Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor

Yorum

• Trabzonspor

Yorum

• Trabzonspor

Yorum

• Peki ya Atkılar? Yeni sezon atkılar ile ilgili bir duyum !! alan varmı ?

Yorum

• Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu Ürünler Ne kadar Güzel Böyle Ya , Ben Bir Gidem Ts Clube Bugün Bir Bakam Neler var Yaz Sonunda alacaktım ama dayanamıyorum.
              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak SercanEsra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu Ürünler Ne kadar Güzel Böyle Ya , Ben Bir Gidem Ts Clube Bugün Bir Bakam Neler var Yaz Sonunda alacaktım ama dayanamıyorum.
                  Kardeşim bu ürünleri naçizane ben oluşturdum, yani mağazada yoktur, ama Ts Club mağazalarını gezmeni, görmeni tavsiye ederim; bunlardan bin misli güzel ürünleri bulabilirsin emin ol...
                  Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kardeşim bu ürünleri naçizane ben oluşturdum, yani mağazada yoktur, ama Ts Club mağazalarını gezmeni, görmeni tavsiye ederim; bunlardan bin misli güzel ürünleri bulabilirsin emin ol...
                    Geldiğimde aldığım olursa resim koyarım abi. ama moralim bozuldu İnşallah daha güzelleri vardır.
                    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak SercanEsra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Geldiğimde aldığım olursa resim koyarım abi. ama moralim bozuldu İnşallah daha güzelleri vardır.
                      Çok isterim kardeşim resimleri görmeyi. Emin ol çok daha iyi ürünler bulacaksın Ts Club mağazalarında...
                      Trabzonspor

Yorum

• İçim gidiyor şu tasarımlara..

Yorum

• Trabzonspor

Yorum

• Yayınlıyorum tasarımları ama inşallah bilmeden bi suç işlemiyorumdur?
                            Trabzonspor

Yorum

• Hem spor hem otantik
                              Trabzonspor

Yorum

• En son cemoli5408 tarafından düzenlendi; 30.06.2011, 15:14.
                                Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim