Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Galatasaray maçı öncesi Sadri Şener merkezinin ordaki Ts Club'a gittim içerde yüzlerce insan kuyrukta tek kasa önğnde bekliyor..Yahu bu kadar amatör yönetilen bir mağaza olamaz..Bilmiyormusunuz o hafta sonunun yoğun olacağını iki kasa ilave yapmak çokmu zor..Stadyumun etrafında 100 lerce korsan ürün satan seyyar maçın başlamadına iki saat kala tır'da bere kalmamış..Bu seyyarlara neden müdahale etmiyorlar Kulüp yöneticileri belediye ne iş yapar bilen birisi yazsın Allah aşkına..!
    Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Es dost akrabalarin yeni dogan cocuklarina Ts Clubtan hastane cikisi/bebek battaniyesi hediye ederdim (pahali olmasina ragmen)

2 tane aldiracaktim ama stokta urunler yokmus.

HEP
      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• SON GELEN HUMMEL ÜRÜNLER...

0 Antworten0 Retweets0 Gefällt mir
        Antworten
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tam profesyonel. Trabzonlu olmaması avantaj tekstil sektörünün içinden geliyor ve geçmişe dönük tespitleri doğru. Sistemini oturtması için ona zaman tanımak gerekiyor. Mart gibi ilk yaptırdığı koleksiyonu görme şansımız olacak.
          Nisan geldi ?
          O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.:tsamblem:

Yorum

• Yeni koleksiyon ürünlerininin tasarımlarını daha bugün gördüm az daha sabır. Yeni sürprizler de yolda.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Yeni koleksiyon ürünlerininin tasarımlarını daha bugün gördüm az daha sabır. Yeni sürprizler de yolda.
              Yıllarca sabrettik zaten yine sabrederiz sıkıntı yok yeter ki iyi ürünler çıksın.

Nasıl bari umut var mı ? Yoksa paint terk devam mı..
              O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.:tsamblem:

Yorum

• Tasarım konusunda dışarıdan farklı yerlerden destek ve hizmet alıyorlar. Tasarım ve ürün kalitesi değişiyor. Ürün çeşitliği de değişiyor. Kombin ürünler geliyor
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Yeni koleksiyon ürünlerininin tasarımlarını daha bugün gördüm az daha sabır. Yeni sürprizler de yolda.
                  İnşallah Abi.
                  Hamiş

Yorum

• Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: IMG_20170411_130233.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 90.6 KB 
Kimlik: 11210026

Şunun yeni sezon olduğu söyleniyor. Eğer öyleyse...

Yine bana hüsran..
                    Yine bana hasret var..

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      [ATTACH]12662[/ATTACH]

Yine bana hüsran..
                      Yine bana hasret var..
                      ortada ampüllü unuttuklari tisörtlere bayrak basip bize mi kakaliyorlar
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ortada ampüllü unuttuklari tisörtlere bayrak basip bize mi kakaliyorlar
                        olabilir beklerim

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          [ATTACH]12662[/ATTACH]

Yine bana hüsran..
                          Yine bana hasret var..

Başka bir tepki veremiyorum .

Yorum

• Deseni gectim niye hep ayni yaka daha modern v yaka salaş yaka vs olamaz mi

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Trabzonspor'un bir ürününü almıştım.Tek yıkamada resimleri kaymıştı belki hatırlarsınız çubuk çubuk tribün resmi vardı üstünde.
                              ŞEYTUN

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim