Benim yerim geçen sene o maraton özel olan yere rast geldi! Ben bu sene alm?yorum okul durumu ve askerlik sorunu dolay?sla! Kombinesini o maraton özelden almak isteyenler benle irtibata geçsinler yerim ay?lm?? arkada?lar taraf?ndan benden habersiz.Yararlan?n güzel bir yerden maç izlemek istiyorsan?z..
harbi bu tarih niye öyle ç?km?? ki.[img]smileys/smiley36.gif[/img]Edited by: Utku61
Arkadaslar oncelikle bu topicin 2. sayfaya dusmesi hele hele su zamanda dusmesi herhalde bizim en buyuk ayiplarimizdan bir tanesi. Yazilanlara baktigimda herkes "hucum" "saldirin" "yagmalayin" turunden mesajlar atmis ama kendisinin ne yapacagini ve neler yapilabilecegini yazmamis. Yazan bazi arkadaslarin mesajlarida gordugum kadariyla gume gitmis.
Acikca soylemem gerekirse benimde sevgili "cuttyshark" gibi bir hayalim var bu konuyla ilgili. Gerek BMN den olsun gerek baska kanallardan Trabzona destek olabilecek kardeslerimize birsekilde bir organizasyon yaparak tribundede belli bir yere gelmemiz. Bu nasil olabilirin cevabini arkadaslar vermisler zaten ama bir kere daha tekrarlayalim.
Herkes Trabzondaki bir yakinina her maca gitmesi ve herhal ve durumda takimi desteklemesi karsiliginda bir ader kombine alip hediye edebilir, ki boyle bir uygulama klup tarafindanda dusunulmus.
Onun icin Trabzonda olalim olmayalim herkes birkisiyi bulsun ve bu konuda biirseyler yapsin. Oyle isin kolayina kacip kendisinin disinda kalacagi bir organizasyon beklemesin.
Ha ben mi ne yapacagim. Bir adet kendi adima birde arkadasim adina 2 tane kombine alip bir yakinima verecegim. Istedigim tek sey her sart ve durumda takimi desteklemeleri ve bunu insanlarada yaptirmalari. Herhalde bu kadar hakkimda olur.
Ikiylede kalmamayi dusunuyourum cevremde tanidigm durumu iyi olan insanlara bulunup en az 5 kisiye bu sekilde kombine almayi kendime hedef olarak koyuyorum. 6000 uyesi olan sitemizdede bu sekilde 500 kisilik bir grup olusturmanin zor birsey olmadigini dusunuoyurm.
Hadi bakalim arkadaslar, isi baskalarina veya yonetime birakmadan bizde birseyler yapablecegimizi gosterelim[img]smileys/smiley2.gif[/img]Adminler sizde biraz destek verin lutfen...
cok guzel.... yonetimde "kombineler satilirsa iyi bir transfer yapariz" dusuncesine hakim olursa "yumurta mi tavuktan tavuk mu yumurtadan ckar" misali doner dururuz.[img]smileys/smiley5.gif[/img]
En son Ibrahim Sahin yaptigi açiklamada kombinelere ilginin çok iyi oldugunu söylemisti. 5 bin civarinda kombine satildi. Sonr ane oldu bilgisi olan varsa aydinlatsin bizleri. Taraftarlarimiz sezon öncesinde alacaklari kombinelerle transfer sezonunda takima katkida bulunacaklarini unutmamalidirlar.
Ayrica Ibrahim Sahin yaptigi açiklamada Bordomavi.net'in baslattigi hediye kombine bilet kampanyasina da degindi. Direk istenin simini vermese de taraftarlarimiz kendi aralarinda güzel kampanya baslattilar. Trabzon disindaki taraftarlarimiz Trabzon'daki tanidiklarina ve ögrencilere kombine hediye ediyor dedi...
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter! (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Kombine saty?lar ne alemde. Millet kombine almak için transfer edilecek futbolculary my bekliyor? Durum nedir.
yasadigim bir olayi aktariyorum...
bir aksam markete girdim...orda muhabbet esnasindazurawski'nin büyük ihtimalle alinacagini söyledim... o zaman ordaki bir amca ''iyi yani kombine alabiriz'' dedi... sinirime dokundu ama sadece ''kombineyi zaten her zaman alin'' demekle yetindim... tabi bi de ''aldik aldik zurawski'yi kesin aldik'' dedim... adam da gözümün önünde telefonlabi arkadasini arayip kombineleri almaktan bahsetti... [img]smileys/smiley4.gif[/img]
yani kendini Trabzonspor'un üstünde görenler var... yapilan transfere kombine alma hükmü veriyorlar... o da güzel...
halbuki Avni Aker'e gidip o BORDO-MAVI'li formayi görmek yetmez mi? illa formanin içinde zurawski mi olmasi lazim?
Yorum