Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Futbolcularımız Artık Organik Beslenecek...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Antu'ya gerek yok ki..

Burada zaten dalga geçiliyor.

Yorum

• -ORGANİK TARIM KONUSU-
      Hacısalihoğlu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde organik tarım yapmaları konusunda ise, ''Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri belli bir yere kadardı. Ondan sonrası kullanılamaz bir haldeydi. Yıllarca buraya inşaat artıkları, çöplükler dökülüyordu. Görüntü olarak da sağlık olarak da uygun olmayan bir vaziyeteydi'' dedi.

Söz konusu alanı tesislere daha uyumlu, daha yakışır bir hale getirmek için boşalttıklarını ve toprak döktürerek burada domates, salatalık gibi ürünler yetiştirdiklerini anlatan Hacısalihoğlu, şunları kaydetti:
      ''Bunun yanında bir iki tane inek aldık. Futbolcularımız sabah buradan alınan sütlerden içecek. Tavuklarımızdan alınan köy yumurtaları da oyuncuların ve personelin hizmetine sunulacak. Başka kulüplerde olmayan bir şekilde tesisler içerisine meyve ağaçları diktik. Bir futbol kulübünün bunlarla ne işi var da denilebilir. Ama güzellik detaylarda gizlidir. Çevreci bir yaklaşımla böyle bir olaya girdik. Çok önemli bir olay değildir. Bu konuyla ilgili bir şey yapılacaksa bu takdir edilmelidir. İleride bunu başka kulüplerin de yapacağını düşünüyoruz. Artık organik ürünler çok aranır oldu. İlki gerçekleştirmiş olduk. Eleştirileri samimi bulmuyorum. Çünkü Trabzonspor'un konusu oradaki üç tavuk veya iki domates değildir. Bunları transfer yapılamamasına bağlamak için hiç samimi bir yaklaşım tarzı değil.''

seneye buraya 3-5 Avrupadan Inek ve tavuk transfer ettikmi organik sampiyonu oluruz. Karadeniz köylerinde okadar organik bulursunki böyle sacma islere gerek kalmazdi. Organik ismi yapmak istiyorsun git Anzak bali yapimi icin ari alip bal yaptiralim daha iyi.
      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Futbolcular dikkat etsin sütlerine su katılmış olmasın :hıh
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• AKSAL YAVUZ

Duymuşsunuzdur; yönetim tesislerin yanına bir çiftlik kurmuş.
          Çiftlikte dört inek ve birkaç tavuk varmış.
          Fikir hiç de fena değil aslında; süt için süt içirin…
          Son yıllar üreticilerin çoğu, süte su katmıyorlar mı?
          E o halde…
          Bu sıralar et ithali gündemde iken, insanın kendi çiftliğini kurması gibi güzel bir iş olabilir mi? Hem de kredi almadan yapıyorsunuz bunu…
          “ İşsizlik var” diyorlar…
          Al sana iş imkânı işte. Üstelik iş verdiklerinizin hayır duasını da alacaksınız.
          Adı ne olacak acaba bu tesisin?
          Herhalde bu parlak fikri ortaya atan kişinin adı yazılır o tabelaya.

‘Ali Babanın Çiftliği’nden yola çıkıp isim aramaya kalkarsanız, işin altından kalkamazsınız. Zaten ‘baba’ ismine benzer bir isim konursa pek uygun olmaz; bakmışsınız yarın bir gün ‘Şam Babaları’ da Trabzonspor’dan hak almaya kalkarlar.
          En iyisi, geyiği olmayacak çiftliğe geyik muhabbetini sevenler, kafalarına göre her gün değişik isim koysunlar. O zaman kimsenin gıgı çıkmaz…
          Birkaç ineğin, tavuğun yaşadığı yeri çeşitlendirmek gerekir.
          Ama nasıl?
          Düşündüğüm şeye bak, zor mu sanki bir koyun, iki ördek, üç kaz, dört hindiyi oraya getirmek. Yeter ki azıcık işten çak.

Kim demiş, “Trabzonspor alt yapıya önem vermiyor” diye. Gördünüz işte, çiftlikten başlamışlar işe…
          Yeni yetme çocuklar, her gün taze, katıksız süt içecekler. Tesislerde otlanan hormonsuz ineklerin etinden beslenenecekler. Dahası, deniz yakın, ördek gibi yüzmeyi öğrenecekler…
          Bizler mi?
          Mübarek hayvanların etinden, sütünden, yumurtasından, yününden yararlanan çocukları izleyince hindi gibi kabarıp, kaz gibi uçmayı deneyeceğiz…
          Projede imzası olanlar, merak buyurmayın, onlar zaten aldıkları hayır dualar sayesinde çoktan uçmuş olacaklar.
          26 senedir yüzü gülmeyen taraftara gelince…
          Trabzonspor’un yıllardır çiftlik gibi yönetildiğini bilirlerdi, fakat Trabzonspor’un böyle bir çiftliği olacağını rüyalarında görse inanmazlardı…

Yorum

• Hani koskoca bir çiftlik kurup gelir getirecek bir proje olsaydı anlayabilirdim ama 3-5 inek alıp organik tarım yapacağız demek çok komik ve acı tablo bizim için.....

Sadri babanın bir çiftliği var....
            Çiftliğinde inekleri var.....
            Mööö Möö diye bağırır...
            çiftliğinde Sadri Babanın.......

Gülüyorum ama ağlanacak halimize gülüyorum.....

Ya transferleri konuşacak yerde neyle uğraşıyoruz.....
            Ya sabır ya sabır.....
            En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 28.06.2010, 14:34.
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Temel'i atan HH istifa etti

*
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• TRABZONSPOR'DA HACISALİHOĞLU'NUN KURDUĞU ÇİFTLİK KALDIRILIYOR

Trabzonspor'da geçtiğimiz günlerde yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden Hayrettin Hacısalihoğlu'nun, çöplük alanı temizleyerek yaptırdığı çiftliğin yıkılacağı öğrenildi. Aynı alana kurulan seraların ise korunacağı belirtilirken, tesislerin içerisinde hayvan beslenmesinin doğru olmadığını savunan yöneticilerin bu kararın alınmasında etkin rol oynadığı belirtildi. Başkan Sadri Şener de, çiftliğin yapımında Hacısalihoğlu'nun yanında yer almamıştı. Camianın bir çok kesiminden de ciddi tepkiler alan çiftlikte 4 büyükbaş hayvan ve 30'a yakın küçükbaş hayvan yer alıyordu. Hacısalihoğlu'nun kurduğu seradaki sebze ve meyveler ise futbolcuların yiyecek ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılıyor. Organik tarım yapılarak üretilen sebze ve meyvelerden futbolcuların da oldukça memnun olduğu belirtildi.

YUNUS EMRE SEL - TRABZON / DHA
                Forumda biraz baktım ama bu konuyla ilgili bugün haberlere yansıyan gelişmeyle ilgili bir mesaj göremedim. Eğer bu haber doğruysa etik açıdan çok yanlış bir harekettir diye düşünüyorum. Hacısalihoğlu'na resmen küfretmek gibi bir şey...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• yemin ederımkı bn turizm okuyom
                  çalıştıgım çoqu yere futbolcular geldi ama hiç unutamam ;
                  Körfezde staj yapıodum
                  bundan 2 sene önce
                  yazın ortasında Onur Ceyhun Selçuk inan Oraya geldılar Tava tava yumurta yedıler peynir ekmek süt bal pekmez Ler o biçim masaya gidior masayı donlttılar ... y. ederım kalktıklarında bu kadar temız bir masa topladım... herşeyi silip süpürmüşler !!!
                  ƬƦƛƁȤƠƝƧƤƠƦ
                  SingNature By ``DcK
                  1461 SoN . . .
                  1967

Yorum

• Aslında çok mantıksız birşey değildi. Sporcuların sağlıklı beslenmesi için yapılan birşey, bu kadar dalga geçicek bir taraf görememiştim. Sporcunun beslenme şeklinin performansına etkisi çok büyüktür sonuç olarak. Başkalarının dalga geçmesine göre hareket edeceksek onlar her zaman dalga geçecek birşey bulur. Gerçekten komik bir tarafı olmasa bile birşey bulup dalga geçerler, bunları takmamız lazımdı.
                    - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                    Yükleniyor...
                    X
                    WhatsApp Resmi İletişim