Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oyuncu adına tişörtü doğru bulmuyorum.Olacaksa hepsi için olsun.Yine hayal kırıklığı benim için.Daha dikkat çekici güzel ürünler ortaya çıkabilir.Acilen bu işe el atılsın artık.Ama yine de geçen seneden daha iyi

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ceyhun tongaya düştü. Manken kız elini tutmadı..
      Bu moralle işi zor
      ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• ürünler güzel özellikle bayan kıyafetleri ve antreman kıyafetleri beklediğimden güzeller...

Yorum

• An itibariyle resmi siteye ve tsclup sitesine giremiyorum sanırım yarın için çalışma var haklı olabilirmiyim acaba?
          - OF - HALT -

twitter: @burakkapii

Yorum

• İlk olarak taroMİSAKİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            An itibariyle resmi siteye ve tsclup sitesine giremiyorum sanırım yarın için çalışma var haklı olabilirmiyim acaba?
            hala girilmiyor..çalışma olma ihtimali yüksek..

Yorum

• Yeni ürünler ekleniyor dendi TS CLUB sitesi için
              Onu bile bu tarzda yapıyorlar...
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yeni ürünler ekleniyor dendi TS CLUB sitesi için
                Onu bile bu tarzda yapıyorlar...
                Ama ANa Sayfa niye olmuyor orayadami Ürün ekleniyor ??
                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• arkadaslar fiyatlar belli mi?
                  [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Ben bilmem
                    Bana bırakmıyorlar bu işi Yasin.
                    Bana bıraksınlar böyle olmaz zaten
                    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaslar fiyatlar belli mi?
                      Herkez onu bekliyor Ceyhun
                      İnşallah fazla uçmazlarda öğrenci bütçesiyle iyi şeyler yaparız
                      BordoMavi.Net

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Herkez onu bekliyor Ceyhun
                        İnşallah fazla uçmazlarda öğrenci bütçesiyle iyi şeyler yaparız
                        sagol
                        bütcemi trabzonspora göre ayarlamam lazim bu izin
                        [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Çalışmayı yapan arkadaş uyuya kaldı herhalde
                          - OF - HALT -

twitter: @burakkapii

Yorum

• zannedersem host da bi problem var yoksa ikisi birden neden gitsin
                            nasıl bakarsan öyle görürsün
                            neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                            ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Site mi yenileniyor ne oluyor ki
                              50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• İlk olarak GurGuLa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Site mi yenileniyor ne oluyor ki
                                ikisi birden bakımda birini bitirin bari diyerini sonra yapın
                                nasıl bakarsan öyle görürsün
                                neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                                ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X