Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu Ürünler Ne kadar Güzel Böyle Ya , Ben Bir Gidem Ts Clube Bugün Bir Bakam Neler varİlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yaz Sonunda alacaktım ama dayanamıyorum.
Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
Kardeşim bu ürünleri naçizane ben oluşturdum, yani mağazada yoktur, ama Ts Club mağazalarını gezmeni, görmeni tavsiye ederim; bunlardan bin misli güzel ürünleri bulabilirsin emin ol...İlk olarak SercanEsra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Ürünler Ne kadar Güzel Böyle Ya , Ben Bir Gidem Ts Clube Bugün Bir Bakam Neler var
Yaz Sonunda alacaktım ama dayanamıyorum.Trabzonspor
Yorum
-
Geldiğimde aldığım olursa resim koyarım abi. ama moralim bozulduİlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim bu ürünleri naçizane ben oluşturdum, yani mağazada yoktur, ama Ts Club mağazalarını gezmeni, görmeni tavsiye ederim; bunlardan bin misli güzel ürünleri bulabilirsin emin ol...
İnşallah daha güzelleri vardır.
Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
Çok isterim kardeşim resimleri görmeyi. Emin ol çok daha iyi ürünler bulacaksın Ts Club mağazalarında...İlk olarak SercanEsra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeldiğimde aldığım olursa resim koyarım abi. ama moralim bozuldu
İnşallah daha güzelleri vardır.Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum