Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bursasporun enerji içeçeği bile var yaaa

Yorum

• temel şeyler var hep bizde
      forma,tshirt, atkı
      değişiklik güzel şeyler çıkarsa bilmiyorlar mı alıcı ona göre çok olacağını!!!

Yorum

• bursadaki eşofmanlara bakın bide bizdekine bakın arkadaşlar yaa,yazık gerçekten

Yorum

• Arkadaşlar önemli olan istemek istedikten sonra hepsi hallolur tabi öncelikle kurumsal yapıda profesyonelleşmek lazım...

Bizdeki eksiklik bu, profesyonelleşmek !

Yorum

• İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşlar önemli olan istemek istedikten sonra hepsi hallolur tabi öncelikle kurumsal yapıda profesyonelleşmek lazım...

Bizdeki eksiklik bu, profesyonelleşmek !
            Neden olmuyor biz de bunu merak ediyoruz... Kimlerin elinde bu iş ? Rant mı var ?
            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• şöyle yaza uygun güzel tasarımı veya ilgi çekici tshirtler çıkarsalar kapış kapış gider ama bizim yönetimden böyle şeyleri beklemek saçma olur....
              Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• Yaz ile ilgili beklentilerimizi karşılayacak çeşit ve kalitede tişört ve ürünler bizi bekliyor zaten az sabır
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yaz ile ilgili beklentilerimizi karşılayacak çeşit ve kalitede tişört ve ürünler bizi bekliyor zaten az sabır
                  bende böyle bi duyum aldım 10 günü var
                  nasıl bakarsan öyle görürsün
                  neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                  ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yaz ile ilgili beklentilerimizi karşılayacak çeşit ve kalitede tişört ve ürünler bizi bekliyor zaten az sabır
                    abi sabır sabır yaz bitecek yakında merter işporta tezgahlarında bile kışlık ürünler çıkacak neredeyse
                    Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• İlk olarak Halil Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      abi sabır sabır yaz bitecek yakında merter işporta tezgahlarında bile kışlık ürünler çıkacak neredeyse
                      Halil abartma yahu havalar serin neredeyse ısınsın iyice. Kimse şu anda yazlık alışverişi yapmıyor.

Yaz daha yeni başlıyor.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• yaza şöyle içimizi ferahlatcak bir kaç ürün çıkar inş.
                        Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• Resmi Sitemizde yani Trabzonspor.org.tr' de Kupa t - shirt' lerine yogun ilgi var yaziyor... ve resimler var... resimlerdeki taraftarlarin üstündeki t - shirt' ler mavi yildizli... bende bu mavi yildizli' lardan istiyorum... ama resmi ts club sitesinde yok... o civciv sarisi t shirtler duruyor halen... ts club sayfasina nezaman gelir bu mavi yildizlilar ??? ve gelirse bedenler aynimi yine sari yildizlilar ile... gecenlerde okuduguma göre medium giyen xlarge alsin diyebir yazi vardi... yani m giyiyorum maviliyi bulursam yine yeni sürümündede aynimi bu beden isi xl mi almam gerekiyor? ... Sagolun...
                          “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• ilk tişörtümüz cıktı inanılmaz güzel göz yaşları içindeyim
                            nasıl bakarsan öyle görürsün
                            neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                            ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Hoşuma Gitti
                              Hamiş

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Resmi Sitemizde yani Trabzonspor.org.tr' de Kupa t - shirt' lerine yogun ilgi var yaziyor... ve resimler var... resimlerdeki taraftarlarin üstündeki t - shirt' ler mavi yildizli... bende bu mavi yildizli' lardan istiyorum... ama resmi ts club sitesinde yok... o civciv sarisi t shirtler duruyor halen... ts club sayfasina nezaman gelir bu mavi yildizlilar ??? ve gelirse bedenler aynimi yine sari yildizlilar ile... gecenlerde okuduguma göre medium giyen xlarge alsin diyebir yazi vardi... yani m giyiyorum maviliyi bulursam yine yeni sürümündede aynimi bu beden isi xl mi almam gerekiyor? ... Sagolun...
                                Sipariş verdim ben ve mavi yıldızlı olan geldi 3 adet . Sitede görünen sadece ilk çıkan tshortler olduğundan dolayı böyle .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim