Galatasaray maçı öncesi Sadri Şener merkezinin ordaki Ts Club'a gittim içerde yüzlerce insan kuyrukta tek kasa önğnde bekliyor..Yahu bu kadar amatör yönetilen bir mağaza olamaz..Bilmiyormusunuz o hafta sonunun yoğun olacağını iki kasa ilave yapmak çokmu zor..Stadyumun etrafında 100 lerce korsan ürün satan seyyar maçın başlamadına iki saat kala tır'da bere kalmamış..Bu seyyarlara neden müdahale etmiyorlar Kulüp yöneticileri belediye ne iş yapar bilen birisi yazsın Allah aşkına..!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
Nisan geldi ?İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam profesyonel. Trabzonlu olmaması avantaj tekstil sektörünün içinden geliyor ve geçmişe dönük tespitleri doğru. Sistemini oturtması için ona zaman tanımak gerekiyor. Mart gibi ilk yaptırdığı koleksiyonu görme şansımız olacak.O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.:tsamblem:
Yorum
-
Yeni koleksiyon ürünlerininin tasarımlarını daha bugün gördüm az daha sabır. Yeni sürprizler de yolda.
Yorum
-
Yıllarca sabrettik zaten yine sabrederiz sıkıntı yok yeter ki iyi ürünler çıksın.İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni koleksiyon ürünlerininin tasarımlarını daha bugün gördüm az daha sabır. Yeni sürprizler de yolda.
Nasıl bari umut var mı ? Yoksa paint terk devam mı..O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.:tsamblem:
Yorum
-
Tasarım konusunda dışarıdan farklı yerlerden destek ve hizmet alıyorlar. Tasarım ve ürün kalitesi değişiyor. Ürün çeşitliği de değişiyor. Kombin ürünler geliyor
Yorum
-
İnşallah Abi.İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni koleksiyon ürünlerininin tasarımlarını daha bugün gördüm az daha sabır. Yeni sürprizler de yolda.Hamiş
Yorum
-
ortada ampüllü unuttuklari tisörtlere bayrak basip bize mi kakaliyorlarİlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]12662[/ATTACH]
Şunun yeni sezon olduğu söyleniyor. Eğer öyleyse...
Yine bana hüsran..
Yine bana hasret var.."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleortada ampüllü unuttuklari tisörtlere bayrak basip bize mi kakaliyorlar
olabilir beklerim
O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.:tsamblem:
Yorum
-
İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]12662[/ATTACH]
Şunun yeni sezon olduğu söyleniyor. Eğer öyleyse...
Yine bana hüsran..
Yine bana hasret var..
Başka bir tepki veremiyorum .
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum