Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Resmi Sosyal Medya Hesapları: facebook.com/Trabzonspor - twitter.com/Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Instagram hesabımız 1MN takipçiye ulaştı.
    design is my passion

Yorum

• isterse 10 milyon takipçi olsun yaratıcılık yok. bir aralar admin iyiydi sonra ne olduysa saçmadılar.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• şampiyon olacaksın hatta olmuşsun ama paylaşımlar.. anlamıyorum anlayamıyorum

Yorum

• ts: 5. cemre düştü..
          ( ゚д゚)

Yorum

• akjhakhaah ama tamam da o paylasimlar ne yaa, valla bizimkiler aynen devâm etsin yeter ki su saçmaliklari yapmasin

amatörün önde gidenleri yaa... ki gs'ninki yine daha basit daha kabul edilebilir,, fb salaklarina bak aklima slimani tanitim vidyosu geldi kjahakjha rreezziiller yaaa

(evet burayi okuyan fbli varsa hemen beni hufedermufeder07'ye sikâyet edebilir, beyinlerini sildiklerim)
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              akjhakhaah ama tamam da o paylasimlar ne yaa, valla bizimkiler aynen devâm etsin yeter ki su saçmaliklari yapmasin

amatörün önde gidenleri yaa... ki gs'ninki yine daha basit daha kabul edilebilir,, fb salaklarina bak aklima slimani tanitim vidyosu geldi kjahakjha rreezziiller yaaa

(evet burayi okuyan fbli varsa hemen beni hufedermufeder07'ye sikâyet edebilir, beyinlerini sildiklerim)
              komik bence ya. bu kadar rezil durumdayken bile ufak şeylerle mutlu olabiliyor adamlar. taraftara istediğini verdiler. biz efsane bir sezon geçiriyoruz, ortalığın içinden geçtik. milletin salyası aka aka baktığı viscayı transfer ettik. kulüp türkü söyletip cemre hesabı yapıyor. kendi yaptığı editlerle, film sahneleriyle falan alay etmeye çalışan taraftara yazık
              ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                komik bence ya. bu kadar rezil durumdayken bile ufak şeylerle mutlu olabiliyor adamlar. taraftara istediğini verdiler. biz efsane bir sezon geçiriyoruz, ortalığın içinden geçtik. milletin salyası aka aka baktığı viscayı transfer ettik. kulüp türkü söyletip cemre hesabı yapıyor. kendi yaptığı editlerle, film sahneleriyle falan alay etmeye çalışan taraftara yazık
                Bizimkiler epeydir formsuz ama diger takimlar da tirt yaa, yarin öbür gün hamsili bir sey yaparlar ana avrat söveriz bosverelim bunlari =)
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bizimkiler epeydir formsuz ama diger takimlar da tirt yaa, yarin öbür gün hamsili bir sey yaparlar ana avrat söveriz bosverelim bunlari =)
                  Hamsili bir şey yapıp rakibini sövdürüyorsa başarılıdır zaten. Ben takdir edilmek değil, kudurtmak istiyorum
                  ( ゚д゚)

Yorum

• Türkiyenin en kötü yönetilen sosyal medyası olabiliriz. Hiçbir kenetleyici bir şey yok. Günde bir post atıyor oda yok cemre düştü yok bekleyin vs.
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• cornelius dün 2 gol atıyor hem de fransa'ya karşı, bakasetas gol atıyor maçı kazandırıyor, kouassi 2 asist yapıyor. sosyal medya hesapları neden uyuyor?
                      En son wakaeme tarafından düzenlendi; 04.06.2022, 12:56.

Yorum

• Vuslat yok mu usta
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• ( ゚д゚)

Yorum

• kötü bile değiller.

Yorum

• Direkt kovulmaları lazım.

Cornelius olayında hata affedilir gibi değil.

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim