Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Sezonda Yeni Formalar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• http://www.trabzonspor.org.tr/haber....=448&PID=4 49&HaberID=29581

suraya bakin ya koskoca resmi siteye 3-4 resim koymuslar ne zaman ögrenecekler bu isi.

Yorum

• hasan üçüncüye mankenlik daha çok yakisti valla[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• Bütün formalar çok güzel, artik official topumuzda olmus.En çok sevindigim olaylardan biriside bu

Yorum

• Bütün formalari çok begendim. Bekledigimden daha iyi. Evet kappa olmamasi nedeniyle formalara biraz çekingen yaklasilmasini anlayislar karsilarim ama daha formayi yakindan görmeden etmeden resime bakip olmamis demek biraz insafsizlik oluyor gibi. Çizgili forma bence kappanin çizgilisiniden daha kaliteli. Tribünde Türk kasi görmekten bikmistim, bence güzel olmus. Hayirli olsun..

Yorum

• katiliyorum ÖzGüReisEsenLer
            "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Formalardaki TS amblemi nasil??? Amblemler Formaya eklenmis mi yoksa boyanmis mi??
              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• orada sadece bi güzel sey gördüm oda önünde 1967 yazan ac1k mavi tsirt....formaarin taklitlerii cok kolay yapilir cünkü zaten taklit gibi duruyolar...

Yorum

• formalar çok iyi . yakalarda kareleri olan formalar galiba taraftar formasi ama ben yinede çubuklu ya da omuzlarinda ts olan forma yi alirim

Yorum

• com.tr hala düzeltilmemis - teknolojiyi geriden takip etmekte üstümüze yok.

Yorum

• Ilk basta sunu belirteyim bazi arkadaslar müthis karamsar. Hani nerdeyse yermek için hazir kita bekliyormus gibi hemen iirençliinden berbatliina kadar yerin dibine soktular çikardilar. Üç resimde yerin dibine sokulan formalarin kaliteli vede deisik resimleri gösterilince hiçte öyle olmadii anlasildi sanirim. Biraz sabir ya arkadaslar, pesin hükümlü olmayalim. Lütfen...

Ben bu kadar güzel yapicaklarini sanmiyordum ama beklediimdende güzel olmus formalar [img]smileys/smiley32.gif[/img]Formalar güzelde bunlari insallah bol çesitli ürünlerimizle süslerler. Bide artik su satis yapilan siteyi artik adam gibi düzenlesinler yahu. Nedir bu, ürünleri satacak sitede ürünlerin esamesi yok bu ne saçmalik.

Volkan'in üzerinde ki tisört çok hosuma gitti [img]smileys/smiley1.gif[/img]Çiksin hemen alicam diicemde nerde-ne zaman çikacak Allah kerim. trabzonspor.com.tr de bütün ürünleri yayinlasalarda doya doya ürünlerden alsak, hem biz mutlu olsak hemde kulübümüz.
                      "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Formalar harika olmus bu kadar güzel yapacaklarini beklemezdim
                        "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• capri olayi bu yaz super olur evde sokakta
                          <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

• Turuncu forma bayagi güzel çubuklu da iyi.. Bir de Yattara'nin
                            üzerindeki açik mavi antrenman atleti çok güzel.. Com.tr hakkinda
                            haklisin Bordo-Açik mavi çizgili kaskol 4-5 önce çikti TsClub'larda
                            halen sitede yok..

Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Sampiyonlar liginin efsana formalari olacak bunlar .Yakinda herkes bu formalari konusacak avrupada
                              "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• 4-5 atne resim koymalari hakkaten saçma olmus.ama formalar harika.hele çubuklu forma çok güzel.hemen bir tane edinmeliyim
                                HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim