bursasporun enerji içeçeği bile var yaaa
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
Neden olmuyor biz de bunu merak ediyoruz... Kimlerin elinde bu iş ? Rant mı var ?İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar önemli olan istemek istedikten sonra hepsi hallolur tabi öncelikle kurumsal yapıda profesyonelleşmek lazım...
Bizdeki eksiklik bu, profesyonelleşmek !Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
Yaz ile ilgili beklentilerimizi karşılayacak çeşit ve kalitede tişört ve ürünler bizi bekliyor zaten az sabır
Yorum
-
bende böyle bi duyum aldım 10 günü varİlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaz ile ilgili beklentilerimizi karşılayacak çeşit ve kalitede tişört ve ürünler bizi bekliyor zaten az sabır
nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
abi sabır sabır yaz bitecek yakında merter işporta tezgahlarında bile kışlık ürünler çıkacak neredeyseİlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaz ile ilgili beklentilerimizi karşılayacak çeşit ve kalitede tişört ve ürünler bizi bekliyor zaten az sabır
Zirve bizim işimizdir...
Yorum
-
Halil abartma yahu havalar serin neredeyse ısınsın iyice. Kimse şu anda yazlık alışverişi yapmıyor.İlk olarak Halil Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi sabır sabır yaz bitecek yakında merter işporta tezgahlarında bile kışlık ürünler çıkacak neredeyse
Yaz daha yeni başlıyor.
Yorum
-
Resmi Sitemizde yani Trabzonspor.org.tr' de Kupa t - shirt' lerine yogun ilgi var yaziyor... ve resimler var... resimlerdeki taraftarlarin üstündeki t - shirt' ler mavi yildizli... bende bu mavi yildizli' lardan istiyorum... ama resmi ts club sitesinde yok... o civciv sarisi t shirtler duruyor halen... ts club sayfasina nezaman gelir bu mavi yildizlilar ??? ve gelirse bedenler aynimi yine sari yildizlilar ile... gecenlerde okuduguma göre medium giyen xlarge alsin diyebir yazi vardi... yani m giyiyorum maviliyi bulursam yine yeni sürümündede aynimi bu beden isi xl mi almam gerekiyor? ...
Sagolun...
“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
Sipariş verdim ben ve mavi yıldızlı olan geldi 3 adet . Sitede görünen sadece ilk çıkan tshortler olduğundan dolayı böyle .İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResmi Sitemizde yani Trabzonspor.org.tr' de Kupa t - shirt' lerine yogun ilgi var yaziyor... ve resimler var... resimlerdeki taraftarlarin üstündeki t - shirt' ler mavi yildizli... bende bu mavi yildizli' lardan istiyorum... ama resmi ts club sitesinde yok... o civciv sarisi t shirtler duruyor halen... ts club sayfasina nezaman gelir bu mavi yildizlilar ??? ve gelirse bedenler aynimi yine sari yildizlilar ile... gecenlerde okuduguma göre medium giyen xlarge alsin diyebir yazi vardi... yani m giyiyorum maviliyi bulursam yine yeni sürümündede aynimi bu beden isi xl mi almam gerekiyor? ...
Sagolun...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum