Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TsClub Almanya

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    [ATTACH]12332[/ATTACH]

Tadilat icin kapanmis diyorlar, bana pek inandirici gelmedi...
    banada

özerin akrabalariymis, özerde kulübü kaziklamaya calisip tek tarafli fesih yaptigindan bunlara kulüp daha mal vermemis

nekadar doru bilmiyorum, burada öyle anlatiliyor
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      banada

özerin akrabalariymis, özerde kulübü kaziklamaya calisip tek tarafli fesih yaptigindan bunlara kulüp daha mal vermemis

nekadar doru bilmiyorum, burada öyle anlatiliyor
      TS Club Berlin'in sahibi Özerin abisi ve onun üniversiteden arkadasi yani burada yazilanlar dogru olabilir.
      Aralikta Facebook'tan yeni sezon formalari icin yazismistim kendilerine, bana cevaplari "Santralden geri bildirim aldigimiz an, kisa sürede yeni formalar hakkinda bilgi verecegiz"

Yine, 17 Ocakta internet siteleri calismadigi icin, Facbook'tan Nike esofman üstü hakkinda bilgi almak istedim ama mesajimi ancak 29 Ocakta görmüsler.

Zaten o gün de "Tadilattayiz" diye bir yazi yayinladilar.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

DEĞERLI TRABZONSPOR TARAFTARLARI VE TS CLUB TAKIPCILERI. BERLIN TS CLUB MAĞAZASI VE SATIŞ SITESI KAPANMISTIR VE ÜRÜNLERIN TÜMÜ VE SAYFASI STORRIUM FANSTORE A DEVREDILDI. 2 HAFTA ICINDE TÜM TSCLUB ÜRÜNLERI GÜNCELLENIP MÜTHIS INDIRIMLERLE www.storrium.de SITESINDEN VE STORRIUM FANSTORE MANNHEIM MAGAZASINDA SATISA SUNULACAKTIR. YENI YAZ KOLEKSIONU MAYIS AYINDAN ITIBAREN MAGAZAMIZDA VE SITEMIZDE OLACAKTIR.
        TAKIP ICIN

İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ts cluptan forma alirsam almanyaya kargo varmi ?
        sen bunu begenirsin
        En son selcuk tarafından düzenlendi; 13.04.2018, 22:31.

Ünal Karaman

Yorum

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          DEĞERLI TRABZONSPOR TARAFTARLARI VE TS CLUB TAKIPCILERI. BERLIN TS CLUB MAĞAZASI VE SATIŞ SITESI KAPANMISTIR VE ÜRÜNLERIN TÜMÜ VE SAYFASI STORRIUM FANSTORE A DEVREDILDI. 2 HAFTA ICINDE TÜM TSCLUB ÜRÜNLERI GÜNCELLENIP MÜTHIS INDIRIMLERLE www.storrium.de SITESINDEN VE STORRIUM FANSTORE MANNHEIM MAGAZASINDA SATISA SUNULACAKTIR. YENI YAZ KOLEKSIONU MAYIS AYINDAN ITIBAREN MAGAZAMIZDA VE SITEMIZDE OLACAKTIR.
          TAKIP ICIN

sen bunu begenirsin
          sagol, ozaman bu yaz türkiyeden alirim.

Yorum

outlette kalan son mallar

nike´da roterdam da mc arthurs glen alisveris merkezinde elinde kalan son formalari satisa sunmus
            En son selcuk tarafından düzenlendi; 13.06.2018, 00:24.

Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
            Yükleniyor...
            X
            WhatsApp Resmi İletişim