Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu saat dün 20 lira idi.Bugün 34 lira olmuş.
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• abi ts ürünleri çok pahalı

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Saat güzelmiş..
        İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu saat dün 20 lira idi.Bugün 34 lira olmuş.
        Heralde dünkü yorumumu okumuşlar
        OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu saat dün 20 lira idi.Bugün 34 lira olmuş.
          Günde bir iki taneden fazla satılmışsa hemen zam yapmışlardır.Mantık bu.

Yorum

• bugün birkaç bayan sweat gördüm ne iğrenç ne iğrençlerdi..bedava verseler almam cinsinden...

xl diye sattıkları bayan ürünleri ise m hatta kimileri s gibi neresini alıpta giyelim...

bandana gibi bişiyler vardı,sanki aylardır güneş altında kalmış solmuş gitmiş böle bi bordo-mavi olamaz...
            En son Serap tarafından düzenlendi; 09.01.2010, 23:41.

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Günde bir iki taneden fazla satılmışsa hemen zam yapmışlardır.Mantık bu.

muhtemelen internete yanlış koymuşalrdır fiyatını ve sonra değiştirmişlerdir. ben 2 hafta önce sorduğumda 34 demişlerdi forum tsclubda.

Yorum

• Savaş baltalarını toprağın altından çıkarıyor ve tekrar vuruyorum.Eyyyyyy tsclubın yöneticileri,tasarımcıları bu yazıyı görüyorsanız dediklerime kulak verin.Artık profesyonel olun! Bu sene beni ilk yaralayan atkı tasarımları oldu.özellikle 61 showtime atkısını görünce sinirim zıplamıştı.Daha sonra o parfümlerin üzerindeki çakmacı armasıyla (BU SÖYLEDİĞİMDE CİDDİYİM) çakmacıların bile daha iyi yaptığı kappa çakması dandik gri mont!Son olarak dün gördüğüm "Trabz10" beni delirtti!Bu ne demek,yani ne anlam ifade ediyor?Nike formaya şenol güneş adını basan ama nedense retro forma yapıp ona basayım diye akıl edemeyen tasarımcılar,yöneticiler sözüm size "profesyonel olun!".Ayrıca artık tsclubın ismi Türkçe olsun!
                ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Dikkatinizi cekdi mi bilmiyorum, ama umut bulut yazan formanin üst taraftaki Sponsoruna bakin

Basilmya baslamis bile demekki Ülker formalari

Heryerimiz Ülker oldu

Yorum

• Güzel Olmuş Ülker Reklamı, Formada Sırtarmıyor. Umarım Değerinde Bi Anlaşma Olmuştur.

Yorum

• saat te neden yıldızımız yok çok kolaymı geldi o şampiyonluklar
                      +ts club yetkilileri bu sayfaları okuyorsa lütfen ürünlerin fiyatını biraz daha yükseltin
                      Bordo Mavi...

Yorum

• İlk olarak Serap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bugün birkaç bayan sweat gördüm ne iğrenç ne iğrençlerdi..bedava verseler almam cinsinden...

xl diye sattıkları bayan ürünleri ise m hatta kimileri s gibi neresini alıpta giyelim...

bandana gibi bişiyler vardı,sanki aylardır güneş altında kalmış solmuş gitmiş böle bi bordo-mavi olamaz...

erkek urunlerinde daha yeni gelişmeler var sıranızı bekleyin acı ama gercek

Yorum

• İlk olarak Soytürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sende haklısın

Yorum

• İlk olarak Soytürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Alış veriş yapma potansiyelini, çeşitliliğin bayanlar için daha fazla olabilceğini, daha fazla ilgi göreceğini azıcık akıl edebilseler aynı özeni aynı gelişmeyi bayan ürünlerinde de gösterirlerdi ya, neyse.
                            TSira- Şükran
                            "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• İlk olarak m@rdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Alış veriş yapma potansiyelini, çeşitliliğin bayanlar için daha fazla olabilceğini, daha fazla ilgi göreceğini azıcık akıl edebilseler aynı özeni aynı gelişmeyi bayan ürünlerinde de gösterirlerdi ya, neyse.

evet ama neyi dogru düzgün yapabilmişlerki görüyoruz işte çıkan ürünleride ayrıca bayanlar ts ürünlerine erkekler kadar yoğun ilgi göstermiyo br ts clup a 20 kişi gitse en fazla 2 si bayandır

Yorum

• dün bir arabada gördüm,
                                sağ ön koltuğa forma şeklinde klılıf geçirmişler siyah-beyaz,armalı,kartallı,çok dikkat çekiyordu ve şekilli duruyordu,
                                bunun bordo-mavisi varmı,yoksa niye yapmazlar acaba?
                                çok hoş bir ürün olur yapılır satışa sunulursa...
                                YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim