Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

"Maraton Özel" Sırıtıyor

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Su ÇILGINLAR olmasa stadda çit çikmayacak...Dernek mernek hikaye,çogu rant pesinde. Maraton2un özeli olmaz kardesim, maratonun göbegi stadin kalbidir,sesidir...Ama maalesef bizim stadda böyle bisey yok...

Yorum

oraya bilet almak isteyenlere orasi dolu orada bilet kalmadi gibi seyler söylüorlar.

bilet satmiorlar ... bilet satmazsan nasil dolacak orasi
      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

artik kulube tepki maillerimizi atalim derim,stadi yapsinlar keske o maratonun üstünü hiç kapatmasalardi daha güzeldi,hayvan gibi direkler koymuslar ,ula kardenizden hiç mi usta cikmiyor nasil bir zihniyet bu,

@zafercalikoglu
        @trabzonspor

Yorum

İlk olarak Nytre tarafından gönderildi

oraya bilet almak isteyenlere orasi dolu orada bilet kalmadi gibi seyler söylüorlar.

bilet satmiorlar ... bilet satmazsan nasil dolacak orasi

isimiz gucumuz kalmadi bide stad guvenlikleriylemi ugrasir bu taraftar yaa [img]smileys/smiley7.gif[/img]
          <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

Yönetimin en saçma uygulamalarindan bir tanesi. Maratonözel denen bölümMaraton tribününü komple bitirmistir. Yönetim çok geçmeden bu hatasindan vaz geçsin bu bölümü kaldirsin bu bölümden kombine alanlara ayni koltuk nolarindan Maraton kombinesi versin fazla parayi da geri iade etsin. Trabzonspor tarihinde en çok taraftara ihtiyaci oldugu sezon taraftari bitirdiklerini görmüyorlar mi.
            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

stat güvenlikçileri stattaki oturma düzenindende sorumludur ancak kayserispor ankaragücü maçlarinda ayni sorunla karsilasilior çünkü insanlar yerlerini bulma zahmetinde bulunmuyorlar ve oturmak istedikleri yere oturuorlar tabi sonra o koltuklarin asil sahibi gelip kalk kardesim diyor bu durumda küçük tartismalar yasanior biliorsunuz bizim insanimiz haksiz oldugu yerde güçlü olmaya çalisir...

bunun disinda koltugundan kaldirilmis ve yine yerini bulma zahmetine girismeyen insanlar merdivenlerde oturmaya israr edince de ayni sorunlarla karsilasilior.

bu sorunun iki temeli var bence birincisi insanlarin kendi yerlerine oturmamasi ve maça vaktinde gelmemeleridir..

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

İlk olarak Nytre tarafından gönderildi
                maraton özele nedense bilet satmiorlar ve güvenlikçilerde yalan söyleyip duruor..

Trabzon da en son Kayseri macina gitmistim. Biletix bayisi Kayserispir macinda Maraton Özel biletlerinin satisa sunulmadigini söylemisti. Sebebini anlamasam da inanmak zorunda kaldim. Demek hala ayni seyler söyleniyor. Peki bilet fiyatlari aciklanirken Maraton Özel bilet fiyatinin da aciklanmasi ne yaman celiskidir ?

Biri acikliga kavusturursa sevinirim. Yönetimin faaliyetlerini anlayabilen varsa beri gelsin.
                Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur!

N. F. Kısakürek

Yorum

Arkadaslar bildigim kadariyla maraton özel denen yeri(stadin kalbini) yönetim kombineye ayirmis.Bu yüzden buradaki biletler normal olarak satilmiyor. Son olarak buranin kombine fiyatlarinda kisa bi süreligine indirime gidildi.Amaç yillardir bu bölgede bulunan taraftar toplulugunu sindirmek yada bitirmek olabilir.Buda taraftarla-yönetimarasindaki iliskisizligi ortaya çikariyor.

Ayrica Taraftarini dislamaya, küstürmeye çalisan baska bi yönetim birakin türkiyeyi dünyada yoktur herhalde...

elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                  TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                  legends never die ...

Yorum

bjk. da önce çarsi'nin yerini basina mi kombineye mi ne ayirmisti sonra bakti olmadi geri verdi, simdi adamlar o seyirciyle maç çeviriyor,maç aliyor...

bizim yönetimin tribün sov, taraftar organizasyon anlayisi yok, sifir..ben anlamiyorum...zaten dogru dürüst organize sarkilar söyleyen, tezahüratlar yapan gruplar yok olani da dagitiyorlar..yazik..aksam bjk.lilari seyrederken içim ciz etti...degisik sarkilar yapmislar dakikalarca söylüyorlar...yönetim ön ayak olacak, yardim edecek,uygun ortam, sartlar saglayacak taraftar grupari da üzerine düseni yapacak...yoksa yerimizde sayariz..
                    Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

iyi ki kalktı teşekkürler yönetim iyiki varsın sadri baba...

Yorum

Maraton özel muhabbeti geldi geleli Maratonda iletişim koptu.Çekirdekçi ortamı oluştu
                        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Maraton tribününde yapılan düzenlemelerden sonra ''Maraton Özel'' diye bir yer kalmadığı için kilitlenmiştir.

************************************************** *******
                          » Bu Baslik BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Kilitlenmistir
                          » Baslik amacina ulasmistir ve/veya güncelligini yitirmistir.
                          » Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
                          » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
                          » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
                          ************************************************** *******
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                          Yükleniyor...
                          X
                          WhatsApp Resmi İletişim