Hayır o değildi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Allahın izniyle Ocak ın sonuna doğru dayı olacağım.Yeğenime bir hoşgeldin hediyesi almak istiyorum.Güzel ürün var mı?Nasıl dayısınız ya. Uşakları bulaştırmayın bu hastalığa. Biz bulaştık kurtulamıyoruz onları yakmayın bariİlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de dayı olacağım inşallah.Yaşlanıyorum galiba
Allah bağışlasın bu arada
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Ne kadar terbiyesiz bir yöneticisin senİlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl dayısınız ya. Uşakları bulaştırmayın bu hastalığa. Biz bulaştık kurtulamıyoruz onları yakmayın bari
İşte bunlar hep Ankara'nın havasından suyundan oluyor
Ne yapalım yani çocuklarımıza bu sevdayı aşılamayalım mı ?
-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
Hele bir İstanbul'a geleyim hesap soracağım. Bu güzel yüzlümü Trabzonspor'a bulaştırdığın içinİlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe kadar terbiyesiz bir yöneticisin sen
İşte bunlar hep Ankara'nın havasından suyundan oluyor
Ne yapalım yani çocuklarımıza bu sevdayı aşılamayalım mı ? 
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Berat Emicesinden kontralarİlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHele bir İstanbul'a geleyim hesap soracağım. Bu güzel yüzlümü Trabzonspor'a bulaştırdığın için

Bekliyruk
-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
Bunlardan biri olabilir mi?İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir siyah forma tasarımı vardı burada. Aradım aradım bulamadım. Diğer başlıkta da olabilir. Beğenmiştik.
O sayfayı kulübe yollayacaktım ama bulamıyorum. Zaten geç kaldım şimdiye siyah forma işini halletmiş olabilirler.

Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAraya gireceğim ama 14-15 sezonu çubuklu forma small beden aramaktayim. Gören eden olursa mesaj beklerim
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Futbol formaları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Futbol Takım Forma çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
edit: abi googledan aratamadınmıTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
O siteye pek güvenmiyorum, googleda aratınca small bedene pek rastlamadimİlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://urun.n11.com/futbol/trabzonsp...0LphoCaTTw_wcB
edit: abi googledan aratamadınmı
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHerkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
TS Club magazalarinin cogunun giderleri fazla oldugu icin yönetim bunlari kapatip online satisa yönelecekmis.
bu bilgi dogrumu?
biz gurbettekiler izine gidince takim ne kadar kötü durumda olursa olsun seve seve tsclub magazalarina akin ediyoruz...İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum