Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayır o değildi.

Yorum

• [MENTION=30891]Yiğit SARI[/MENTION] nın bu tasarımını çok beğenmiştim az ama özdü. 7 Rakamı biraz daha netleştirilip 2010-11 şampiyonu ibaresi de eklenirse tamamdır bence.
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar Allahın izniyle Ocak ın sonuna doğru dayı olacağım.Yeğenime bir hoşgeldin hediyesi almak istiyorum.Güzel ürün var mı?
        İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben de dayı olacağım inşallah.Yaşlanıyorum galiba
        Nasıl dayısınız ya. Uşakları bulaştırmayın bu hastalığa. Biz bulaştık kurtulamıyoruz onları yakmayın bari

Allah bağışlasın bu arada

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nasıl dayısınız ya. Uşakları bulaştırmayın bu hastalığa. Biz bulaştık kurtulamıyoruz onları yakmayın bari
          Ne kadar terbiyesiz bir yöneticisin sen İşte bunlar hep Ankara'nın havasından suyundan oluyor Ne yapalım yani çocuklarımıza bu sevdayı aşılamayalım mı ?
          -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne kadar terbiyesiz bir yöneticisin sen İşte bunlar hep Ankara'nın havasından suyundan oluyor Ne yapalım yani çocuklarımıza bu sevdayı aşılamayalım mı ?
            Hele bir İstanbul'a geleyim hesap soracağım. Bu güzel yüzlümü Trabzonspor'a bulaştırdığın için

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hele bir İstanbul'a geleyim hesap soracağım. Bu güzel yüzlümü Trabzonspor'a bulaştırdığın için
              Berat Emicesinden kontralar Bekliyruk
              -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• TS Club ürünlerinde yapılanma yapılması lazım
                Umarum Usta ve ekibi güzel ürünler piyasaya sürerler
                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bir siyah forma tasarımı vardı burada. Aradım aradım bulamadım. Diğer başlıkta da olabilir. Beğenmiştik.
                  O sayfayı kulübe yollayacaktım ama bulamıyorum. Zaten geç kaldım şimdiye siyah forma işini halletmiş olabilirler.
                  Bunlardan biri olabilir mi?
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Teşekkürler
                    Bunları kulübe atıyorum hemen.

Yorum

• İnşallah bunlardan birkaçı yapılabilir yeni sezon için
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Araya gireceğim ama 14-15 sezonu çubuklu forma small beden aramaktayim. Gören eden olursa mesaj beklerim

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Araya gireceğim ama 14-15 sezonu çubuklu forma small beden aramaktayim. Gören eden olursa mesaj beklerim

edit: abi googledan aratamadınmı
                          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                          Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                          Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O siteye pek güvenmiyorum, googleda aratınca small bedene pek rastlamadim

Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Ekli dosyalar

Yorum

• TS Club magazalarinin cogunun giderleri fazla oldugu icin yönetim bunlari kapatip online satisa yönelecekmis.
                                bu bilgi dogrumu?
                                biz gurbettekiler izine gidince takim ne kadar kötü durumda olursa olsun seve seve tsclub magazalarina akin ediyoruz...
                                İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                                BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim