/img]Ocagimiza incir agaci dikeceksin[img]smileys/smiley17.gif[/img]

Yorum

Espiri yapamiyorum ama maskot hakkinda düsünebiliyorum en azindan...
                        Simdi iyi niyetlerimi bir bir yargilayip asiyorum..
                        Bu son olsun,bu son olsun!

Yorum

ahhh kafammm...tas atmayiniz lütfenn...

bu arada topiclerde 2 li muhabbet yapmiycaktik kusura bakmayin

Yorum

GERÇEKTEN BIZ BURADA KENDI ARAMIZDA GÜZEL BIR MASKOT BULABILIRIZ HERHALDE AMA BENIM AKLIMA GELMIYOO [img]smileys/smiley2.gif[/img]
                            "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

yav abi benim de aklima kuzey yildizi fikri yatti erhanin dedigi gibi birazda sevimli oldumu hem kucuklere gider hem bize ne yani simdi bizim maskotumuz olcak da benim odamin bas kosesinde olmuycakmi genele hitab eden sevimli bi sey olmaliEdited by: tsakrep61
                              Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
                              Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
                              Mustafa Korkmaz

Yorum

Sevimli bir kuzeyyildizi bordo mavi renklerle atki vs. ile süslenmis çok iyi olur diyorum.kalkip da elinde kemençe olan hamsi resmi yapmasinlar da...takimi tutacak usaklari da kaçirmasinlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim