Savaş baltalarını toprağın altından çıkarıyor ve tekrar vuruyorum.Eyyyyyy tsclubın yöneticileri,tasarımcıları bu yazıyı görüyorsanız dediklerime kulak verin.Artık profesyonel olun! Bu sene beni ilk yaralayan atkı tasarımları oldu.özellikle 61 showtime atkısını görünce sinirim zıplamıştı.Daha sonra o parfümlerin üzerindeki çakmacı armasıyla (BU SÖYLEDİĞİMDE CİDDİYİM) çakmacıların bile daha iyi yaptığı kappa çakması dandik gri mont!Son olarak dün gördüğüm "Trabz10" beni delirtti!Bu ne demek,yani ne anlam ifade ediyor?Nike formaya şenol güneş adını basan ama nedense retro forma yapıp ona basayım diye akıl edemeyen tasarımcılar,yöneticiler sözüm size "profesyonel olun!".Ayrıca artık tsclubın ismi Türkçe olsun!
saat te neden yıldızımız yok çok kolaymı geldi o şampiyonluklar
+ts club yetkilileri bu sayfaları okuyorsa lütfen ürünlerin fiyatını biraz daha yükseltin
erkek urunlerinde daha yeni gelişmeler var sıranızı bekleyin acı ama gercek
Alış veriş yapma potansiyelini, çeşitliliğin bayanlar için daha fazla olabilceğini, daha fazla ilgi göreceğini azıcık akıl edebilseler aynı özeni aynı gelişmeyi bayan ürünlerinde de gösterirlerdi ya, neyse.
TSira- Şükran
"Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."
Alış veriş yapma potansiyelini, çeşitliliğin bayanlar için daha fazla olabilceğini, daha fazla ilgi göreceğini azıcık akıl edebilseler aynı özeni aynı gelişmeyi bayan ürünlerinde de gösterirlerdi ya, neyse.
evet ama neyi dogru düzgün yapabilmişlerki görüyoruz işte çıkan ürünleride ayrıca bayanlar ts ürünlerine erkekler kadar yoğun ilgi göstermiyo br ts clup a 20 kişi gitse en fazla 2 si bayandır
dün bir arabada gördüm,
sağ ön koltuğa forma şeklinde klılıf geçirmişler siyah-beyaz,armalı,kartallı,çok dikkat çekiyordu ve şekilli duruyordu,
bunun bordo-mavisi varmı,yoksa niye yapmazlar acaba?
çok hoş bir ürün olur yapılır satışa sunulursa...
Yorum