Instagram hesabımız 1MN takipçiye ulaştı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Resmi Sosyal Medya Hesapları: facebook.com/Trabzonspor - twitter.com/Trabzonspor
Daraltma
X
-
akjhakhaah ama tamam da o paylasimlar ne yaa, valla bizimkiler aynen devâm etsin yeter ki su saçmaliklari yapmasin
amatörün önde gidenleri yaa... ki gs'ninki yine daha basit daha kabul edilebilir,, fb salaklarina bak aklima slimani tanitim vidyosu geldi kjahakjha rreezziiller yaaa
(evet burayi okuyan fbli varsa hemen beni hufedermufeder07'ye sikâyet edebilir, beyinlerini sildiklerim)Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
komik bence ya. bu kadar rezil durumdayken bile ufak şeylerle mutlu olabiliyor adamlar. taraftara istediğini verdiler. biz efsane bir sezon geçiriyoruz, ortalığın içinden geçtik. milletin salyası aka aka baktığı viscayı transfer ettik. kulüp türkü söyletip cemre hesabı yapıyor. kendi yaptığı editlerle, film sahneleriyle falan alay etmeye çalışan taraftara yazıkİlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleakjhakhaah ama tamam da o paylasimlar ne yaa, valla bizimkiler aynen devâm etsin yeter ki su saçmaliklari yapmasin
amatörün önde gidenleri yaa... ki gs'ninki yine daha basit daha kabul edilebilir,, fb salaklarina bak aklima slimani tanitim vidyosu geldi kjahakjha rreezziiller yaaa
(evet burayi okuyan fbli varsa hemen beni hufedermufeder07'ye sikâyet edebilir, beyinlerini sildiklerim)
( ゚д゚)
Yorum
-
Bizimkiler epeydir formsuz ama diger takimlar da tirt yaa, yarin öbür gün hamsili bir sey yaparlar ana avrat söveriz bosverelim bunlari =)İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekomik bence ya. bu kadar rezil durumdayken bile ufak şeylerle mutlu olabiliyor adamlar. taraftara istediğini verdiler. biz efsane bir sezon geçiriyoruz, ortalığın içinden geçtik. milletin salyası aka aka baktığı viscayı transfer ettik. kulüp türkü söyletip cemre hesabı yapıyor. kendi yaptığı editlerle, film sahneleriyle falan alay etmeye çalışan taraftara yazık
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Hamsili bir şey yapıp rakibini sövdürüyorsa başarılıdır zaten. Ben takdir edilmek değil, kudurtmak istiyorumİlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizimkiler epeydir formsuz ama diger takimlar da tirt yaa, yarin öbür gün hamsili bir sey yaparlar ana avrat söveriz bosverelim bunlari =)
( ゚д゚)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum